Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrafiMnieSzlak

co wziąć pod uwagę wychodząc za mąż

Polecane posty

Gość TrafiMnieSzlak

hej wszystkim! :) mam 25 lat, faceta i fajne życie. ostatnio mam mysli, że może jednak chciałabym wyjsc za mąż...(zawsze mówiłam ze nigdy tego nie zrobie) ale....patrząc na moje znajome oczywiscie ktore wyszly za maz majac po 19-20 lat niby z wielkiej milosci teraz placzą po kontach i twierdza ze to byl ich blad. pytanie brzmi....co brac pod uwage przed wyjsciem za maz?? dziewczyny same wiecie ze z milosci nie wyzyjecie. facet musi byc zaradny i dawac bezpieczenstwo rodzinie. co o tym myslicie??

Gość nie tylko twoim zdaa
szlag a nie szlak ( szlak to turystyczny, w górach) kątach a nie kontach (kontach to w przypadku kont bankowych)

Gość takie tam duperele nic więcej
Dobrze przypatrz się życiu jego rodziców bo będziesz miała takie same :D

Gość bedzdzietna z wyboru!
-wyksztalcenie -statusmieszkaniowy, ja mam nawet kawalerke to dobrze(inaczekj kredyt na 100l) -no i ile zarabia i czy poptrafi zarabiac -nalogi(jak pije duzo to zapomnij -najlepie jak nie ma ziei, alimentow kredytow

Gość powiem i ja......
dla mnie takie czysto wyrachowane podejście do związku jest nie do pojęcia pewnie że z miłości się nie wyżyje ale pamiętaj że nawet jak będzie kasa a nie będzie miłości i szacunku to taki związek i tak nie przetrwa życie to jak jazda na kolejce w lunaparku raz jesteś na szczycie raz na dole i nikt nie da Ci przepisu na udany związek ...albo dwoje ludzi chce iść razem przez życie i się starają ...wspierają albo nie

Gość najpierw weź pod uwagę analfab
etko slownik ortograficzny...