Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ma prawo zdradzic

Facet ma prawo zdradzić !!!

Polecane posty

Gość Sebastian pantaka
Sama poczytaj, siedzisz w domu, bachorami sie zajmujesz, to moze znajdziesz czas... Ja jestem w pracy... a za chwile sobie porucham sekretarke Potem wroce do domu Obiad ma byc gotowy /i pamietaj oby zupa, nie byla za slona bo zle skonczysz krowo jedna :D

Gość ja sie pytam
po co sie tak obrażać na wzajem?

Gość Sebastian pantaka
dokladnie po co ? Zaakceptujcie ze mozemy was zdradzac i tyle :)

Gość gvbfghfhh
na kobiecym forum jak sie zjawi jakis mezczyzna to albo nieudacznik, sfrustrowany zyciowo niedorozwoj. madry facet, mogacy miec kobiety, zarabiajacy dobrze nie siedzi na forumie babskim i nie wylewa swych jadow i zali

Gość Sebastian pantaka
chyba ze jeste kierownikiem i siedzie w pracy i udaje ze kurwa pracuje :D o tym nie pomyslalas cipko ?

Gość phiphiiii
Sebastian pantaka dokladnie po co ? Zaakceptujcie ze mozemy was zdradzac i tyle no dobra ale żebyś ty miał z kim zdradzać to te kobiety też nie mogą być wierne. Czyli żebyś ty mógł zdradzać to kobieta też musi móc zdradzać inaczej się nie da. Bo dla każdego faceta nie starczy tych 3 kobiet. No chyba że za kochanki weźmiesz sobie babcie po 70 roku życia. Tam faktycznie kobiet jest znacznie więcej niż mężczyzn w podobnym wieku.

Gość phiphiiii
a jeszcze musisz z puli potencjalnych kochanek odjąć te wszystkie kobiety w ciąży i w połogu. Czyli znowu potencjalnych kochanek jest mniej niż potencjalnych kochanków. Czyli te 10% super samców może mieć harem wiernych kochanek a pozostałe 90% może iść utopić się w Wiśle. Ewentualnie jakaś część panów może mieć wierną żonę i do tego kochanki, ale jest to model dostępny tylko na skończonej liczby mężczyzn. Jak to w życiu, jeden ma wiele inny nie ma nic, a jeszcze inny jest robiony po rogach. Zupełnie jak u kobiet :P.

i sie, oczywiscie, zleciala banda frustratow, co nigdy nie umoczyli

zupa za slona..? kogos ty se wzial kierowniczku w okularach zza biurka...zdesperowany nieudaczniku....stac cie na to zeby wyruchac sekretare/? ja poznawalam facetow przechodzac przez pasy na jezdni...w kolejce...na stacji benzynowej bo sie opedzic od was nie moglam ...a ty sie obwolujesz byku ruchaczem bo zes w szparce sekretarce zamoczyl..ot szczyt marzen..hu hu hu

Gość ffchdxyy
to akurat widać że prowo ale niestety naprawde są frajerzy co tak myślą w końcu muszą jakoś usprawiedliwić swoje kurestwo jedno jest pewne ktoś kto przechwala sie czymś czego powinien sie wstydzić jest żałosny nikt nie ma prawa zdradzać bo gdy ktoś jest poligamistą po prostu nie powinien przyrzekać wierności i sie wiązać wtedy może sobie ruchać do woli ktoś kto zdradza nie ma godności i honoru żyje w zakłamaniu więc dla mnie jest zwyczajnym zerem i ścierwem gdybym wiedziała że mnie facet zdradza sama bym go zdradzała bo wierność ma sens gdy idzie w obie strony skoro każdy facet jesy ścierwem i zdrajcą to kobiety też mają prawo zdradzać i poniżać facetów chociaż ktoś kto poniża innych poniża przy okazji siebie ja mam godność zasady i jestem z tego dumna :) jeszcze coś kobiety mają intuicję i często męskie zdrady wychodzą na jaw poszukajcie sobie tematu "sposoby zdradzanych żon" tam wypowiedziało sie z milion kobiet które odkryły zdrady mężów oni wszyscy też byli takimi kozakami że niby tacy sprytni a jak przyszło co do czego na kolanach i z płaczem błagali żony o wybaczenie :D tacy faceci to dno,ścierwo do spłukania w kiblu gardze nimi

Gość ffchdxyy
czyli widzicie możecie sobie być dumni ze zdrady ale kobiety wami gardzą i jak wiedzą kim jesteście same was zdradzają i sie z was śmieją coś za coś facet który miał wiele kobiet nie jest godny pochwały ja też nim gardzę i się brzydzę facet który jest z kobietą która gardzi zdrajcami a on jązdradza dodatkowo z tego powodu sie poniżą ogólnie to żalosne jak ktoś nie potrafi żyć bez oszukiwania innych i jak nie szanuje kokoś komu przyrzekł szanować a te sekretarki to myślicie że nie mają meżów? a co z kobietami które sa prostytutkami,żadna nie ma męża? :D haha

Gość ffchdxyy
jeśli Bóg istnieje to każdy kto wyrządził zło drugiemu i za to nie przeprosił,nie odczuł skruchy będzie sie smażyć w piekle na szczęście faceci nie są bezkarni a gdy im sie tak wydaje to gorzko za to zapłacą

Gość autorze tem...
do autora z twoich wypowiedzi widzę że jestes jeszcze młodociany bardzo ale młodziki też maja swoje przemyslenia, nawet vjak sa to dziwne przemyslenia jedno ci napiszę Twierdzisz że facet ma prawo zdradzić ale tam prawo do jakiejś czynności się kończy gdzie zaczyna się krzywda drugiego człowieka więc prawo do zdrady sie kończy tam gdzie pojawia się krzywda drugiego człowieka, tego zdradzonego a zdrada zawsze krzywdzi więc logiczne jest że nikt nie ma prawa do zdrady ale jak chcesz bzykać na prawo i lewo, to bądź wiecznym singlem skaczącym z duupki na duupkę ., bez związku, bez małżeństwa, bez rodziny, nie wolno ci mieć dziewczyny ani innej omamionej kłamstwami partnerki bądź sobie wolny i skaczący, jest dużo takich samych skaczących kobiet, skaczcie sobie razem bez zobowiązań, ale nie zdradzajcie, bo zdradzać nikt nie ma prawa Skacz sobie ile chcesz jeśli wenerycznych się nie boisz, bądź sobie zarażony i hulaj po takich samych jak ty, też jednorazowych zarażonych bzykaczkach. Ale nie dodawaj krzywdy do tego swiata, nie dodawaj łez.........nie zdradzaj.

Gość jhdfvaudkgf
dziwie się,że wchodzicie w dyskusję z tym biednym frustratem:D

Najebało w kite prądu:o babom ciśnienie podniosło i popadają ze skrajności w skrajność. Nie jesteście więcej warte niż przyglup-założyciel tematu. Sam fakt że wdajecie się z takim w dyskusję:o Prowokacja mu się udała nie ma co

Gość Siabadabada
Bo faceci to zaraza, HIVa tylko szerza, dziwki tylko ze legalne, zwierzeta, smierdzace dzikusy- wiadomo czemu im tak smierdzi z tych małych peniskow... Lee

Gość sex jest dla facetow ale dziec
i da kobiet, bo to one musza zaspokajac swoj instynkt macierzynski, tak wiec mysle ze jest po rowno :D