Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ SUNLITE

Po czym poznac ze facet jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość _ SUNLITE

..............A nie np. flirtuje dla zabawy tylko dzieki za odpowiedzi!

A to da się poznać w ogóle jakoś? Mnie się wydaje, że nie spieszy mu się z wyrem aż tak bardzo. Jeśli mu zależy na kobiecie. A to dlatego, że nie chce ryzykować jej utraty. Ale co ja tam wiem na ten temat, niewiele.

Argen - nie zgodzę się. Spotkałam faceta, który niezwykle szybko tak gadał, o ślubie, dzieciach itd. I w moim odczuciu był to właśnie jego sposób na podryw. Bo przy pierwszym problemie się wycofał. A tak nie postępuje moim zdaniem facet, który na prawdę czuje że spotkał swoją drugą połówkę. Przynajmniej próbował by to wyjaśnić. Tak więc uwaga na takie teksty.

Gość _ SUNLITE
dzieki za wypowiedzi!:)

Gość _ SUNLITE
wlasnie.....to jest roznica- facet ktory chce poznac kobiete bo cos do niej czuje, a facet ktory chce przede wszystkim sexu... jak to rozpoznac, zeby uniknac rozczarowania?

Gość hsste44444
Gdy facet chce tylko seksu to: -z reguły szybko dąży do stosunku i proponuje ten seks, a jak chce czegoś poważniejszego to działa wolniej i mniej nachalnie, czesto tez wtedy seksualność pojawia sie w rozmowach (ale od tego są wyjątki). -unika przedstawiania dziewczyny znajomym i rodzinie (w sensie np. rodzeństwo itp.), unika otwarcia sie i mówienia o swoim wnętrzu, stara sie nie zdradzić zadnej potencjalnie kompromitującej informacji. - dużo kłamie, bo wie ze zanim te klamstwa wyjdą na jaw to juz swoje dostanie, dlatego bardziej wciska bajer itp. No i cześć facetów gdy szybko nie dostaje tego co chce (i nie zanosi sie na szybkie osiagniecie celu) to odpuszcza sobie dziewczyne. Niestety od tej reguły są wyjątki bo niektórzy podchodzą ambicjonalnie zeby miec zaliczoną "trudną" panne.

Gość _SUNLITE
dzieki!:) super wypowiedz! to ma sens, ten ktory chce sexu...bedzie niecierpliwy! ale tak jak mowisz-sa wyjatki..... a czy moze byc tak ze facet bardzo chce sexu z ta dziewczyna, bo np dziala na niego, i chce tez byc z nia w zwiazku. jak wtedy bedzie to wygladalo?

Oczywiście że może być. Wtedy będzie wciskał bajer, że seks to tylko seks, że można się nim świetnie bawić albo że jest tak istotny w związku że jest podstawą by się dobrać w tym względzie.