Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku,..

Widziałam jak laska przewijała dziecko w markecie! Fuj

Polecane posty

Gość w szoku,..

jaka suka posrana omg, polozyla dziecko na ławce i pieluche z gownem mu zmieniała ;O jeszcze wąchała mu dupe, obrzydlistwo, dlaczego ochrona na to nie reaguje, obrzydzają ludziom zakupy

Gość bedzdzietna z wyboru!
hhahahahaha to to nic ja widzilam debilke jakw pubie co praweda na zewnatrz aleprzewijala masakra wszyscy zniesmaczeni

Gość oj ludzie ludzie
odezwaly sie te, co w pieluchy nie sraly :o nie popieram obnoszenia sie z przewijaniem czy karmieniem, zeby wszyscy ogladali czy wachali :D :o ale nie przesadzacie? nie zawsze da sie tak, zeby przewinac dziecko przed wyjsciem z domu, a potem dopiero po powrocie. :)

Gość gurrad dog
Trzeba było podejsc do ochroniarza i powiedziec, by wyprosił do kibla ją i malego obsrańca. W kiblach jest na to miejsce. Albo po prostu jej prosto w twarz ,zeby sie wynosiła bo centra handlowe to nie miejsca dla niemowląt.

Gość polokolo
Trzeba było po prostu do niej podejść i ją opierdolić!

Gość gurrad dog
TO mogla isc do kibla! Tam sie przewija bachory, ja bym podszedł do takiej i jej wygarnął. Nie odzywacie sie i robią co chcą. Niedługo zaczną rodzic w sklepach na srodku podlogi albo w przymierzalni

Gość w szoku podwójnym
widziałam, jak laska smierdziała litrami perfumw centrum handlowym gdzie ochrona? mam alergię na debilki i ich "zapachy". won do perfumerii i do burdeli, a nie ludziom zakupy obrzydzać

Gość polokolo
A ja widziałem jak obleśne babsko w galerii handlowej karmiło dziecko piersią. Kazałem jej natychmiast zaprzestać tych praktyk ekshibicjonistycznych pod groźbą wezwania policji i zgłoszenia przestępstwa ekshibicjonizmu publicznego.

z tego co się orientuję to jest wymóg zwłaszcza w galeriach handlowych stworzenia odrębnego pomieszczenia właśnie do celów karmienia/ przewijania małych dzieci- wiec nawet w toalecie nie musi tego robić. Laska jakaś leniwa i tyle.

Gość polokolo
Dziecko takiej kobiecie powinno zostać natychmiast odebrane i oddane do pogotowia opiekuńczego.

Gość kuki123
jeszcze nie widziałam tylu niemądrych ludzi nienormalni jesteście :(

Gość noi w czym
To dlaczego tego nie zgłaszacie? Ja bym od razu jej powiedziała i wezwała ochrone, policja nie wiem czy by przyjechała moglaby taka pannica uciec, ale gdyby ludzie to zglaszali sklepy by sie za to wzięly. Tak samo nie lubie jak ludzie wchodzą z malymi dziecmi ktore piszczą, drą sie, ryczą jak nienormalne :O Do galerii handlowej ide by sie zrelaksowac, cos kupic, zjesc a nie słuchac piskow i wrzasków. Wiem ze nie tylko mnie to wkurwia, moich znajomych rowniez. Moja mama zwrociła kieys takim 'rodzicom' uwage to ją zwyzywali od moherow i pojebanych bab. Zgadzam sie ze takim ludziom nalezy odbierac dzieci bo NIC DOBREGO Z TAKICH NIE WYROSNIE

Ludzie ogarnijcie się. Co wy wszyscy od razu na kibel chodziliście? Wszyscy sraliście w pieluchy. Niekiedy w centrum handlowym nie ma w kiblu miejsca by przewinąć dziecko. Wy ( niektórzy) macie niezbyt równo pod sufitem. Współczuję tylko waszym dzieciom, które będą w zasranych pieluchach, bo debilnej mamusi czy tatusiowi będzie przeszkadzało gówno na pieluszcze. Przecież publiczne przewijanie dzieci nie jest zabronione karnie, karmienie piersią też nie jest przestępstwem, a wy wyolbrzymiacie to do rangii morderstwa. Pedofili i zboków oczerniajcie, a nie matki, które dbają o to aby ich dzieci nie trzymały dupy w zasranej pieluszcze.

Gość frankkajmono
W ogóle to ja widziałem jak się kiedyś takie bękarcisko zżygało w markecie na podłogę. Mamuśka zamiast powycierać ten cały syf i zganić bękarta jeszce pogłaskała go po główce.

"Niekiedy w centrum handlowym nie ma w kiblu miejsca by przewinąć dziecko" - jakby nie było to by zamknęli galerię, takie są teraz wymogi. Nie musisz tłumaczyć lenistwa i olewania innych przez taka mamusię- nie każdy ma ochotę oglądać kupę i wąchanie tyłka podczas np. konsumpcji albo zwykłego chodzenia z koszykiem.

Polly84 Jeżeli nie masz ochoty na to patrzeć to odwróć głowę. Proste.

Gość stado pelikanów
Łykacie prowokację, a zwraca się wam głupotą :D Dzięki za poprawienie nastroju, ptaszki :classic_cool:

Gość annnnnnnnnna
Kamila B, dokładnie :) robicie ludzie aferę z takiego głupstwa? A wtedy, gdy ludziom dzieje się naprawdę krzywda, nikt nie reaguje. Chyba że reakcja nazywamy anonimowe bluzgi na forum...

Gość annnnnnnnnna
Do Polly 84- to nie jest wymóg, aby były toalety dla mam z dziećmi, doinformuj się

Gość dijella
raz jechałam w przedziale zamkniętym i baba nawet do kibla nie wyszła tylko w przedziale przewijała dziecko-ok 1 rok