Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem co mam myśleć ..

Szatan mnie chyba opętał

Polecane posty

Gość takkaaajeddddna
ale ja ci napisalam - ja nie jestem egzorcystką zeby takie porady ci udzielac. co ty pieprzysz babo jakas chora umyslowo i tyle :( ja napisalam tylko idz se do ksiedza - moze da ci namiar na innego co sie lepiej zna. czy ja takie rzeczy pisalam, ze demony sie wypedza krzyzem ?bez sensu. tak tu pisalam? gdzie?

Gość takkaaajeddddna
ja w ogole takiego celu tu nie mialam pisania. przestancie :( i tyle. i chyba, ze tak na mnie ktos skoczyl to wielu ludzi zle skonczylo, a kto nie wiem bo zostaje po mnie 1 osoba i ja sie tego trzymam. a normalnie bym poszla - co za mloty i bym poszla, a nie umialam i nie musialam isc. tak mnie wyrzucono z pracy. wlasnie kk mnie wyrzucil no i tak doszlo do tragedii. ale czyjej? i tyle. MOJEJ. i koniec:(

Gość Adrenanina
owca ja już od jakiegoś czasu do Ciebie nie pisze więc spadaj. Pamietam Cię z dawien dawna, masz przerwe od łóżka z pasami, że tu wróciłaś?

Gość takkaaajeddddna
osoby ktore tak sie zachowuja jak adrenalina - sama ksywa wskazuje ze ta baba chora na leb chyba juz nie jest - plus moja historia jak ja jestem w Polsce to wszystko moze sie kumulowac na kims, na mnie tez. bo mnie bylo tez ciezko i no wlasnie... tak sie chyba zaczelo to forum tu czy co to za historia? i tyle :( no ale coz... to wszystko :(

Gość Adrenanina
nie adrenalina bo to hormon tylko AdrenaNINA, NINA od imienia.... a zreszta co ja sie bede wariatce tłumaczyć....ciao🖐️

Gość takkaaajeddddna
ja tylko chce napisac, że ja sobie zlekceważyłam??? chyba tutaj właśnie te panią adrenaline z tym , ze sprawa jest skomplikowana i nie musialam się nią przejąć choć kiedy ona zaczęła tu na mnie nastawac. ja tu pisze o wierze???? od 2008 - 2009 -no to chyba wtedy. no właśnie -zalezy kiedy zaczęła pisać krzyz i woda świecona. no i ta pani to jest w sumie IP i co to za pani egzorcystka? takie rzeczy to sa. no ja świeta tez nie jestem,ale... i ciągle tylko praca i praca i praca- po mnie nie zostaje nic wiecej. no i ja moge tu pisac bo tu jest figura polska na prace stala. a ta adrenalina co to za jedna? normalnie jakbym byla inna czy w ogole cos tam to IP i sledztwo - co to za menda.

Gość takkaaajeddddna
adrenanina - chyba jednak skad te ksywke ma Pani. i wie Pani w sumie normalny uklad w panstwie i IP pani i co to pani za jedna ze w necie na ludzi pani sobie krzyzem leci i woda swiecona. no to rozumiem egzorystka. i tak się chyba koncza moje klopoty na tym forum. a czy pani przypadkiem nie jest jakąs dawna????mloda mezatka ktora sie uczyla, rodzila, wszystko robila. cos by mi to tak pasowalo. krzyz i woda swiecona i po mnie. no wlasniejuz nie,ale pani jest winna wielu tragedii ludzkich na tym forum rowniez. i ja to forum oskarzyłam,ale wsumie co. a pani pracuje? a bez tego forum mialaby pani prace? i tylko tyle. bo ja bez tego forum z figura sie obejde apani?i tylko tyle :(

Gość Sama nie wiem co mam myśleć ..
owca wróciłaś i znowu będziesz psycholko topiki rozbijać!!! wypierdalaj z mojego tematu!!!!

