Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem co mam myśleć ..

Szatan mnie chyba opętał

Polecane posty

Chce zacząć tak : Nie jestem żadnym moherem . Mam 20 lat przez większość mojego życia chodziłam do kościoła ale jakoś już od roku nie chodzę do spowiedzi , do kościoła, sama nawet nie wiem kiedy ale mówię innym ze nie ma Boga ze to bajka dla glupich i ze to jest zmyslone potem zastanawiam sie sama nad tym i stwiedzam ze jednak jest czasami ze modle do Boga i go przepraszam ale nawet nwm czemu to nic nie daje i robie tak samo w kółko. Poza tym ostatnio zaczęłam słuchać muzyki M.Manson'a i podobnych wokaistow czego wczesniej nie robila ,W nocy tez czasem czuje czyjąś obecność . Chce zaznaczyć ze nigdy nie miałam żadnych problemów psychicznych,nie jestem jakoś super religijna.Ale wydaje mi sie to podejrzane.Uprzedze późniejsze wypowiedzi:to nie jest żadna prowokacja .Dziękuje za odpowiedzi

Czy to jest początek opetania?

Czy to jest początek opetania?

maluje wlasnie wielki pentagram na scianie. wystrugalam se tez penisa z drewna :classic_cool:

14:52 podszyw

Nie chce mi nikt pomoc ?

Gość Adrenanina
Demony się do Ciebie dobierają. Nie słuchaj Mansona, jak lubisz rockowe klimaty to słuchaj np Skillet albo Three Days Grace. Ja miałam tak samo, dochodziło do tego, że bałam się sama spać bo czułam, że ktoś jest w pokoju, dodam, że bliska mi osoba była opętana. Weź Biblię i zacznij czytać. Nie musisz dużo, wystarczy nawet wersecik dziennie i rozmyślaj o tym co przeczytałaś. Wyrzuć wszystko co ma związek z magia, ksiazki jakieś wisiorki, tak samo obrazki świetych i krzyże bo też jest bałwochwalstwo i stoi za tym Szatan. Módl się modlitwą Ojcze Nasz

Gość takkaaajeddddna
tu masz linka - poczytaj sobie. więcej ci nie poradze - księzy się zapytaj. chyba po coś są, no nie? tu masz o tym że podobno idzie koniec świata ale nie przejmuj się. niczym się nie przejmuj tylko płac. tylko, że tam nic nie ma o tym, że ja się dostanę do lepszego świata z cała moją forsa. niestety :( tyle moge napisac :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5429816

podszyw, że podszyw sama nie wiem kiedy, wepchnęłam sobie tego penisa w odbyt, bęłkocząc w międzyczasie coś po łacinie :( co się ze mną dzieje?

Gość takkaaajeddddna
o ile jest jakiś lepszy świat. ale o pieniądzach to naprawde nie ma nic. zeby się nie okazało, że to jest taka sama historia jaka już była na tym świecie i też co pomogły komu miliony. jedyna pociecha dla mnie :( i tyle :( bo bym nie pogardziła. naprawde. nawet częścią... ale cóz... taki jest ten świat. niestety. a dalej? :(

14:57 - żal podszywie

Gość takkaaajeddddna
no co - po coś ten ksiadz jest, nie? każdy ma parafię w Polsce - ksiądz na księdzu. niech się idzie zapytac. co jej zostaje? rela w szkole, wszystko gra. czemu nie?

Gość takkaaajeddddna
a czemu do mnie masz jakies pretensje? nie nalezy wyręczać innych w ich zajęciu. w ich zarabianiu na chleb. tyle.

