Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtka

Stażyści co robicie ??????

Polecane posty

Gość kajtka

Jestem na stażu gdzie pracuje z szefem i dwoma pracownikami - ojcem szefa R. i facetem K. ok.26 lat. Doświadczenie juz mam jednak nie mogłam znalezc pracy więc skorzystałam z okazji stażu, tyle że prawdopodobnie zatrudnią mnie po nim. Wykonuje rzeczy typowe dla stażystów ale uczą mnie też tych "poważniejszych" spraw. Firma ma 3 pokoje. W jednym siedzi szef w drugim ja a w trzecim R. i K. Jednak ostatnio strasznie irytuje mnie K. Słyszałam już kilka razy od niego uwagi że "przydałoby się posprzątać", jak ostatnio coś źle wydrukowałam to niby w żartach powiedział "musisz wysprzątać całą kancelarie". Nie mają oni sprzątaczki zatrudnionej. K. non stop brudzi blat na którym robi się kawe, wciąż jest tam rozlana woda lub rozsypany cukier. Oczywiscie ja wszystko sprzątam. Na koniec dnia tez zbieram wszystkie kubki i zmywam. Ale.. w szafce jest około 10 łyżeczek. I K. za każdym razem jak coś je/pije bierze czystą wiec na koniec dnia wszystkie są brudne. Co byście zrobili na moim miejscu? Jak mu zwrócić uwage by też dbał o porządek? Czy powinnam posprzątać swój pokój czy ich tez? (chodzi o zamiatanie, ścieranie kurzu). Jak już przejde na umowe to też mam po nich sprzątac ?

Gość kajtka
No i dodam że swędzi mnie rowek.