Gość takkaaajeddddna
wiecie kto to jest adrenanina- zona alfonsa. ja juz to wiedziałam dawniej, ze ta laska nie byla normalna z ktora tu pisalam? co ona sie tak uczyła i ja sobie badałam nią polska norme psychiczna coś takiego. i ona ma kase, prace dostala - to tym forum- tu figura. i to jest myslenie tej laski. ona ma 1dziecko, do szkoly juz chodzi. to ona tak na mnie po IP chyba, ale nic mi nie umiala zrobic. i pasuje policje na nia naslac i ja skasowac. i tyle. no to nie umialam sie alfonsa meza domyslic. no nie wiem czy to duza strata czy ujma dla mnie przez net. a ja nie jestem z polski i tyle. no zyje tu ale nie rozumiem wielu rzeczy. no to tyle juz rozumiem od dawna chcialam napisac i zeby sie odwalila ta wariatka- z1 dzieckiem.bo 2 dzieci to po mnie. ale to juz wiem dawno, ze ona miala meza alfonsa po prostu. a ja mieszkam w tak niesamowitym rejonie, ze w sumie wstyd ze nie wiedzialam od razu. tyle. bo czy sie do niej przyznam. znaczy do kogo? i tyle :(

Gość Adrenanina
owca, z żadna wodą na ciebie nie lece ani z krzyżem bo ja w to NIE WIERZE uspokój się. nie jestem mężatką ani nie rodziłam a tym bardziej nie jestem winna żadnych tragedii na forum bo ja tu wróciłam po rocznej przerwie więc nie wymyślaj. Nie mam czasu już pisać. Idę, dobranoc.

Gość Adrenanina
owca ty mnie z kimś mylisz, weź daj spokój bo mnie wkurzasz! ide już, baj baj gasimy swiatło!!!!

Gość takkaaajeddddna
nie ja juyz sobie ide a ta adrenanina jak sie dorobi butiku w USA ze swoim mezem i dzieckiem to niech sie zglosi. wtedy jej przyznam racje czy cos tam a tak to ta bidulka z nie wiem skad wolki malej niech uwaza no choc rodzine ma szczesliwa i lekarska nawet. tylko co ona tam robi. daje dupe i dobrze jej idzie sie dowiem. i nawet ma prace. ale coz... prace to moze miec, ale to mniemanie o sobie? no wydana na paszport USA i nie dam rady. i tak przyszla ta moja rodzina po mnie czy do mnie. i ze zostaje mi kurestwo i cicho siedziec. i nie rozumialam czemu. i tak nie mam przesylki i opinia i tak dalej. no ja rozumiem ze ta damuleczka w telewizji zamierza miec program -nie wiem na jakiej stacji. mam nadzieje, ze ktos mi ja tu zareklamuje. no taka historia to jest. kawa czy herbata? nie wiem o czym moglaby mowic - podejrzewam jakies nowe pozycje w starym zwiazku. bo cos o dzieciach. ze zaszla i urodzila dzieki krzyzowi i wodzie swieconej. a mnie zal sie dowiem. no coz... tyle i koniec:(

Gość takkaaajeddddna
adrenanina co upichcilas dzis na obiad? stringi swojemu mezowi? moze z nim wystapisz w programie jakiejs polskiej gwiazdy. jak masz dziecko na nazwisko? uwazaj zeby cie szatan nie opetal. i co - nadal 1 dziecko? taka bieda u was z tego USA ten teść nie dowozi wam kasy albo ta lekarka bratowa tak malo zarabia. albo twoj mezusiek - no coz... takie zycie widzicie. ale cos takiego zrobic - no coz... polski katolicyzm gora i w Polsce i w USA i na zachodzie wszedzie. no bo jak ja moglam tak skonczyc - mimo wszystko wiecie. z takim czyms u nie wiem - tylka. doslownie. na szczescie moje zachowanie bylo odpowiednie do tego co za mna szlo. normalnie jakies gowno z kafe sie do mnie doczepiło. a ja do niej. ale to na 5 minut na forum. czyzby jej mezowi penis nie stawal ze tak sie mna zaintereoswala? nie rozumiem. na kosmetyki nie ma juz ona? i to taka srula - taka kurwa w sumie tylko po co sie tak uczyla. przy alfonsie i tyle :( no to zycze profesury.tyle. z gownem i sikiem z kafe. no tyle jej zostaje w Polsce - no coz... butik w USA to naprawde za wysokie progi dla bratowej LEKARKI POLSKIEj z 2 dzieci. no ja ani tego nie osiagnelam. bo nie mialam szans bez krzyza i wody swieconej.no coz... ale w sumie jak tu wyleczyc pacjenta w tej Polsce. tyle :(

