Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katee...

szaszłyki w piekarniku pytanie

Polecane posty

Gość katee...

pierwszy raz je robie w piekarniku i mam pytanie czy ustawic funkcje grillowanie i czy te szaszłyki polozyc na tej kratce w piekarniku czy na blaszcze czy na pod nie polozyc jakis papier?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość katee...
?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie robiłam szaszłyków w piekarniku, jeśli już to na patelni grillowej. Nie wiem jak się sprawdza funkcja grillowania w piekarniku tzn. czy mięso nie będzie przesuszone, nie wiem. Natomiast jeśli położysz je na kratce to pod tą kratkę trzeba będzie i tak dać blachę, żeby miał gdzie ściekać sok. Z tego też właśnie powodu nie kładłabym pod nie papieru, bo się pozakleja i przylepi do mięsa. Tak uważam, ale nigdy nie próbowałam tak robić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kokoszanelcia
Zawiń, ale odwiń prze końcem pieczenia i pogrilluj jeszcze tak parę minut, to się wierzch przyjemnie przypiecze :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×