Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Objawy ciąży -...

Objawy ciąży..........???

Polecane posty

Gość Objawy ciąży -...
Można uwierz bo w pierwszej ciąży miałam i się sprawdziły, mam znajomą która też wiedziała, wiesz mądre i znające swój organizm kobiety znają swoje ciało i wiedzą, że to jest to.. Opinia ginekologów... Kobieta mało doświadczona i nie wyczuwająca objawów to kobieta która zachodzi w pierwszą ciążę, bo skąd ona biedna ma wiedzieć.... Oj smutna i beznadziejna kobieta z ciebie tylko szukasz zaczepek po co się odzywasz...

Gość Autorko a brzuch
Masz synka i co może powiesz, że czułaś moment zapłodnienia wtedy?Buhaha śmieszne są takie idiotki jak Ty a pelno ich na tym kafe.

Gość Objawy ciąży -...
Chyba siedzisz i czekasz na narodziny i stukasz tutaj...

Gość Autorko a brzuch
Ale objaw wymiotów napewno bym czuła- ani razu nie wymiotowałam. Może jeszcze powiesz , że po owulacji masz podwyższoną temp. i to też za objaw wezmiesz ale wiesz , że przed miesiączką ona spada:)?

Gość Autorko a brzuch
Współczuje Twojemy synowi, że ma taką niedorozwiniętą i głupią matke...

Gość Objawy ciąży -...
GŁUPIA SFLUSTROWANA KOBIETA Z CIEBIE BUHAHAHA, BIEDNA Z CIEBIE KOBIETKA, PEWNIE W PIERWSZEJ CIĄŻY JESTEŚ...NIE CHCE MI SIĘ Z TAK MAŁO ROZGRARNIĘTĄ OSOBĄ ROZMAWIAĆ:) A CZY KOBIETKA SŁYSZAŁA O BECIE????? MALUTKA, GRUBIUTKA SPADAJ KOCHANA:)

Gość Objawy ciąży -...
TY TO MÓWISZ ABY MNIE WKURZYĆ TY KOCHANA JESTEŚ NIEDOROZWINIĘTA , CHYBA JESTES JEDNĄ Z TYCH KTÓRA MIAŁA WPADKĘ :) OJ BIEDNA

Gość Autorko a brzuch
Co ma beta do tego? Jeszcze chyba jej nie robiłaś?

ja objawy mialam bardzo szybko! jakies 3 tyg po zaplodnieniu zaczelo dziac sie wszystko to o czym pisze autorka! Wiec nie mowcie dziewczynie o ciazy urojonej :/ przeciez ona nie chce od was diagnozy i wrozb z dloni, a jedynie pogadac, czy ktos mial podobnie, bo liczy na dziecko i moze sie nakreca, ale co w tym negatywnego? Robi kous krzywde tym pytaniem? ogos obraza? Co za patologia na tym kafe! Jesli nie macie doswiadczen, ktorymi chcecie sie podzielic w danym temacie, adekwatnych do pytania - po cholere sie udzielacie? autorko, co do tego "czy naprawde to zrobilas" widzisz, tak - zrobilam TO i to bez cienia zawahania, nie mam tez problemu z tym co zrobilam, nie abym byla dumna, jasne - wolalabym nie musiec tego robic, raz ze moje zdrowie, dwa moje potencjalne dziecko - acz nie mam instynktu za grosz!- mimo zabezpieczenia stalo sie jak stalo, a ze to moje cialo, moja decyzja Ponadto nie bylam nieodpowiedzialna - zabezpieczalam sie, wiec nie mam sobie nic do zarzucenia... zrobilam to jak tylko sie dowiedzialam, a jak pisalam wyzej, wiedzialam bardzo szybko - dzieki wynikom krwi

Gość Objawy ciąży -...
Biedna jesteś, oj biedna :))))))))))))))))))))) Śmiać mi się chce...:) ale fajnie mi się rozmawia chociaż szkoda mi czasu Biedne dziecko, aha a czego tutaj szukasz??? Wogóle?

Gość Objawy ciąży -...
Autorko odśwież mózg, moja droga.....:)))) i pozwól rozmawiać z normalnymi....:)))) Proszę:) papapap, buziaków sto dwa, idź weź meliskę :))) i odpoczywaj:)

Gość Autorko a brzuch
Ona nawt terminu miesiączki jeszcze nie ma a już ciąże czuje!!Kilka dni po domniemanym zapłodnieniu, to chyba jednak coś z nią nie tak...

