Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozia777

KONTROLA UMYSŁU zbagatelizowany fakt współczesnego świata

Polecane posty

,,Film ukazuje długą ale konsekwentną drogę do zniewolenia jednostki, jak i całych społeczeństw w zupełnie nowy i nikczemny sposób. Wymienia krok po kroku jakie kraje, instytucje oraz osoby przyczyniły się do rozwoju technik kontroli aż do dnia dzisiejszego. Ukazuje, jak na przestrzeni niecałego wieku techniki kontroli rozwinęły się do niebywałych rezultatów, o których my, zwykli zjadacze chleba nie mamy zielonego pojęcia. Przedstawione doświadczenia, jak i odtajnione dokumenty, dosadnie obrazują omawiany temat, jak i uzmysławiają realność niebezpieczeństw jakie owe techniki prezentują." W 1 części: http://www.youtube.com/watch?v=FBR1QfcKI-g - Historia powstania - Tavistock i doktryna szoku - Badania Mengele - Projekty: Bluebird, Artichocke, MK-ULTRA - Badania i wyniki psychotroniki - Patenty W części drugiej: http://www.youtube.com/watch?v=-6svYjcI ... ure=relmfu - Programowanie i opis tworzenia agenta - Projekt MONARCH - Projekty zniewolenia w USA i WB - Pedofilia - Satanizm - Iluminaci i NWO W części 3: http://www.youtube.com/watch?v=5HaMu0Mi ... ure=relmfu - Projekt COINTELPRO - Sekty z satanizmem w tle - Operacja OFTEN - Dowody - Iluminaci Bawarscy - Doktryna Lucyferiańska - Czaszki i Piszczele - Grupa Bilkderberg - Bohemian Grove W częsci 4: http://www.youtube.com/watch?v=Ew8N9DN3 ... ure=relmfu Masowa kontrola społeczeństwa a) Indoktrynacja - szkolnictwo b) Mass media. Od kontroli informacji, propagandy informacyjnej, po wdrażanie określonych trendów c) Wpływ celebrytów na społeczeństwo d) MONARCH wśród gwiazd showbiznesu - Projekt Celebrity - Walt Diney i przekazy podprogowe d) seksualizm + wolna miłość = likwidacja rodziny e) symbolika w filmach f) gesty

Gość stokrotka fioletowa
tu nie znajdziesz rozmówców na te tematy. Na kafe ciekawszym tematem jest jakiego kto ma członka i jakie tipsy wybrać. Ale próbować warto. Pozdrawiam. Znam te tematy zapraszam na chomika "Światowidka" prowadzonego przez moich znajomych

Wiem, że rzadko kto uświadomiony się tutaj odzywa... Ale próbuję :) Dzięki :)

Gość doktryna szoku
na kafe siedzą same płytkie tłuki, za trudny temat

no i pięknie ,ale co poza tym ? bo oprócz wklejki kilkunastu filmików nie widzę ani pytania ani propozycji dyskusji .

Ciężko tutaj o dyskusję... Bo dość mam obelg ze strony Kafeterianów :) Wkleiłam z nadzieją, że być może ktoś się zainteresuje i obejrzy powyższy film...

Gość Nokijaaaa
Cos w tym musi byc. Ale jak ludzie sobie to uswiadomia , bedzie juz za pozno.

Oglądajcie, to naprawdę bardzo ważne. Rozsyłajcie dalej, uświadamiajcie swoich znajomych i rodzinę...

Gość Nokijaaaa
czemu tylko pierwszy film dziala ?

Gość Nokijaaaa
dziekuje

Nie ma za co :) Będziesz oglądać? To super, napisz coś później co o tym sądzisz...

Gość Nokijaaaa
z pewnoscia ogladne. od jakiegos czasu interesuje sie takimi rzeczami.

To dobrze, bo to dotyczy nas wszystkich. Ja już 4 rok jadę z tymi tematami, tylko ciężko jest uświadamiać innych

Gość hej Rozia
co u Ciebie? Jak związek? Poradziłaś sobie?

Hej :) Dziękuję. Związek ok, wróciliśmy do siebie i jest lepiej niż było wcześniej, dziękuję za pamięć o mnie :):*

Gość hej Rozia
fajnie że sobie wszystko wyjaśniliście :)

Gość gh
slyszelismy o tym.

Gość byl kiedys caly cykl
filmow, nie tak dawno zreszta o manipulacji spoleczenstwami. tez zniknal albo jest pod innymi linkami. Moznym tego swiata marzy sie w konsekwencji tych eksperymentow naukowych i wynikow badan zaczipowanie ludzkosci i objecie jej wszelka kontrola co juz w zasadzie sie dzieje. Sami jestesmy w stanie wyciagnac sporo wnioskow z zaleznosci chocby tych, ktore wymusza na nas elektronika. Mnie najbradziej przeraza jednak perspektywa dla swiata zezwalajaca na coraz dalej idace eksperymenty genetyczne

Mnie tez to przeraża bo to co teraz jest to pikus w porównaniu do tego co sie bedzie działo w zyciu przyszłych pokoleń. totalne niewolnictwo

chyba, ze skretyniali do reszty mozni "nieomylni" sprowadza i na siebie totalne nieszczescie. Bywa przeciez, ze najlepiej wychowany (czytaj wyhodowany) przez siebie pies zagryza swego pana. Tak jak wszelkie rewolucje: najpierw pozeraja wlasne dzieci...

nie udalo sie jak do tej pory zapanowac nad fenomenem snu, tak nie zniewoli sie do konca ludzkiego umyslu w sensie bezposredniego sterowania nim bez calej psychootoczki, ktora jest tylko narzedziem sprytnej manipulacji

Dokladnie. oby to nie zaszło za daleko. cos sie musi wydarzyć przeciwko ich planom. ludzkość musi zaczac zyc innym torem niz materializm

Gość ja się najbardziej boję
mowy nienawiści i szczucia jednych na drugich. Dzieje się tak coraz częściej. A jaka była naprawdę przyczyna straszliwej (przyjrzeć się bliżej do czego zdolny jest człowiek) wojny w Jugosławii. Konflikty narodowościowe, religijne. XX wiek, Europa, wkoło kraje wolne od wojen. My Polacy myślimy, że jesteśmy "zieloną wyspą" pod każdym względem. Nic bardziej mylnego. A trzymając się tematu właśnie większość Polaków poddaje się manipulacji i praniu mózgów

Gość no nieeeeeee
przerażające !!! a jekie pole do popisu będą mieli gdy przepchną temat sztucznego zapłodnienia, gdzie będzie można zaprogramować przyszłego człowieczka wedle upodobań /pozornie/ przyszłych rodziców (rodzice...czy to właściwe słowo w tym wypadku ?) gdzie my zmierzamy ????!!!!