Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxtoamas

NA POLSKICH ULICACH NIE MA PIĘKNYCH I SEXOWNYCH KOBIET

Polecane posty

Gość dxtoamas

na ulicy nie widać samych piękności niestety przeważa typ wsiarski wiekszośc albo bez cycek z płaskodupiem albo niemożliwie otyłe albo bez cycek z wielka sraką nijakie niebieskie oczy bardzo zaniedbane albo typowe sztuczne solary albo blondynki próbujące przerobić sie na egzotyczne piękności z marnym skutkiem w końcu pojawi sie pdrost a tusz i czarną kredke z brwi i rzzęs trzeba zmyć wszystko bez makijażu nijakie słabe te kobiety w polsce nie wiem kto pierdoli że sa najpiękniejsze owszem może jest w polsce 100 kobiet totalnych najpiękniejsze kobiety to te z ciemnymi oczami i oprawą ale nie mówie o jakiś cyganichach tylko o prześlicznych kobietach

Gość dobra nagadales sie
to teraz wypierrdalaj i to w podskokach

Gość dxtoamas
blondynki i rude maja niesamowicie poniszczone włosy nawet wzrost albo guliwery z wielkimy syrami i łapami jak szpadle są obrzydliwe druda sprawa pochwy-ohydne wystające z warg dzyndzle jak flaki motyle sa obrzydliwe

Gość dxtoamas
wiadomo że teraz paszczury będą się burzyć przykro mi taka prawda

Gość dxtoamas
wszystko takie powykrzywiane ryje ma no a z czego się mają w sumie cieszyć-z parszywych ryjów i zniekształconych sylwetek??

racja ale facetow tez nie ma takze jest rownowaga :) i nie mowie tego zloscliwie bo jestem kobieta tylko po prostu przystojnych facetow ja na lekarstwo niestety...

Gość Roman z Katowic
nie przyjeżdżaj, nie chcemy cię tu :O

Gość dxtoamas
te z wielkim czołem-toż ty maszkara jakich wiele i co to za podomka i blade cielsko wielorybie a kyszzzzzz

za pozno juz dawno mam kupiony bilecik ;) ale nie martw sie Katowic nie odwiedze ;) - no moze tylko przejazdem

Gość weź Ty sie tłuczku
maravilha - hahahahhahahahah :D może nie ładna ale jaka zabawna! :D uheheheheheh

Gość ynteligent
Maravilha , nie strasz facetów, czy Ty masz zeza ?

Gość dxtoamas
ohydne sa rude-maja na piczce i pod pachami rude kłaki thee a naturalne blondynki nie mają brwi i rzęs a bladą skóre z czerwonymi krwinkami a całe ciało włochate w jasnych klakach czego nie golą bo jak coś jest białe to myśla że nie widoczne a pottem mam torsje na ulicy jak widze kaktusy na udach i ramionach ciemnowłose kobiety przynajmiej depilują całe ciało

Gość dxtoamas
albo brzydkie stopy powykrzywiane paluchy najgorzej jak drugi palec jest wielszy niz pierwszy

Gość dxtoamas
kleopatra jeśli jestes rzeczywiście do niej podobna to gratuluje-ona jest przepiekna

Gość ynteligent
z tym drugim paluchem to akurat jest prawda, lubią rządzić i są wredne

Gość dxtoamas
no a jak już się trafi ładna twarz to zazwyczaj ciało ma okropne albo na odwrót