Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Realistka91

Depresja

Polecane posty

czesc:) chciałabym się przedstawić, mam na imię Marta i mam 21 lat. Od bardzo dawna nie miałam chłopaka, ani z nikim nie była na randce... Czasami juz nie mam siły. Tak bardzo chciałabym kogoś kochac, miec z kim spędzic wolny czas... nikt taki sie nie moze trafic, ze mna chyba nie jest aż tak źle jestem raczej ładną dziewczyną i mówią ze fajną. Tyle dziewczyn u mnie na roku ma juz kogos a ja wiecznie4 jestem sama. To ze niekogo nie mam wynagradzam sobie zakupami, gdy cos kupię czuję sie szczęsliwa, ale jest to szczescie chwilowe... nie wiem jeszcze jak tak długo dam radę, czuję sie tak strasznie samotna... mogłabym dac wszystko zeby tylko kogos kochać...

Gość Niebieskookiciemnyblondyn:)
A w jakich chłopakach gustujesz chodzi o wygląd?

tylko spokojnie i bez doła...powodów do paniki jeszcze nie ma... życie bez mężczyzny bardzo Cię boli - ale nie jesteś sama z tym - z Tobą są tysiące innych , które najczęściej wybierać chcą tego jednego na tysiąc , a reszcie sprzedają kopa...

Gość Niebieskookiciemnyblondyn:)
Rozumiem i też tak uważam ale nie mniej jednak jest ważny co bedziemy gadac.. Ja też czuje sie samotny a potrafie kochac i brzydze sie zdradą..

Masz 21lat i chcesz życiowym celem uczynić posiadanie partnera? Kompleksy, kiepskie relacje z rodzicami, brak przyjaciół czy po prostu parcie na założenie rodziny?

Gość georginiaaa
Świetnie ci kulturka napisał/a :-P

mam życiowe cele, ale to jest jeden z nich, nie mam parcia na założenie rodziny bo w tym wieku na to nie jestem gotowa...

kulturka a jakie są Twoje cele ? oprócz OCZYWIŚCIE posiadania partnera? autorka wie co czuje...jest zagubiona i bezbronna , bez NIEGO...jak Ty...

"autorka wie co czuje...jest zagubiona i bezbronna , bez NIEGO...jak Ty... " Nie patrz na mnie przez swój pryzmat, słodki ;) ­ Autorko, super masz cele. Ale zakładasz topik o nazwie DEPRESJA w którym opisujesz jak bardzo chciałabyś mieć faceta. Depresja to choroba, poważna....

Która sugeruje innym, że brak partnera doprowadził Cię do depresji... ­ Zamiast zapełniać czas zakupami może pomóż komuś kto jest bardziej potrzebujący od Ciebie.