Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest....

brak powietrza, ciężko złapać oddech do końca

Polecane posty

Gość co to jest....

to nerwica? nasila się w stresie.

Gość raczej astma
chyba

Gość nerwy nerwy
kochana wszyscy je mamy

Gość cabeleireira
a nie masz jakichś problemów z sercem?

Gość co to jest....
nie palę, serce zdrowe, od jakiegoś czasu czasem ciężko złapać mi oddech, tak jakbym za płytko oddychała

Gość stopkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
serce... tak jest przed smiercia..albo jak ktos choruje na płuca.. ja miałam w list 209 taka choprobe...ze brakowało mi poiwterza..mialam chore pluca i 40 goraczki przez tydzien mama juz mnie straszyla spzitalem..bylam tak slaba ze chodzic nie umialam 2,5 tylko lozko..

Gość to na tle
nerwicowym

Gość co to jest....
możliwe, że na tle nerwicowym bo jestem bezrobotna od kilku lat i mam depresyjny nastrój :/ ale nie wiedziałam, że to może tak wpływać na oddychanie.

Gość nerwica to poważna sprawa
doprawadzajca chorego czasem do paranoi wiem bo też mam nerwice a moje objawy to: strach niepokój drżenie zawroty głowy dusznosc mdlosci wymioty drgawki biegunka zaburzenia mowy lęki obawa przed następnym atakiem niedługo pewnie zwariuje i zamkna mnie moze i lepiej bo wariaci maja lepiej

Gość dadadlalaal
nerwica pewnie. Ja też mam nerwicę, chociaż jeszcze nie zdiagnozowaną, ale jestem prawie pewna. Podczas stresu mam problemy z jelitami: biegunki lub zaparcia, bóle krzyżowe, lęki, niepokój, drżenie powiek, drżenie nóg, ciągle wydaje mi się, że jestem poważnie chora, w nocy często wydoje mi się, że serce przestaje mi bić, przez co cierpię na bezsenność. Chociaż jak się nie stresuję, wszystko jest ook, to nie mam żadnych z tych objawów : ) także, daję radę..