Gość takkaaajeddddna
wiecie jak tej leseczce stad z passem USA bo chyba tak dostała wreszcie prace mozna poradzic - jak jej mezowi nie staje to niech se sztucznego penisa kupi i niech se wsadzi sztucznego tam gdzie potrzeba. bo to nawet nie jest obrzydliwe jaka ona jest tepa a wredna.no i ja ja tak skasowałam - zona alfonsa.i to jest prawda i tak przegrywa ze mna. i narobila takich krzywd ludziom z tego forum tez, ze cos strasznego. a moderacja tu jaka obluda. no i co moze byc dalej i tyle. i myslicie ze jej ustapie z tym jednym dzieckiem? ona skonczy marnie i to wszystko comam do napisania bo przegieła. co ona sie z mojarodzina chce rownac? skad to zersko jest? oby z warszawy to 1% racji, a i tak przegrai to wszystko. tyle. co ona wie o panstwie x, o wszystkim. za kogo takurwa polska sie uwaza. przynajmniej ma prace dzieki kafe sie dowiem - a ja co z tego mam? no ja mam skomplikowana historie w zyciu i ja moglam tutaj pisac i sie tak wciagnac , moglam.ale to juz historia. i teraz ona rzadzi polska - takie cos. i se do niej idzicie i dlatego matka pewnej osoby tu mi sie tak nie dala. z tego powodu. no coz... i to wszystko. no i sobie radzcie juz sami. ta laska moze isc do telewizji i brac udzial np. w programie najwiekszej waszej gwiazdy i to jest koniec tej historii. a zatem rzadzi ona polska. i tak ja jestem wylana tu z pracy, za mna sobie dzwonia wszedzie, ja nie moge do niczego dojsc. krzyzem i ...woda swiecona. no to co najwyzej chrzest. krzyzem i woda swiecona. krzyz to juz ogralam. woda swiecona - no ma chrzest lepszy,ale juz mi nie da rady. no i sobie radzcie beze mnie. bo pewna osoba - po co to komu. no to prosze sobie radzic w swiecie gownem i sikiem z kafe. i do widzenia. a ja tu i tak moge pisac. bo nie mialam pracy i jeszcze wzielam odpowiedzialnosc pod swoim adresem ze wszystko znowu na mnie. a tu taka historia... no coz... i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
normalnie ta laska to sa ELEKTROWSTRZASY gdziekolwiek w swiecie, praca fizyczna. w Polsce po studiach - jakichs tam bla bla bla bla i ja jestem tak wylana z pracy, opini nie mam, nie nadaje sie do pracy fizycznej na zachodzie. przez zone polskiego alfonsa z passem USA. no ale gwiazda ta zona moze byc i MATKA polska no to juz beze mnie za ADRRES.bo ja powiedziałam adres najwazniejszy - a nie? prosze bardzo. ja lece tak i tyle. i taka krzywda ze nie wiedziałam za co sie obrazic, na kogo i wszystko zrobilam zle,ale juz sie opamietalam. i jak durna obrazilam sie na rodzine ze ...tak mnie zostawili. to se idz mi powiedzieli. i to jest raz, a dwa co mnie tak na rodzine sciagnelo. tak mnie sciagnelo - zona alfonsai sie nie dam. ale historia ... :(

