Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozia777

KONTROLA UMYSŁU zbagatelizowany fakt współczesnego świata

Polecane posty

Gość nie pozostanie nic
innego światu myślącemu i czującemu jak dywersja. Ależ perspektywy się rysują...

Gość bn
jest rasa panow i rasa niewolnikow.

Gość zauważam, że
tych drugich jest na świecie 3/4 albo 19/20. Nikt na tym świecie nie może się czuć bezkarny - Bin Laden, Husain, Caucescu i inni już to wiedzą...

Gość no nieeeeeee
te mikroskopijne chipy są najbardziej powalające ! Przecież nawet nie będziemy świadomi jak nam zaaplikują to cudo cholera w byle produkcie jaki codziennie spożywamy !!! I co, będziemy nawet nieświadomi że już jesteśmy...UBEZWŁASNOWOLNIENI...?????!!!!!!!!! A ONI będą czekali tylko na właściwy moment.... Dzięki Rozia, spokojny, błogi sen mam dziś z głowy....

Gość skoro będą chipy
takie mikroskopijne to i znajdą się urządzenia do ich wykrywania. A czy finansjera nie ma obaw, że naukowcy-dywersanci im pierwszym takowe podeślą do wypicia? Każde działanie spotka się z kontrdziałaniem, każda akcja reakcji. Zwykła fizyka. J nie jestem aż takim pesymistą

Gość no nieeeeeee
tak, tylko że ci dywersanci nie mają jak zwykle takiego zaplecza finansowego jakie ma finansjera, a to rzecz niezbędna i decydująca o sukcesie przecież...

Gość zastanawiające to
wszystko. Ale od czego praca nad własną świadomością. Nie będziemy sterowani przez nikogo, jeśli nasza świadomość będzie na właściwym poziomie. Miejmy pojęcie o światowym sekciarstwie a unikniemy wielu osobistych wpadek

Gość na dywersje też
znajdą się środki jak trzeba będzie, spkojna głowa

Gość no nieeeeeee
oglądając końcówkę tegoż filmu zaczęlam wątpić czy będziemy w stanie się temu przeciwstawić i to jest straszne w tym wszystkim

Gość no nieeeeeee
ty nie jesteś "aż takim pesymistą", ty jesteś widzę skrajnym optymistą :) pogratulować :)

Gość gh
pieniadz rzadzi swiatem

Gość Świadoma tego syfu
Przerażająca wizja świata...

Widzę że temat się rozkręcił na dwie strony bez żadnych ataków na mnie, wierzyć mi się nie chce...

Gość gość
nawet wiele linków z YT zniknęło :O

Gość gość
Wierzycie w te bzduty z YouTube? Moim zdaniem te filmy są manipulacją żeby ludzie wierzyli. Zbyt dużo materiałów w necie pojawiło się na ten temat. Zmasowany atak na Żydów, wiara w diabła, ktoś chce totalnej rozpierduchy na całym świecie żeby ludzie sami wywołali światową rewolucję. Coś mi tu nie gra.

Gość gość
Jeśli chodzi o diabła to polecam ks.Michała Olszewskiego.