Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mihellliooaa

Kto z was oddałby na policję portfel, w którym było 10 000 zł?

Polecane posty

Gość Mihellliooaa

Hm?

Gość mozna cos zrobic ?
Nie nie oddawaj.. :)

Gość plitolka
nie odddałabym, chyba że akurat trafiłabym na poszukujacego swojej zguby, to wtedy oddałabym mu do rąk własnych ,nawet nie licząc na znalezne

Gość chorazy torpeda
Oddalbym.

Gość pojechalabym na fajne wakacje
raz facetowi wypadł portfel z gruuubą kasa, był wstawiony, podaje mu go i prosze zgubił pan portfel a on do mnie - spierdalaj kurwaaa, chuj cie to obchodzi zabrał portfel i poszedł moja empatia została zdeptana :) teraz pojechałabym na wakacje i w dupie miała wszystko

Gość skate janusz
odesłałbym pocztą bez kasy :P

Gość tomaszkkl
oddałbym. To nie moje pieniądze więc dla mnie nie ma tematu

Gość Nokijaaaa
Pieniadze bym zatrzymal a portfel z dokumentami oddal.

portfel z dokumentami i danymi osoby, która je zgubiła oddałabym bez mrugnięcia okiem

Gość ghrrrrrrr
Sama nie wiem. Myślę, ze raczej bym oddała... Sama za bardzo bym się nie wzbogaciła tymi 10 000 a dla kogoś mogły to być oszczędności życia, których bardzo potrzebował. Z drugiej strony czasem nie warto być uczciwym, kiedyś znalazłam telefon dotykowy (było to dawno i wtedy takie telefony to była rzadkość, sama wtedy pierwszy raz widziałam taki na oczy :P) Oddałam go a obrażona na cały świat dziewczyna nawet nie powiedziała głupiego dziękuję :O Wyrwała telefon i poszła sobie. Masakra i bądź tu uczciwym

Gość kolorowe krowy
powinno się oddać ktoś może zbierać te pieniądze na chore dziecko czy zapłate rachunków

Dlatego też nie warto oddawać:P.Mogliby gadać ze powinno być wiecej:P.Jakby był dowód to bym sprawdził z grubsza horoskop i dzioba:P.Jakby mi sie osobnik nie spodobał to na pewno bym nie oddał:P.

W zasadzie powinno się oddać taką zgubę!! Gdyż nam samym czasem może się coś takiego przytrafić. Nie wiadomo tylko na kogo trafimy oddając taki portfel z dokumentami i sporą kwotą.

Gość ghrrrrrrr
Dlatego chyba trzeba by było najpierw obadać co to za osobnik. Sprawdzić go z ukrycia. Jeśli byłby to nadęty bufon to kaska dla mnie, jak normalny człowiek to oddałabym :P

Gość Nokijaaaa
jesli w portfelu jest 10 tys zl i dokmenty to przed oddaniem sprawdzamy goscia dokladnie. jesli to jakis bogacz to nie oddajemy kasy a jesli to zwykly przecietny schorowany Polak to mozna oddac. zostawilbym sobie z 1000 zl znaleznego a reszte oddal.No chyba ze ja sam potrzebowalbym pieniedzy to bym nie oddal ani grosza,tylko dokumenty