Gość takkaaajeddddna
no wiecie normalnie bym dawno poszla krzyzem i woda swiecona we mnie bo dzialalo.ale wiecie to jest cale wasze panstwo - ja was pieprze bo teraz sie juz na mnie matka obrazi i wszyscy i koniec. tam laska - make up , praca, super wszystko, pass USA - przez to mialam brac pass USA od babci i koniec - na nia. ja nie moge. a teraz sie okaze wiele i tak dalej. ja niczego nie wiem. no ale coz... i tyle. okrasc sie mnie nie da no ale... i tyle. i koniec. to wszystko :( no co jeszcze? No mam nadzieje, ze lepiej sie bedzie w Polsce sprawowala niz ja. i to wszystko. i zycze jej zeby awansowala wyzej bo przeciez na to zasluzyla. gdzie nie wiem? ale wyzej w Polsce. taka dupa z kafe - 1 dama kafe. tyle. A ja nie musze stad isc tak jestem wylana ze nie musze. a ta matka polka to juz jest ateistka i tak na mnie leci takie wartosci. tez naprawde jej sie nudzi. by sie wysila i se knajpe chociaz otwarla. nawet tego nie umie. a dzieki mnie dojdzie do butiku w USA bo to tez prawda, nawet na to nie wpadla. chyba dojdzie ona do burdelu w USA i to wszystko co mam do napisania za cale to obludne I GLUPIE JAK TREP forum. i ja tu jestem wciagnieta wyłacznie tym jakie prace mialam w Poslce, jak zostalam przyjeta, jakie tragedie sie dzialy, co zemna wyczyniano a dla mnie ta laska to zona prezydenta pOlski 20... iles tam. no wiecie krzyz i woda swiecona - adrenaNINA.no wiecie co... i tyle :( no wszystko hormony -sami rozumiecie i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
ale jeszcze napisze taki watek, ze kafe tez moglaby napisac ze sztuczny penis wynaleziono dla adrenaNINY albowiem zamiast rujnowac ludzi ktorzy do czegos doszli uczciwie to powinna se wsadzic do jakiej dziury zechce i to wszystko co mam do napisania. bo przeciez takie sa wartosci kafe. i tyle. a czemu to dziecko sie do mnie dowalilo? i rozumiem ze wypowiedziala ona wojne calemu KK takie rzeczy. i to wszystko. i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
wiecie panstwo -ja sienikomu nie dam - jakie sa wartosci kafe.bo zeby mnie nikt nie powiedzial, ze gdzies tam jest sklep ze sztucznymi penisami? i tyle zostaje po mnie polakom w USA. tyle. naprawde. nic poza tym. bo do czegos takiego dopuscic to naprawde... i naprawde nie moge uwierzyc - taka meliniara na mnie. na nia szkoda tego slowa. to nawet melniara nie jest, ona nawet sie schlac nie umie w tej Polsce - takie zero. i tak wylecialam tu z pracy GARAMI.krzyzem i woda swiecona. ja chyba oszaleje. i teraz juz wszystko mi pasuje, ale wszystko bez sensu. a to jest wasza gwiazda - ona ma kariere zrobic i to wszystko. nawet program o gotowaniu choc jej nie pasuje - powinna byc modelka i to wszystko. no i zamiast dzieci robic bo tyle jej zostalo i gary - kuchnia polska - to ona wiecie co - mna zyje i z pracy mnie wyrzuca w Polsce i za granica. no ale co w tym USA to nie wiem - zostaja wam sztuczne penisy. mnie to nie obchodzi bo powiedza ze USA nie szanuje, ludzi nie szanuje, niczego z zachodu. nie musze lubic ale uszanowac. A SKAD JA TO MIALAM WIEDZIEC, ze za mna taka menda sie wlecze? to nawet meliniara z Polski nie jest i tyle. :(

Gość takkaaajeddddna
no nie wiecoe ludzie - tak wróciłam z pracy,nic mi nie pasowało bo jedno zero z Polski a MOZE PRZYSZLA WIELKA GWIAZDA swiatowa tyle tej pani zostaje stad - przyczepila sie do mnie, ze jej sie czepiam a nawet nie mam pracy.no to nie mam. aco ona o mnie wiedziala? i ja jej nadaje za mnie w Holandii rodowod na gwiazde i niech idzie robic kariere. bo w sumie wywalilam sie ta laska - dlaczego ona nie ma najpiekniejszego polskiego rodowodu. tylko tyle. I co dalej? i to wszystko. i kazdy woli ja bo ma rodzine i wartosci polskie, a ja? no coz... ja nie mam takiej historii. no to zostawalo mi tak a nie inaczej. no ale niekoniecznie i tyle. i ja mam jeszcze 1 rzecz- nie wiem czy ta mojarodzina to wie, a nawet wiecej i sie nie dam. nie ze jestem lepsza od nich. nie. zeby mnie zostawili. no ale co dalej... no coz...tyle. a skad mialam wiedziec wiele rzeczy zanim przyszli. taka nie bylam. wszystkim wybaczalam to tej mam tez wybaczyc.no ale w sumie jak mam jej wybaczyc , co? za Polske sie dowiem od poczatku. no gdyby mi ...no wlasnie skad wiem co sie stalo w 2000 roku. tylko tyle. skad ja to wiem - jak od nich to maja racje, a jesli nie to do widzenia i tyle. no to bedzie cos tam cos tam... ale to juz nie moja sprawa i tak dalej. i tak nie mam przesyłki, niczego. taka historia :( no coz...:( ale napisalam - 15 lat i mnie nie ma normalnie, a ta stara co tu robi? pani prezydent polski to juz jest. i tyle. i wszystko po cichu - adrenaNINA. janie moge. i tyle :( meza zostawaloby jej w kiciu odwiedzic, ale coz... ja tam mialam skonczyc. a czemu? i nie dam sie wiecie. wszystkich tych ludzi pograze za te idiotke - tak zle zycze tej calej MAFII polskiej, a tu zycze tez zle i nic mnie wiecej nie obchodzi. za swoja krzywde tu wszedzie. no nie wiem... cos strasznego. teraz sie tylko okaze czy kurwy polske uratuja czy zniszcza. po mnie tylko sztuczne fjuty w USA tyle za moje zycie i zawszystko. a reszta to se zjedzcie bo nie rozumialam o co chodzi i po mnie . tyle :(

