Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ma prawo zdradzic

Facet ma prawo zdradzić !!!

Polecane posty

Gość facet ma prawo zdradzic

Jak w temacie, że facet ma w sumie prawo zdradzić, bo taka jest natura mezczyzny, zostaliśmy stworzeniu do zdobywania i możemy uprawiąc seks jak i kiedy chccemy, i z kim chccemy, nawet jak jesteśmy w zwiazku. Za to wy baby macie być wierne, rozchylać nogi na nasze żądanie oraz siedziec w domui, bawić dzieci i gotować obiady. Tak wam pisane jest Nawet Jezus was nie dopuścił do bycią księzmi wiec, juz sam bóg uznal was za cos gorszego i mającego służyc jedynie męzczyznie. Jesteście tylko chodzącymi szparkami - workami na sperme

Gość justynnaaa
:( masz racje, załamana jestem

Gość kobieta tez ma prawo
zdaradzic z przystojeniejszym samcem alfa zeby dziecko mialo lepsze geny oraz porzucic biednego na rzecz bogatszego zeby zapewnic poromstwu lepszy byt takie sa prawa natury :)

a ty masz obowiazek mnie utrzymac kiedy nie chce mi sie pracowac...masz harowac po 12 godzin na moje waciki i jak pies somlec pod moim lozkiem zeby mi sie zechcialo rozchylic nogi...bo jak nie..to jak kazdy samotny facet jestes zerem i skonczysz jak pies pod plotem bez rodziny...jestes tylko bankomatem

jesli facet straci prace, powinna go rzucic na co jej taki nieudacznik ? albo jak jest niskim brzydkim karakanem powinna miec dzieci z przystojnym listonoszem :D

i co ma do tego ten mitoman jesus ?:D nie rozsmieszaj nasz chlopczyku:D

Gość Facet ma prawo zdradzić !!
Wy jestescie głupie :), faceci maja najlepsze posady i najlepsze stanowsika kierownicze, popatrzcie na statystyki. Jesteście naszymi utrzymankami. Jak wam zrobimy dziecko i was zostawimy to juz nie potraficie sobie poradzić Wiele z was sie prostytuuje, zeby zdobyc pieniadze na lepszy byt Jesteście żałosne

Gość prawde chłoptaś usłyszał
i sie zdenerwował. Idź zarabiać, bo aktualnie to ty teraz siedzisz na garnuszku u mamusi pewnie :D

za to musicie bulic alimenty przez nastepne 25 lat :D facetow na stanowiskach jest garstka wiekszosc z was to nieudacznicy kopiacy rowy :)

Gość znajomaaaaaaa
ahahah no tak te zule z pod monopolowego maja rzecywiscie lepsza prace :) nie rozsmieszaj nas

:) nie, lepsza to maja sprzedawczynie w sklepach i na kassach !!! W wiekszosci takie zawody macie załosne babsztyle :)

facet ma prawo zdradzić, moze was - kobiet przerżnac niezliczoną ilośc i nikt sie nie dowie, żadna kochana żona. Bo facet nie da po sobie poznać, a w przeciwieństwie do facetów po was widać przebieg jak w samochodzie.... wasze szpary są rozciągnięte i widać ze byłyście posuwane..... a facetowi jak stoi tak stął :P i sladu ze ruchał duzo nie ma ! Wiele z was zostało zdradzonych i dalej żyje w błogiej nieswiadomości, a wasz kochany chłopaczek czy mężus posuwa sobie ciaśniejszą szparę !!!

Gość E , a nawet F
taaaa w ogóle sex zbiorowy i basta

sie kobiety zdenerwowały, widać trafiło sie w słaby punkt...

Gość gmdka
"Jak w temacie, że facet ma w sumie prawo zdradzić, bo taka jest natura mezczyzny, zostaliśmy stworzeniu do zdobywania i możemy uprawiąc seks jak i kiedy chccemy, i z kim chccemy, nawet jak jesteśmy w zwiazku" Jakby to była prawda to na kafe nie siedziałoby tylu prawiczków, nieudaczników i innych przegrańców, którzy na okrągło smarują swoje żałosne wypociny :D

a my posuwamy przystojnego kuriera albo szefa w pracy :D a wy przynosicie nam pieniadze do domu i tyracie nawet nie na swoje dzieci :D haha te ciasne szparki tez musicie sponsorowac za wszystko musicie placici my wystarczy ze jestesmy :) hahaha

Gość a ty jeszcze możesz
?? Bo z reguły ci co sie tak przechwalają to nie bardzo :D

Gość Facet ma prawo zdradzić i tyle
popraw sie.. wy nie posuwacie, to was zawsze posuwają.... Wy zawsze dajecie.....

Gość E , a nawet F
racja!!! faceci to jak krowy , które dużo ryczą a mało mleka dają jak babka piosze ,że ma to on ,że woli żeby nie miała jak ,że chce , to woli ,żeby nie miała jak lubi ,to on ,że nie lubi ja pierdole , to chłopy marudzą jak KOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!

zreszta facet ma duzo mniejsze szanse na seks jak mu sie chce niz kobieta :) kobiety nimfomanki maja po 500 - 1000 kochankow a faceci góra 100 musicie sie nie zle nastarac zeby któras wam chciala dac :) tutaj sie naszczekasz a pozniej pojdziesz zebrac do kobiety na seks albo sprobujesz ja przekupic haha

nieraz was facet wyrucha, to potem płaczecie o alimenty i zostajecie same z bachore haha, potem nikt was niechce i pełno takich debilek na sympatii siedzi z dzieckiek i szuka nainwego hahah

jeden ch.j kto kogo posuwa wazne ze to ja mam po kilkanascie orgazmów :D sama przyjemnosci i jeszcze korzysci :)

one siedza na sympati a ty na roksie ,walisz konia do monitoru bo nawet na godzine cie nie stac :D:D

Gość Z takimi mądrościami to do
Mamy :) pewnie cie molestowała jako dziecko, stąd ten uraz do kobiet :) co? Zgadłam? Mamusia miętpsiła ci wacusia? Stał przy mamie co?

Musicie jesc te tableteczki antykoncepcyjne, jak nie zarzyjecie i zajdziecie w ciaze to was z roboty z chukiem wywalą. Jesteście nie poradne. Nadajecie sie tylko do siedzenia w domu i karmienia dziecki cyckiem

Gość kroloestwo krola krolow
kobieta tez ma prawo... zeby sobie pomarzyc...nic wiecej ;)

Gość Z takimi mądrościami to do
Mamy :) pewnie cie molestowała jako dziecko, stąd ten uraz do kobiet :) co? Zgadłam? Mamusia miętpsiła ci wacusia? Stał przy mamie co?

nawet nie znasz prawa pracy nieudaczniku :D