Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Siemka co tam ...:) napije sie ktos piwka ?

Polecane posty

Gość Maciej Marciniak
cześc geju z Bojszow

Gość sexy bruneta z Lędzin
cześć Pawełku, napijmy sie 😘

Gość zdolowaana po raz pierwszy
sosss mam pyttanie ... jak do faceta - dlaczego on tak postapił - wczuj sie w role faceta - na imprezie - poderwał mnie, pocałował... odprowadził na przystanek czekal ponad 30 mminut na moj autobus, potem sie ze mna umowil, nie calowal mnie, kolejne spotkanie znowu nie pocalowal.. odzywal sie raz na tydzien, teraz w ogole.. dlaczego? po co tak postapil? zaczelo mi zależeć :(

na imprezie pewnie był wypity wiec pocałował... gdyby mu zalezało to zamówiłby ci taxowke:D a tak serio pisza jesli to wygadany facet a nie pisze to znaczy ze mu nie zalezy....okej moze byc niesmiał... wiesz pozniejszy brak pocałunkow moze oznaczac niesmiałosc ale jesli interesowałby sie toba to by pisał...cos by robił w tym kierunku chyba ze konkretnie powiedziałas mu ze nic nie bedzie ..

Dziekuje sosik za rade :) Chcesz lodzika w zamian ? ;)

no tak ale jesli pocalowal mnie a potem spotkał jeszcze 2 razy sie ze mna, to chyba nie uznał mnie za pasztet? pdoobalam mu sie?:( on mi sie cholernie podobał, chyba za bardzo to okazywałam ;( ale pytam czmeu Wy tacy jestescie? :( i czy wszyscy? czy gdyby udało Ci sie poderwac laske spełniajacą oczekiwania a ona by odwzajemniła zaintereoswanie to tez bys ją olal? :( 😭

przykro mi ale chciał za przeproszeniem szybkiego mieska a ze nie szło to zwatpił z darmochy... seksu nie bedzie wiec poszedł se... przystojny to znajdzie gdzie indziej bzykania

chcial szybkiego mieska :D - wiesz co sosss, ja mialam na niego straszną ochotę! mógł mnie w sumie przelecieć... fantazjowałam o nim... boli mnie to,że nawet przelecieć mnie nie chcial ;(

sosssku moze ty bys mnie przelecial ? ; )

a kto powiedział ze nie chciał :D po prostu nie dałas mu to nie wział o poszedł wsina dal:D

no jak mialam mu na Boga dac! ? proponowałam mu to i owo a on nic...mialam sie na niego rzucic? :(

jak proponowałas mu a on nie wział w dodatku nie jest juz toba zainteresowany to nie ma co gdybac tylko zapomniec o takim facecie

masz racje sosss i dziekuje za uswiadomienie, jutro piatek wyrwe innego ;)