Gość takkaaajeddddna
adrenaninie zostaje plec zmienic - ale oczywiscie na mnie dalej. co najmniej brode niech se przypnie - za to co w Holandii bylo. tam jest jedna tragedia jakas pizda polska z 1 dzieckiem, mezem z tego forum. tu co sie stalo to wszystko adrenaNINA -prosze sobie tej pizdy poszukac i nie wiem - no moze isc rzadzic unia europejska tudziez panstwem x - wszystko przednia.1 dziecko - co to jest. przecietna prostytutka ma 2 dzieci, a ona z mezem ma 1 dziecko? W takie uklady sie ta pani wdala moja historia i ona mysli ze tym dzieckiem mnie pokona. ona jest CHORA NA LEB. no to choc corka , a chyba ma syna. i skonczylam z nia jak 4 godziny rodzila. pomyslalam, ze dalszy ciag przed nia choc niczego nie rozumialam, ale pozniej juz zrozumialam i tak dalej.no to 7 lat temu i tyle :( A dalej? a dalej juz nic - no i taka historia do wszystkich nieszczęść jeszcze krzyz - to opanowalam i ...woda swiecona. no ale ja jestem w sumie bez chrztu. to sie mialam isc ochrzcic sie dowiem. juz nie musze. i takim zerem wylecialam z pracy znowu i zrobila sie jedna tragedia i na tym forum tez i sie w ogole dogadac nie da i zostaje wam zrobic ja pania prezydentowa. tyle wam zostaje- jak bylam mlodsza to takie pomysly mialam, ze ja pojde polska rzadzic bo juz nie moglam.i to jest prawda. co prawda to byla utopia,ale ja mialam takie pomysly. i jak to chcecie obejsc teraz? no bo wiecie - co jamialam w tej polsce z takim adresem wymyslic. a rodzine mam taka, ze ja mam racje. i taka mialam nauczycielke w szkole i tak dalej i wszystko gra. ja tak lece dalej i mam wszystko gdzies bo tyle prawdy jest w moim zyciu, a przepraszam tak a nie inaczej nadac imie to wybaczcie i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
ja juz sobie z kafe ide -moze jeszcze coś napisze,alepo co i o czym? i tyle. i wiecie panstwo ja tylko no co... cos tam pisalam - po co ty sie tyle uczysz. po co sie pani tyle uczy - za maz pani wyszla, dobrze pani zyje... albo cos takiego - po co pani sie uczy teraz, a czemu nie wczesniej. tylko tyle i taka pobozna to nie umialam sie domyslic ze ona taka swinia. teraz to 30 letnia stara dupa. z 7 lat temu tomiala 24 lata. wiec taka pizda wiejsko-miejska. znaczy polsko amerykanska. i wkopala sie ona i mnie to nie obchodzi. no wiecie panstwo takich rzeczy sie nie robi to sa tragedie ludzkie i ja sie nie dam.to sie np. pisze idz sobie czy po prostu kasuje posty i tyle. to mieli mi posty skasowac NA KAFE - kto by sie tym przejmowal. no wiecie co... mnie to wali co dalej z ta wariatka i nie tylko z nia. z wszystkim. taka prawda :( i stad te gwiazdy sie zrobily, wszyscy na mnie. a za co? zamiast mi wspolczuc to wszyscy na mnie i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
pania prezydentowa wam zostaje ja zrobic bo taka to jest historia i sie dowiem po co chcialam przesylke tak a nie inaczej. moglam i koniec. tak jestem oddana i to wszystko. i tyle. a poza tym,co , bez sensu to chcialam? a co to kogo obchodzilo? I co ona wie o zyciu i tak dalej. i ja powinnam byc rencistka w polsce wiec niech ona sie z tym liczy,ze ja nie mam roku 100 osob nie zyje. i mnie nie obchodzi co ta laska zrobi.nie zyje np. pani z 2 dzieci. ona ma 1 dziecko. i tyle. i ja jestem z takiej historii na tym forum, nikt mi nic nie powiedzial i ja sobie tu moge byc. i koniec. a ona mnie nie obchodzi. w ogole. takich rzeczy sie nie robi. czy ja jej cos zrobilam? Jak z taka wiara mozna takie uczynki miec? to ani nie wiem jak to nazwac nie jest.i tyle. i koniec :(