Gość Adrenanina
Przestałaś chodzić do kościoła i Szatan Cie atakuje bo chce żebyś do niego wrociła, bo kościół jest na usługach szatana

Gość takkaaajeddddna
co sądzicie o księdzu w 2 wideo? nie rozumiem za bardzo po co mu czyjś dom potrzebny? nie mógł tego gdzie indziej powiedziec? tak podejrzanie go traktuje, ale no może to i prawda jest jakaś tam... w 1?3???? ja bym się tym przejęła gdyby to powiedział ktoś w 2000 roku, a tak? czym tu się było przejąć. naprawde :(

Taak - ten ,, żal '' nie był do ciebie tylko do podszywa

Gość takkaaajeddddna
no właśnie - tak to jest wiecie ludzie. mnie to wszystko - to co dziś przeczytałam pasuje do tego wszystkiego co mi się przydarzyło ok. roku 2000 , wszystko mi pasuje. do tego co pózniej pisałam. nawet tutaj. no czegoś takiego nie powiedziec ludziom to się wielu mija z celem. życie wielu ludzi z celem się mija. moje zdanie :(

Gość takkaaajeddddna
naprawde - z tego tekstu wynika dla mnie istnienie pewnych ludzi i mój tekst pewien. i to pasuje do tego. i ten mój tekst jest wyżej i co teraz? no wiecie - papież się pod krzyżem przewrócił, zginął??? z rąk zamachowca. czy normalny człowiek miał z tego powodu oszaleć czy co w sumie zrobic? i tyle :(

Zgaga- nie sadze żebym potrzebowała :o ale praktycznie jeśli byłabym chora to bym sie do tego nie przyznała :o

Gość takkaaajeddddna
no cóz...czas pokaże jak to było choć powiem szczerze, że gdy właśnie dowiedziałam się o 3 tajemnicy fatimskiej to tak jakoś nie wiem - stwierdziłam takie coś a czy to była prawda? to się kiedyś okaze i tyle :(

Często też nocą totalnie roznegliżowana w masce kozła na głowie z pejczem w dłoni schodzę do piwnicy w mym bloku i zaczepiam sąsiadów grzebiących w domowych przetworach-śpiewam im głośno fragment z "user friendly" Mansona "I'm not in love, but I'm gonna fuck you 'til somebody better comes along." :classic_cool:

Gość panaicaiaia
Adrenanina ty jakas nawiedzona jestes, jak jestes tak zalosna by w takie bzdury wierzyc to zatrzymaj je w swoim chorym umysle... Autorko, idź do psychologa, bo to są po prostu lęki wywołane stresem, masz zaburzoną chemię w mózgu.

Gość takkaaajeddddna
może iść do psychiatry, ale czy toma sens w jej przypadku? to się po tabletki idzie. czy ona tego potrzebuje? łozka w psychiatryku? bez przesady :( moje zdanie...

15:06 - to miało byc śmieszne podszywie tak ?

Gość takkaaajeddddna
ide już stąd bo to forum jest nienormalne. nie wiem co prawda jak sprawdzic rózne stany świadomości,ale wiem ze człowiek musi być SOBĄ po prostu. i że zdarza się byle co i tak dalej... no i jak nie jest sobą to czy mu pomogą tabletki od psychiatry? nie wiadomo :(

Gość Adrenanina
może i jestem nawiedzona ale wiem co widziałam w swoim życiu i co mi pomogło.

Gość takkaaajeddddna
ja jeszcze chce napisac, że jesli się kiedys okaze, ze ta 3 tajemnica fatimska to jest coś więcej niż ten papież upadający to naprawde nie rozmawiam z nikim. takie życie miałam od 2000 roku bo stwierdziłam, że ten koscioł to ani choroba psychiczna. czy miałam racje? ze nie rokuja na łózko w psychiatryku. bez sensu. takiego czegoś nie powiedziec. co się tak boją? i nie chciało mi się w to wierzyc.

[zgłoś do usunięcia] takkaaajeddddna może iść do psychiatry, ale czy toma sens w jej przypadku? to się po tabletki idzie. czy ona tego potrzebuje? łozka w psychiatryku? bez przesady moje zdanie... XXXX coz, na psychoze innej rady nie ma

Gość takkaaajeddddna
no a od czego ma zacząć Twoim zdaniem? To nie takie proste. choć powinna wiedzieć - w koncu jest z Polski. najpobozniejsze państwo na swiecie powinno pomoc jej.