Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Judyta.

Co odpowiedzieć na pytanie: Kiedy będziecie mieć dziecko?

Polecane posty

ja odpowiadalam "gdyby to tylko zalezalo ode mnie to juz dawno chodzilabym za rączke z dzieckiem'To wydawalo mi sie bezpieczne bo nie mowilam ze nie mozemy tylko np syt materialna. ale nikt nie wnikal. zamknelo to buzie na lata.... a teraz jestem w 10tyg ciazy i ciesza sie wsz bardzo :D

A może coś w ten deseń "nie chcemy mówić bo ma to być niespodzianka"

oj Judyta, każda odpowiedź, która będzie sugerowała odczepienie sie będzie dobra. A tak z ciekawosci, co do tej pory odpowiadaliscie?

Gość powiedz ze jak
bozia da to bedzie.jak ja nie cierpialam tych debilnych pytan!!

Wcześniej były: muszę skończyć studia, muszę mieć umowę o pracę, teraz jak to mam to jest problem z "wymówką"

Gość Gabrysia maruda
A ja zawsze odpowiadalam Jak przyjdzie pora będzie czas. Glupie ale przynajmniej temat sie, ucinal Rodzina mijego męża jest bardzo nietaktowna Poronilam dwa lata temu Byl to szok dla mnie i męża niestety w kolejna ciążę zajsc nie moglam hormony sprawialy trudnosci A oni wciaz pytali kiedy? Juz pora, na co czekacie ? Noooo,,, może tym razem sie uda irp..... A ja plakalam, nasz zwiazek mial sie krucho bo zaczelam wpadac w depresje W maju tego roku udalo sie Powiedzielismy jak bylam w 3 miesiecu , mielismy dluzej trzymać to w tajemnicy ale było krwawienie i zagrozenie poronienia. Teraz jestem w 7 mies. leze olackiem juz od dawna a nikt z osob co tak sie domagalo mojej ciąży ani razu mnie nie odwuedzil

Gość Gabrysia maruda
Ale nie martwcie sie to nie koniec Po pierwszym wciaz będą padaly pytania k kiedy drugie ? Przecież juz czas hehe

Gość frynka
jeśli jesteś 'baba z jajami' to powiedz Jej, że cały czas trenujecie żeby Wam dzieciątko wyszło idealne a nie tak na odwal ;)

Ja mowilam z usmiechem na twarzy, że "kiedy tylko sie da ćwiczymy jak je zrobić " ;-). Niektorzy się peszyli

Gość gość
JA zawsze odpowiadam na takie pytania że jeszcze nie czas, albo że za młoda jestem, albo pozyjemy-zobaczymy. Staramy się 2 lata ale to tylko nasza sprawa to że szwagierka młodsza odemnie i ma dziecko- super gratuluje, zawsze jej odpowiadam że najpierw muszę się nabawic jej dzieci a później zrobię sobie ;-) Od kiedy byli u mnie teście na kilka dni i zauwazyli że biore tabletki nic nie mówią myśląć że jestem chora? a tabletki biorę.. kwas foliowy i regulacja @.. :)

Gość gość
Czasem mówiłam że nie mam zamiaru odpowiadać na to pytanie ludzie często pytali czemu? a ja odpowiadałam że będzie dziecko ludzie spytają o drugie bedzie drugie ludzie spytają o własne lokum będzie mieszkanie ludzie zapytają o dom... A ja nie będę robić nic dla innych.. Spróbujcie! a jeszcze uśmiechnijcie sie przy tym, to naprawdę działa :)

Gość gość
Powiedz krótko odpimpajcie się!!!!

Gość gość
po milionowym chyba pytaniu przez 5 lat, a dzieci nie planowaliśmy, po setkach delikatnych kulturalnych uwag w końcu natrętnej ciotce przy rodzinnym obiedzie powiedziałam; nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz" no i mamy spokó, już nikt wiecej o nic nie pyta, a ciotka nie odzywa się do mnie od tamtej pory, mamy w końcy spokój.

Gość gość
Ten z kocia morda jest the best :D ale sie usmialam!!!

Gość gość
Kocia morda rozbiłą bank, też się śmieję jak głupia.

Gość gość
O Jezu, ależ się uśmiałam z tej kociej mordy, masz gościu tupet.

Gość gość
kocia morda wymiata:)

Gość gość
"jak bedzie to wam powiem"