Gość takkaaajeddddna
ta adrenanina ona nawet nie zasluguje NORMALNIE na łozko w psychiatryku. nie rokuje przez to, ze posłuzyła sie na kogos krzyzem i woda swiecona. na diabla. czy ja jestem szatanem? no wiecie co -jedyne co mogla to sciac mnie. tyle. i ile ona tragedii narobila a wiecie kim?SWOIM TESCIEM. i tu juz nie napisze nic. bo nie wiadomo kto to . takie zero i tyle. no ale dziecko ma to nie obrazam.matkai tyle. a reszty nie komentuje. matka moze i jest dobra. zona- nie obchodzi mnie to. to wszystko i tyle. ale ogolnie to powinna w pierdlu siedziec ona. bo tak i juz :(

Gość takkaaajeddddna
wiecie moze i dałoby sie ja uratowac, ale nie z mojej historii. nie tak. no to ma przepowiednie o koncu swiata. co malo?bo co jej po mnie zostaje - te teksty na youtube - 3 dni ciemnosci. co zle? bo jak ja jej zycze? a co mnie to obchodzi. ona powinna siedziec - chyba to rozumiecie. jak mozna? jedyne co mogla normalnie to mnie wyrzucic z watku. tyle :( a reszta? :( to wszystko :( i jeszcze jest 2 Amerykanow w tym wiec ja sie nie zmienie. bo by było ze ich nie uszanowalam. a jej zostaje po mnie biegle sie angielskiego nauczyc. no i dziennikarka w telewizji. tak to w ogole nie wiem o czym mowa. o czym? ze do niczego w Polsce nie doszlam?No taka tragedia, a co wie o tym czemu. nienormalna i tyle. co ona mysli, ze kazdy ma rodzine taka jak ona. taka sytuacje w zyciu? co???? i tyle:(

Gość takkaaajeddddna
jak dostanie łozko w psychiatryku adrenanina to jej ZALATWWIA. rodzina jej zalatwi.a co ona sie ze mna porownywała? czy ona jest normalana?mnie jej dalsze zycie nie obchodzi w ogole - chyba kazdy to rozumie. a z kim ona sie porownywala? nawet z pewna osoba tu nie miala szans bo miala 2 dzieci i z wieloma innymi. i chcialam napisac ona ma tylko??? 1 dziecko. a ja wcale. ja tylko pisze co sie stalo. i jest jeszcze matka 1 osob na tym forum - pracownica banku. ona chyba siedzi w ubezpieczeniach i przez to mnie nikt nie chce a jak moglam miec taka prace to od niej - ona w sklepie powinna siedziec spozywczym. po co takiej studia? no to sie pytalam - po co pani te studia? co to pani chce osiagnac tymi studiami? i tylko tyle. no juz ubezpiecza ludzi. byle nie mnie.i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
no i prosze - teraz sie wszystko wyjasnilo jak ja tutaj gdzie mieszkam zostalam tak potraktowana i tak dalej. choc to od dziecka, a mysla se do dzis. co 5 minut cala ekipa wisi ale mysla se nie wiadomo co. a ona ludzi ubezpiecza. a najgorszy pozar. no coz... i tyle. i tak wylecialam ze obiadu nie gotowalam. no coz...taka prawda:(

