Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gamka

nietypowe... hmmm , poradźcie ciąża czy nie?

Polecane posty

radę chcesz? skoro się tak boisz to przestań uprawiać seks, a najlepiej spać z mężem w jednym łóżku, żeby zapobiec powstaniu za miesiąc topicu w stylu ''mąż dotknął mnie ręką w brzuch, mam mdłości - czy to ciąża?'' :O

naprawde bolą mnie piersi, a nigdy po owulacji tak nie miałam... pytam skąd to może być, mam już dwójkę dzieci jestem młoda i nie chciałabym być teraz w ciazy dlatego zabezpieczamy sie prezerwytwą... martwią mnie tylko te dolegliowści...co moga oznaczac w 2 ciaży zaszłam 1 dzien po spodziewanym okresie .... po czym tez mialam bole piersi pobolewał mnie brzuch i po dwoch tyg zrobilam bete wyszla mala bo powinnam byc wtedy ok 6 tydzien a byl to 4 tydzien gdyz lekarz stwierdzil ze w ciaze zaszlam pozniej wlasnie 29 dnia cyklu... wiec tylko pytam, co myslicie, teoretycznie nie mozliwe raczej zeby seks z prezerwatywa bez wytrysku i ciaza , no ale co moga oznaczac te dolegliwoci?

znów mnie mdli... i bolą mnie piersi.... czy mdłości moą yć oznaką stresu? i co oznacza bol piersi kilka dni po owulacji (jestem 6 dni przed planowaną miesiączką)

Rano delikatnie mnie mdli piersi nadal bola cale, temp 36.9, przeciez to nie mozliwe zebym byla w ciazy... Nie doszedl, byla prezerwatywa, hm???? Prosze was o cieple slowa

czy ty autorko przypadkiem nie zaliczyłaś poprzednio wpadki? jeśli tak to twoje schizy są wytłumaczone...:)ale teraz to myślę że w ciąży nie jesteś,gumka,brak wytrysku..no proszę cię:)

Gość zatrapiona
sama bym nie chciala bym w ciazy uwierz...

tak druga ciąża to wpadka, po ponad 3 latach od pierwszej, poprostu boje sie, ale gdybym byla coz nic nie zrobie.... gumka byla on nie doszedl, ale poprostu martwi mnie moje samopoczucie, te mdlosci i bol piersi :( tylko tyle

ja miałam podobnie...potem unikałam z mężem seksu jak mogłam:) jak już było to z gumką i nie do kąńca..ale i tak po dwóch tygodniach robiłam test ciążowy:) test negatywny,ale nie mogę się jakoś przełamać to tej bliskości co była kiedyś..:( mam nadzieję że to kiedyś minie..

gośkaaa ale jak myslisz, to raczej nie ciaza? a tez mialas takie objawy jak ja?

Gość zatrapiona
mysle ze to przez stres z tym związanym masz takie objawy.. ze czujesz i wyszukujesz tylko objawów ciązy

raczej nie ciąża,nakręcasz się jak ja:) zrób test będziesz spokojniejsza,mi też było nie dobrze,karmię piersią i od roku nie mam okresu,a ty karmisz?

Gość raczej nie mozliwe
mysle ze nie jestes w ciazy, przeciez bylo zabezpieczenie, nie doszlo do wytrysku