Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Objawy ciąży -...

Objawy ciąży..........???

Polecane posty

Gość Objawy ciąży -...

Witam, staramy się o dzidziusia, jestem w 24d.c. i od 20 d.c. bardzo bolą mnie piersi, takie pieczenie czasami jakby uwierał stanik...Poza tym kłucia delikatne jajników na przemian raz jeden raz drugi....Ale taki delikatne łaskotanie albo ukłucia szpilką sekundowe... Nie wiem nie mijają mi, a cykle mam 27-28 dniowe... Czy jest szansa czy któraś tak miała i była w ciąży???

Gość derlisko
okres ci się zbliża zapewne. jak będziesz w ciąży to nic nie będzie boleć.

Gość ajamysleze
no ja tak miałam, dlatego zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży :) więc to całkiem możliwe. mierz temperaturę, zrób test i się przekonasz :)

Gość Objawy ciąży -...
Ajamysleze dzięki za nadzieję :)

Gość Objawy ciąży -...
Czy któraś jeszcze tak miała?

Gość ja tak mamm
ja tak mam na @ zawsze

Gość ja tak mamm
wiec nie doszukuj sie objawów moje cykle trwaja co 28dni i zawsze tak moga to byc objawy na ciaze jak i na okres zostaje ci czekac do dnia albo @ przyjdzie albo nie

Gość co za bzduryyyy
ajamysleze no ja tak miałam, dlatego zrobiłam test i okazało się, że jestem w ciąży więc to całkiem możliwe. mierz temperaturę, zrób test i się przekonasz temperature sie mierzy przez conajmniej kilka mc zeby móc cos stwerdzic os owulacji do @ zawsze jest wysoka najczesciej spada tuz przed @ pare dni lub w dzien@ chyba ze jest ciaza jest wtedy wysoko ale jednorazowy pomiar nic nieda

Gość Objawy ciąży -...
? dzięki, za podbudowanie... wiem ale ja tak nie mam nigdy, i dlatego ten ucisk w jajnikach od jakichś 6 dni jest dla mnie dziwny i ten ból pieczenie piersi....dlatego coś mi zaświtało że może jestem w ciąży bo to dziwne odczucie..

Gość Objawy ciąży -...
@ u mnie przychodzi to inne odczucie i nie nakręcam się. Poza tym miałam jednorazowo ze 2 dni dużo białego, rozciągliwego śluzu, teraz mam tylko wilgoć...

Gość Objawy ciąży -...
dziękuję za wypowiedzi i czekam na inne...

Gość noi?????????????
Objawy ciąży -... ale jakie inne odpowiedzi??? odpowiedz jest jedna tu niema wrozek czekaj do dnia @ albo bedzie albo nie objawy u kazdej kobiety sa inne u jednej na @ u drugiej na ciaze i tyle a jak dlugo sie starasz?

Gość Objawy ciąży -...
2 miesiąc:) a z pierwszym 4 lata temu wyszło właśnie w drugim cyklu starań :) wiem, że mnie tez kłuły deliktanie jajniki, i ból piersi i teraz czuję się bardzo odmiennie niż zwykle...

mialam dokladnie te same objawy, jak przed miesiaczka - do tego wiecznie twarde sutki - okazalo sie, ze jestem w ciazy... tyle, ze ja nie chialam ciazy :) ale Tobie, skoro tego pragniesz zycze aby to bylo to :)

Gość Objawy ciąży -...
Nie denerwuj się, są tutaj chyba zrównoważone osoby, które miały takie objawy ni tak dawno, bądź myślały, że to ciąża a to była zbliżająca @

Gość Objawy ciąży -...
Nie jestem mila :) oj jak ci fajnie, ja bym się ucieszyła z pewnością///

Gość Objawy ciąży -...
Np. tak sympatyczne jak osoba pod nickiem Nie jestem mila :)

Gość Objawy ciąży -...
Wiem, że tutaj na dwoje babka wróżyła ale weszłam tutaj pogadać, a nie się kłócić :)

Gość Autorko a brzuch
Ci jeszcze nie urósł skoro to JUŻ 20 dzień cyklu. Kopniaków nie czujesz jeszcze?:P

nigdy nie zamierzam miec dzieci - tabletki zawiodly, na szczescie byl to poczatek, bylam przekonana, ze zbliza sie miesiaczka i mimo opoznienia czekalam, a tu bum! rozwiazalam problem w sposob, ktorego zapewne nie pochwalasz - skoro chcesz dziecka, ale skoro masz takie objawy, wydaj te 40 zl zrob sobie prywatnie w laboratorium badanie krwi i bedziesz miala odpowiedz! nie ma na co czekac!

Gość Objawy ciąży -...
Autorko a brzuch - nie ale tobie to chyba mózg zmalał :) bez komentarza... Ale brzuch to ty masz chyba z ostyłości.:)

Gość Objawy ciąży -...
Nie jestem mila naprawdę to zrobiłaś? Smutne, to ale to Twoja decyzja...

Gość Objawy ciąży -...
No dobrze, czekam może ok. początku tyg. przyszłego wyjaśni się:)

Gość Autorko a brzuch
Ja akurat brzuch mam jeszcze normalny a jestem w 15 tc ale objawy w 20 dniu... Bez przesady niektóre wcale objawów nie mają a inne idiotki takie jak Ty objawy mają 4 dni po zapłodnieniu To się nazywa ciąża urojona. Poczytaj na wikipedii jak nie wiesz co to :P

Gość Objawy ciąży -...
IDIOTKO BYŁAM W CIĄŻY a jestem w 25 d.c. cykle mam 27-28 dniowe, owulację potwierdzoną miałam :) w 12 d.c. i co Ty na to?????????????? IDIOTKO...

Gość Objawy ciąży -...
iDIOTKA TO TA AUTORKA WYŻEJ Myślę, że dziecko będziesz miała mądrzejsze od Ciebie...chyba u Ciebie hormony buzują i nerwowa jesteś, co za człowiek... Pweni z rok siedziałaś na forach i doszukiwałaś się objawów....

Gość Autorko a brzuch
A objawy czujesz juz od 20tygodnia. Objawy to Ty może na miesiączkę masz równie dobrze a już się ciąży doszukujesz nie martw się w ciąży będziesz chodzić 9 miesięcy zdążysz się o niej dowiedzieć.:)

Gość Autorko a brzuch
Ja test zrobiłam tylko jeden! w 34 dniu cyklu wyszła blada kreska, po kilku dniach poszłam na bete. Objawów się nie doszukiwałam, takowych nie mam do dziś(nie licząc braku miesiączki). JAK K*** MOŻNA MIEĆ OBJAWY PO KILKU DNIACH OD ZAPŁODNIENIA!!

Gość Objawy ciąży -...
Kochana mam już synka :) Wspaniałego, w ciążę zaszłam szybciutko i wiem wszystko a tutaj po prostu chcę pogadać z przyjaznymi osobami a nie z taki wpierdzielającymi się idiotkami... Nie używam takich zwrotów ale ta kobieta jest bezczelna, idź i leż.

Gość Autorko a brzuch
a objawy czujesz już od 20 dnia cyklu*(nie tygodnia- sory za pomyłkę)