Gość takkaaajeddddna
jeszcze tylko napisze, ze sny czlowiek ma rozne - dzis OMC nie fruwalam we snie... i tylko tyle.niestety :(

Gość takkaaajeddddna
Takie cos -zobaczcie - jak ona na mnie tak ruszyla to ja w ogole wiary nie mialam. ale z takiej jestem historii. bo 3 tajemnica fatimska to chyba jakis zart. no bo ja nie jestem Polka to ja nie mam takiej wiary. ale ona Biblia? skad ma te biblie? i radza na nia uwazac. a kazdy madry???czlowiek - rozsadny wie ze nie wszystko zloto co sie swieci. ja tylko napisalam, ze nie docenilam jej meza i to wszystko. no i chyba mialam pomyslec - czemu ja tak skonczylam? I jeszcze w zeszlym roku dziecko sobie robila prostytutka mna -kto to tak doradzil? kobieta sie powiesila, zabito czlowieka,kto to takie cos wymyslil w ogole? wtedy przyszla do mnie rodzina. a czemu ja tam w ogolejeszcze bylam? z 1 powodu. i tez nieaktualny.tyle :( takze ja juz z Polska nie mam nic wspolnego. lzy sie dowiem. szkoda oczu. szkoda oczu zeby plakac przez polske. tyle :( koniec. no a ona niech idzie rzadzic - ja ja mam gdzies. jakich ona tragedii narobila ta rela swoja - przeciez kto to ma gdzies taka wiare? i tyle. a jest w ubezpieczeniach bo rodzine ma bankowo -medyczna. takze wszedzie mnie zgnoila i wszyscy ktorzy nie zyja PRZEZEMNIE??? gdzies tam - to jest ona. zostaje jej marylin manson bo ja jestem z takiej okolicy, ze bez muzy ani rusz. chociaz... tyle ile. radio niech se wlaczy, zeby nie bylo, ze jej zycze zeby ja opetalo. kazdy ma swoja godnosc, z ludzi ktorych skrzywdzila a bardzo wiele osob i to uczciwie pracujacych cale zycie, a nie takich kurewsk rodzinnych jak ona. poza tym to sa zachodnie uklady i co ona zrobila? a co ona wie uczciwie o zachodzie? bo ona jest uczciwa. ona po prostu nie skonczyla w Niemczech w burdelu i co ona sobie nie wyobraza. a tam sa kobiety, zemaja tu rodziny ustawione tak jak ona - no bez lekarza i maja 2 dzieci. i co ona sobie nie mysli z tym 1 dzieckiem? A poza tym ode mnie to juz w nastepny uklad sie wkopala. ona uwaza, ze jest biblistka? tylko tyle. to wszystko :( Adrenanina Demony się do Ciebie dobierają. Nie słuchaj Mansona, jak lubisz rockowe klimaty to słuchaj np Skillet albo Three Days Grace. Ja miałam tak samo, dochodziło do tego, że bałam się sama spać bo czułam, że ktoś jest w pokoju, dodam, że bliska mi osoba była opętana. Weź Biblię i zacznij czytać. Nie musisz dużo, wystarczy nawet wersecik dziennie i rozmyślaj o tym co przeczytałaś. Wyrzuć wszystko co ma związek z magia, ksiazki jakieś wisiorki, tak samo obrazki świetych i krzyże bo też jest bałwochwalstwo i stoi za tym Szatan. Módl się modlitwą Ojcze Nasz

Gość takkaaajeddddna
wiecie panstwo mnie sie teznikt nie da ze nie jestem ochrzczona ale coz... no to wszedzie jest co jest. a teraz juz jestem ochrzczona bez chrztu. ale ja nie musialam byc ochrzczona, wystarczylo mnie nie okradac i to wszystko. i gdyby ta adrenanina byla uczciwa to dawno by miala ode mnie swoj sklep i tyle mogla miec, a te ubezpieczenia ma ode mnie, a co to warte jak do banku nie moze isc. bez sensu i tyle. to ma z rodziny - nic ode mnie. ode mnie sklep i dobry utarg za ...dobry towar. tyle. i tyle powinna miec. to wszystko i to uczciwie ze moralna. no powiedzmy, ze lepiej jej sie zycie ulozylo. bo jest ochrzczona. a ja powinnam miec w Polsce tez dobre zycie bez chrztu, ale no coz... tez nie bo taka historia. bo ja nawet bez chrztu powinnam miec tu dobre zycie bo tak i juz. ale nie. i tyle no ale co - to moja wina?i teraz ta rodzina moja na mnie, no ale... ze mam wybrac chrzest. a ja mam wszystko gdzies. i sie tak oddalam od nich, ale w sumie - co mnie oni obchodza. no ale sie dowiem- co do zawodu chce wrocic? jak? bez sensu. jedno zlodziejstwo.no to zostaje mi wyjscie b, tak chcialam. no to chrzest. to mam chrzest tez i tyle. bo w Polsce wszystko zalezy od chrztu, a mnie nikt nie ochrzcil normalnie i jak ja mialam byc lepsza od tej historii z ktorej tu jestem? i to taki adres. no coz... ze mnie sa zniki rowniez. przykro mi :( sznur to jeszcze nie najgorzej bo taki zaklamany jest Kk i kto wie czy 3 tajemnica fatimska to nie jest kolejne ich zatajenie. przykro mi. no ale coz... moja wina prawda? :(

Gość takkaaajeddddna
ja jeszcze chcialam napisac, ze na kafe juz wiecej chyba nie przyjde. jedna osoba tu tylko dla mnie byla warta uwagi. i tyle. moze wiecej ale ich nie ma. ta adrenanina to ona cala rodzine oslupia - jak ona ma ubezpieczenia. taka medyczno-bankowa rodzina, ale ten jej maz to ma swoje za uszami, a ten jej tesc? no i ona do mnie sie przyczepila bo ja normalnie w banku powinnam pracowac i tak dalej. ja nie jestem z Polski. normalnie powinna miec ze mnie sklep i w 2010 juz mogla opuscic te ubezpieczenia i wziac sie za swoj biznes. zalezy ile jednak zarabia - jak jej placa? no i wpadla w uklad bankowo-religijny. to wszystko. ja moze???nia??? chcialam sie probowac przeniesc do sluzby zdrowia 5 lat temu.ale to nieswiadomie... choc tylko rozumialam, ze niczego nie rozumiem ze swojej sytuacji i tak dalej... to wszystko. po prostu mam takie tragiczne zycie i zyje dalej. wiec jak ona sie porownuje to skonczy marnie. ja powinnam byc rencistka juz dawno i taka prawda najwieksza, ale oczywiscie polska. w sumie rencistka jestem od dziecka, sierota - co ona sie porownuje? niech ona zejdzie na ziemie. ja moge zrobic wszystko w mojej sytuacji i wszystko pasuje. no wszystko moja wina bo ja jestem w takim uklladzie i tak dalej i jak ona sie na to porywa to juz przesadza rowno. przez nia drugi raz bez pracy bo pani z ubezpieczen - ze pisze na forum. ja bylam nieswiadoma tego, ze tu jest takie cos w polsce - z forum za toba dzwonia. choc troche bylam swiadoma ale coz... i tyle. ciagle za malo. i to wszystko. a zyje na srodku ulcy PRZEZ NIA - i co dalej z ta pania to nie wiem. ja tak moge zyc - taka tragedia, i przez nia tez , ja sie tylko na forum zapytalam i to wszystko. i tyle. a reszta co mnie to obchodzi? jedno klamstwo. ja sie z takich klamstw i tak uratuje. ja zawsze glosilam ze ja sie sama zbawie. ze ja nikogo nie potrzebuje. a ona co se nie wyobraza? ze ona na pustyni zyje? i tyle. ja powinnam od dziecka byc rencistka taka tragedia i takie zle traktowanie, a ona co se nie mysli? jeszcze zalezy jej maz i tesc - tyle . rodzice skresleni no moze byc roznie.nie zaczynam.ale co - moja babcie pokonaja? matke? bez sensu :(