Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

postanowiłam zostać starą panną

Polecane posty

"ten drugi xxxlll coś tam coś tam" Co za dzień: Lucy już zaczyna mną poniewierać,Wiewióra wczoraj chciała się zakolegować,a dziś chce mi wp...ić :(

Gość IMO12365
Kulturka "Te luźniejsze pewnie, co? Rozumiem, przynajmniej braki nie rzucają się boleśnie w oczy" Wyśmienita obserwacja poparta doświadczeniem. :P Acz ja przynajmniej zmieniam rozmiar nieoperacyjnie. :classic_cool:

Gość klaudia1111
Jesli ktos ma ochote i chce wziasc udzial w konkursie gdzie nagroda sa energy drinki , a przede wszystkim wam sie nudzi to prosze oto link apps.facebook.com/x-fire-konkurs/?ref=702

Gość jak to mówia kto
sie czubi ten sie lubi tak

xXxXxXxTtTtTt, używaj tego jak chcesz płakutkać 😭 ;) ­ "Acz ja przynajmniej zmieniam rozmiar nieoperacyjnie." Ale by to zauważyć potrzeba mikroskopu:P

"biedny misiaczek " Chcesz mnie pogłaskać na pocieszenie? ;) "(i jak lepiej Ci, eksetetete?)" A jakie mam opcje odpowiedzi i co wygrywam w każdym z wariantów? Lucyno,a wystarczyło zrobić Ctrl+C i Ctrl+V :(

Gość IMO12365
Kulturka "Ale by to zauważyć potrzeba mikroskopu" To użyjesz jednego z tych skierowanych na Twe piersi. :P

Gość Luis Chermoso 32
Gdzie jest młoda(za kilka lat stara) panna,panna fiku ?

misiu, jak zaostrzysz trochę język, to może zacznę rozumieć Twoje żarty, na razie jestem w innej niedostępnej dla Ciebie kategorii, stąd brak nadawania na podobnych falach :P

"misiu, jak zaostrzysz trochę język, to może zacznę rozumieć Twoje żarty," Dobrze,że choć język masz ostry,bo o inych Twoich przymiotach tego nie da się powiedzieć... " na razie jestem w innej niedostępnej dla Ciebie kategorii, stąd brak nadawania na podobnych falach" ...powiedziała i puszczając nosem hel uniosła się razem z Ike bujać w obłokach samozadowolenia :D

a jakież to przymioty poznawalne via post internetowy jesteś w stanie określić mianem ostry, misiu? oświeć mnie proszę ładnie :) nawet swoim umysłem błyskawicy wspieranym doraźnie dawkami helu niestety nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić :)

"a jakież to przymioty poznawalne via post internetowy jesteś w stanie określić mianem ostry, misiu? oświeć mnie proszę ładnie" Lucy,kiedy znajdziesz przeciwieństwo słowa "ostry" w odniesieniu do narzędzi stalowych,to wszystko powinno stać się dla Ciebie jasne...

"ale w sumie mniejsza, audiencja skończona anyway" O Pani,dziekuję za łaskę i w swej uniżoności nie mam czelności zabiegać o kolejną audiencję (to ostatnie akurat przyjmij dosłownie) :P

Gość Dron
xt bawi cię pisanie o niczym z weterankami kafeterii,nie szkoda czasu ?

Gość Luis Chermoso 32
No fiku gdzie ty się podziewałaś? Tak długo kota karmiłaś?

Gość IMO12365
Ale nie powiedziała JAKIEGO kota. :classic_cool:

@Dron,no właśnie dochodzę do coraz bardziej wyrazistego wniosku że szkoda; ich cowieczorne rytuały są równie powtarzalne jak taniec duchów w nawiedzonym zamczysku ;)

Gość Dron
xt i do dobrych wniosków dochodzisz .Gadanie o niczym i rozwalanie topików fiku ,to faktycznie jakiś rytuał 😭