Gość autorkooooooo
jak bys byla inteligenta to bys czekala dno dnia @ i jak by jej nie blyo poszla na bete lub zrobila test a nie zakladala kolejny glupi temat z pytanie CZY TO CIAZA:o nie ma tu wrózek rozumiesz ?????

Gość Objawy ciąży -...
Dokładnie PATOLOGIA.... To było tylko zadane pytanie i kobiety które czekają, dopatrują się szczęścia które będą niedługo nosiła pod sercem.

Gość Objawy ciąży -...
Autorko a brzuch przeczytaj dokładnie wypowiedź koleżanki wyżej ja już się nie odzywam do Ciebie bo Ty jesteś PATOLOGIA i nie zrozumiesz tego chyba... Jesteś sama nienormalna.... Przeczytaj sobie objawy ciąży najwcześniejsze....i się dowiesz:)papa idiotko

Gość Autorko a brzuch
Objawy objawami ale ludzie!!Po kilku dniach od domniemanego zapłodnienia.Jeszcze terminu miesiączki nie masz... i powiesz, że Cię kopie. Może znasz już płeć nawet?Buhaha

Gość Objawy ciąży -...
Aha, jeszcze jedno w środowiskach patologicznych to kobiety chodzą całą ciąże nie czując objawów :( biedne,a w najlepszym wypadku w 4 - 5 miesiącu jak zaczyna im rosnąc brzuszek...:)

Gość Objawy ciąży -...
Jaki śmiech krówki, albo buhaja:) Oj oj kto to się tam kryje...

Gość Objawy ciąży -...
Kobiety nie czują ciąży i o dziwno wychodzi dziecko i co wtedy, :( biedne:( Te kobiety nie mają przygotowania, współczuję:(

Gość Objawy ciąży -...
Ale fajną zabawę mam ":)))) Kobetka się w buhaja bawi i udaje mądralę z wyższych sfer:)

Gość Autorko a brzuch
O mój brzuch się martwić nie musisz. Ciąży jeszcze czuć nie musze. Kopać zacznie za jakiś czas, rośnie jak trzeba więc spokojna Twoja głowa. Skoro ty ciągle używasz słowa PATOLOGIA moze to się dotyczy Twojej rodziny.Chyba zazdrość przez ciebie przemawia ja mam a Ty jeszcze nie.

Gość Autorko a brzuch
Za To w przypadkach takich jak Ty brzuch zaczyna rosnąć w terminie miesiączki ale Ty jesteś normalna przecież !:P

Gość Objawy ciąży -...
Mam kochana:) i wiesz może i mi wystarczy :) jedno więc się nie napalam po prostu zbliża mi się czas, czuję jakieś objawy i założyłam ten temat a ty się wpierdzielasz, to jest patologia zresztą koleżanka tak wyżej nazwała ciebie i tylko się do niej dołączam:) Takie osoby jak Ty, jak nie mają nic do powiedzenia tak reagują dokładnie:)

Gość Autorko a brzuch
Nara tępa IDIOTKO bo zaraz tu z tych nerwów urodzisz :P

Gość Objawy ciąży -...
Patologia to spostrzeżenie koleżanki wyżej nie moje :) chyba czytać nie umiesz i nie umiesz wniosków wyciągać oj biedne twoje dziecko :(((( Nie zazdroszczę Ci wcale:) zwłaszcza nie zazdroszczę Twojego rozumu:)

Gość Objawy ciąży -...
To Ty głupia idiotko :) się nakręcasz ja się dobrze bawię, spadaj:)

co z wami ludzie? czytam i nie wierze, skad tyle jadu, bez konkretnego powodu... nawet jesli uwazacie pytanie autorki za irracjonalne to mimo wszystko, - bez przesady... i to kobiety, zero klasy...

Gość śmigła
bardzo duża senność i wstręt na zapachy. jeszcze nie wiedziałam nic o ciąży a już nie mogłam znieść zapachu smażonych jajek.

Gość ojjjjjjjjjjj
do Autorko a brzuch------jestes w ciazy, nosisz dziecko pod sercem, i tyle masz jadu w sobie?