Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość penia25

Hmmmmmm chcesz czytaj

Polecane posty

Gość penia25

W zasadzie piszę to tylko dlatego iż pewnie pomoże mi to się pozbyć zbędnych emocji które od dawna zalegają w moim środku że tak napiszę !!!! Żałuję że np: Matula nie powiedziała iż dziecko po 18 nie jest lekko no niestety. Znałem życie przed i po pełnoletności i jest różnica ogromna. Masakra wręcz. W ogóle mam 25 lat mieszkam nad morzem. Nadmorska miejscowość do której przeprowadziłem się jakieś 8 lat temu z totalnie porypanego miasta. Zupełnie nie znałem tu nikogo.Bywało różnie jak w życiu nowa praca, szkoła w weekend itd. Tańce hulanki, swawole :D I cholera poznając co róż nowe kobiety czy też dziewczyny heheh nie jeden związek się przeżyło i żyło się dalej. Niestety do czasu. Ma na imię Aleksandra jest bardzo atrakcyjna. Wiadomo człowiek który się zakocha widzi tylko same zalety itd. Uganiają się za nią faceci do tej pory ale nie o to. ! Byliśmy w związku ponad rok wzloty,upadki, kłamstwa , obojętność na początku z mojej strony. Zaczęło mi zależeć po tym jak 1 raz odpuściła bo miała dosyć. Różnie to bywało i nie sposób opisać mi tu jak barwne były to czasy. Zresztą dzięki tej skądinąd wzrostem małej kobiecie zawdzięczam najpiękniejsze chwile w życiu bo tych złych raczej człowiek nie chce pamiętać a nie myśli o nich choć nie zapomina. Lecz z biegiem czasu one zanikają. Dziękowałem jej za tej chwile nie raz. Sam nie byłem święty i szkoda pisać po prostu facet jest tępy jak strzała Wodza z zazdrości . Do czego zmierzam w tym moim nudnym pisaniu. Wybaczyliśmy sobie wszystko. Ja mieszkam w Polsce jak na razie Ma Luba w UK. Kocham ją ponad życie i to jest bardzo silne uczucie. Ona zresztą mnie także nadal kocha. Jednak przez zrządzenie losu nie możemy być razem. Skomplikowana jest to sprawa. Znajdą się mądrzejsi na pewno o dennie na tym forum i będą pisać bla bla bla bla. Czego się obawiam wiedząc wszystko ?? Że nikt inny mnie nie zrozumie jak ona lub też że ja już nie zdołam pokochać innej Z całych sił i całą duszą. Krytykują mnie osoby mi bliskie za to że czekam na nią . Czy warto??? Odpowiem że TAK bo jeżeli zrozumiemy że nam się nie wydaje a jest to owszem. Mam czasami tylko chwilę zwątpienia i złe dni kiedy myślę daj sobie spokój odpuść, itd Nie potrafię. Dodam że naprawdę rzadko się widujemy. Jej widok jest bezcenny. Kiedy się w nią wtulę nie istnieje dla mnie nic innego, nie musimy nic mówić bo cisza między nami nie jest krępująca, z nią mogę wszystko!!!!!!!!! Ona jest moim całym światem!!!! Oby nigdy nie zabrakło dla nas CZASU !!!! Przykre to trochę że dwoje sobie tak bliskich osób nie mogą być razem przez to iż życie pisze nam różne scenariusze . Hmmmm cóż pozdrawiam wszystkich zakochanych i tych którzy mimo sprzeczności losu są razem nadal i mimo wszystko. Kochać kobietę mimo wszystko i za to że zawładnęła twoim sercem to takie..............piękne ;))))))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować