Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gamka

nietypowe... hmmm , poradźcie ciąża czy nie?

Polecane posty

witam, mam takie pytanko. 9 listopada miałam okres(byl normalny), z mężem kochaliśmy się 24 listopada z prezerwatywą, on nie miał wytrysku, a z nią też się nic nie stało, od niedzieli do dziś cały czas odczuwam mdłości, pobolewaja mnie piersi, dzis zrobilam test wyszedl negatywny, czy to mozliwe zebym byla w ciazy?

Gość los brygados
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość loletta87
:D :D :D :D nieeeeeeeeee

Gość czikita 12
tak to ciąża i to w dodatku bliźniacza z łożyskiem przodującym. Najprawdopodobniej jedno z dzieci jest owinięte pępowina. Leć jak najszybciej do ginekologa

to nie jest smieszne poł roku temu urodziłam córke, w ciaże zaszłam w 30 dniu cyku , a miesiaczki mam co 29 dni.....lekarz był w szoku

martwią mnie te mdłości.... mdli mnie juz 5 dzień, tak mi ciężko na zoladku, mogę jesc nie bierze mnie na wymioty tylko strasznie mdli.... :( :(

do czikita 12... miałam jedną ciąże z łozyskiem przodującym a pierwsza ciąże dzieko było owiniete pepowina.. nie wiesz co piszesz..... to nie forum dowal komus tylko poradz komus .... dzieki

Gość czikita 12
oj kobieto test wyszedł negatywny to jutro idz na betę...niech ci zrobią poziom i będzie wiadomo

Gość loletta87
po 5 dniach objawy ciąży? sorryyy. po 2 czy tam ilu ciążach to już powinnaś sama wiedzieć, ze na objawy za wczesnie.

Gość czikita 12
prawdopodobieństwo zajścia w ciąże zerowe.....a mnie bardzo często mdli i za kazdym razem nie jestem w ciąży.I po co wpadasz w psychozę, po co się nakręcasz ...szkoda zdrowia

tak wiem że za wczesnie, ale tu chodzi przyczynę mdłości, zazwyczaj mdlosci sa pierwszym objawem ciąży, skoro nie jestem to zastanawiam się jaka jest ich przyczyna? i czy to normalne (przeciez wiem ze za wczesnie na objawy ciazy, ale mdlosci kojarza mi sie tylko z jednym :) jak juz wczesniej pisałam) dzis jest 5 dzien po stosunku, przeciez nawet gdybybyla to ciąza to zarodek nawet jeszcze nie zagniezdzil sie wiec nawet za wczesnie na bete,,, corke urodzilam przez cc 3 mies temu wiec na ciaze bylo by zawczesniehmm juz sama nie wiem tak strasznie mnie mdli :(

Gość czikita 12
Najpierw napisałaś, że urodziłaś dziecko pół roku temu ....a następnie że 3 miesiące temu......prowo jak nic

Gość kobieto po 5 dniach
robisz test??????????? wiesz ile może trwac samo zagnieżdżenie? a Ty juz mdłości masz- dobre ;-P

sorki miało byc 6 mies temu :) dzieci spia i ciemno jest w pokoju..... sie smiejecie, a jest mozliwe zajscie w ciaze jeden dzien po spodziewanym okresie, tez kazdy by mnie wsmial.... ale jednak tak bylo... JAKA moze byc przyzyna moich mdlosci trwajacych od niedzieli

przeciez bym nie napisała jakby cos mnie nie dreczymo, poprostu mam MDLOSCI i zastanawiam sie jaka moze byc ich przyczyna, kazdemu mdlosci kojarza sie z ciaza raczej taka jest pierwsza mysl, skoro ciaza wykluczona to co to moze byc? czuje sie fatalnie

Gość kobieto po 5 dniach
wiesz po jakim czasie najwcześniej robi sie test? niby masz dwoje dzieci, a informacje na poziomie 12- latki- niestety

a wiesz ze jest mozliwe bycie w ciazy i okres do ok 5 mies..... nie pytam czy jestem w ciazy juz !!!! tylko o mdlosci, twoje czytanie ze zrizumieniem jest na poziomie 7 latka

Gość kobieto po 5 dniach
w ciązy NIE MA MIESIĄCZKI tylko co najwyżej plamienie- jak juz chcesz głosić jakieś mądrości, to najpierw sie dokształć nieco, poza tym ja nie pisałam nic na temat miesiączki, a na temat robienia testów 5 dni stosunku, więc oprócz biologii to ty poćwicz czytanie ze zrozumieniem

w pierwszej ciazy do 3 miesiaca miałam okres, pozniej lekarz zatrzymał go tabletkami okres był normalny, zreszta nie bede sie z Tobą kłocic.... poprostu pytłam o mdłosci a Ty zachowujesz sie raczej nie ładnie .... pozdrawiam

Gość kobieto po 5 dniach
to ty na mnie naskoczyłaś pierwsza, a ja zadałam tylko proste pytania, a mdlości można mieć jak sie np. zje coś nieświeżego i tyle w tym temacie

a i wnioskuj.... nie napisałas nic o miesiaczce ale o tescie 5 dni po stosunku, zrobilam test z racji takiej ze jak juz wczesniej pisałam w 1 ciazy mialam okres.... wiec pomyslałam ze moze teraz tez tak jest (przez te mdlosci) ale wyszla jedna kreska.... nie mozliwe jest zebym byla w ciazy i odczuwala przez to mdlosci 5 dni po stosunku, wykluczylam to już ! poprostu nie bardzo chcialabym byc w ciazy teraz kiedy mam juz dwojkę dzieci i dlatego mnie tak strasznie meczy, moze te mdlosci to przez stres, albo jakis wirus juz sama nie wiem :(

Gość kobieto po 5 dniach
hmm, może przeczytaj jeszcze raz swój pierwszy post, a na mdłości polecam miętę

wiem spytalam o ciaze, ale w pozniejszych postach napisalam ze ja wykluczam i co moze byc przyczyna mdlosci jesli to nie ciaza ... dzieki za rade

witam ponownie, mdłości już prawie znikły, są tylko rano dziś i wczoraj, za to piersi bola mnie strasznie....

ostatni mój cykl miał 26 dni....nie staram się o dzieko, takze martwią mnie te objawy, naczytałam sie w sieci że niektóre kobiety reagują mdłościami i bólem piersi na zagniezdzanie się zarodka.... nie wiem juz co myślec, ale skoro kochalismy sie z prezerwatywa i od nie doszedł to sama juz nie wiem :(:( boshe....

każdy tylko krytykuje albo sie zmieje ... a ja bym chciała takiej prawdziwej rady.... co o tym myśleć...???????