Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDSDSDSDSDSDSDSDSDSONA23

call center łódź NETIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

cześć. pracuje ktoś z was albo pracował, albo ma kogoś znajomego kto miał styczność z firmą Netia przy ulicy Sterlinga w łodzi ?? zaprosili mnie na rozmowę....nic w necie nie znalazłam :) tak tylko z ciekawości :)

Gość ergtyuioij
straszny mobbing

ale pracowałeś/aś tam ??

Gość ergtyuioij
taa, 3m-ce

no ale dlaczego ?? złe zarobki ?? jutro tam ide na rozmowę więc nie wiem czego sie spodziewać :]

ło kurde... ja tam w sumie mogę nawet za 7 zeta za h pracować bo i tak nic lepszego nie mam.. no chyba ze to tak ciężka praca.. a ja zero doświadczenia na call center... :/ w łodzi lipa....

wyniki...to chyba jak w każdym call center :P he he a w tym eniro byłam...i niby do jutra mam czekać na telefon czy się dostałam... ciekawe...no nic.. pójdę jutro tam..i czekam na telefon... a zarobki ?? da rade chociaż tysiąc wyciągnąć w miesiącu ??

nie z yyyy zaraz Ci powiem :)

z panem Błażejem... :) ale byłam na rozmowie wczoraj i do piątku do 16stej niby mają dzwonić...ale byłam pewna że dziś jeśli już zadzwonią ... a tu cisza... więc pewnie nie dostane tej roboty :)

ok dzięki za wypowiedzi :) jak by sie odezwali to dam znać :0 tam jest kilka osób i chyba każdy ma swoja grupę...to może i ta Malwina jest..nie wiem :) było sympatycznie ale pewnie nie oddzwonią... :)

noo.... niedługo rozmowa w sprawie pracy... :]

na całe szczęście jak już byłam pod domek to zadzwonił pan z tego eniro i w poniedziałek idę bo niby przeszłam pierwszy etap :P ale tam w ten netii to porażka na maksa :D

Gość follow riverssss
No to gratulacje!!! I powodzenia, niczego się nie bój :)

spierdalaj z tą reklamą pewnie już tu nie zaglądasz?? hehehe

bo odnośnie Malwiny całej to z nią rozmawiałam później na drugim etapie. ta firma to DNO po prostu dno

Gość dostalam_prace
bylam na rozmowie w eniro w lodzi niedawno - fakt faktem nie zdecydowalam sie na prace od razu, bo dostalam propozycje pracy w londynie :) ale ostatnio bylam ponownie na spotkaniu i niedlugo moge zaczac! ale jezeli chodzi o poziom to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :) faktycznie troche sie balam na poczatku bo nie mialam doswiadczenia :) w roznych firmach bylam na rozmowach, byly takie miejsca, gdzie kazali mi czekac po kilka godzin, w jednej takiej firmie dziewczyna przyszla i meczyla mnie ze 4 godziny a potem powiedziala ze sie jej nie podobam :( a w eniro bardzo fajna rozmowa... zobaczymy jak bedzie w pracy - ale ide z nadzieja :) najwyzej opisze jak cos

Gość mandarynkatoja
a wiecie jaka stawka jest w call center w tej całej netii? bo jestem ciekawa czy wyższa od mojej obecnej stawki w robocie. Szukałam ile można zarobić w neti w gowork.pl/opinie_czytaj,16063 ale albo przeoczyłam albo nikt tam o tym jeszcze nie mówił.

Gość gość
Siostra pracuje, lekko nie ma ale przynajmniej ma co do garnka wlozyc.:) W tym kraju i tak ciezko o kokosy, lepsza taka praca niż zadna.

Gość kristina111
ja pracuje w netii ale w innym miescie i powiem ci ze nie narzekam, wcale nie ma mobbingu wbrew temu co kolezanka wyzej napisala, wrecz przeciwnie, fajna atmosfera, pieniadze tez ok i na czas a to najwazniejsze :) takze ja z mojej strony polecam ale poki sama nie sprobujesz to sie nie dowiesz :)