Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mająca pojęcia

Czy dojrzewającym chłopcom szkodzi jedzenie jajek??

Polecane posty

Gość nie mająca pojęcia

Słyszeliście o tym? Moja teściowa twierdzi, że dziewczyny mogą jeść ile chcą a chłopcy powinni ograniczyć je do minimum. Ponoć obaj synowie jej koleżanki pochorowali się psychicznie i lekarz powiedział, że to od jajek...:O

:D. Jeśli zjedli własne jaka, to mogli się pochorować psychicznie 🖐️

Gość nie mająca pojęcia
:D:D:D Mówiła o kurzeńczych...

Gość nie mająca pojęcia
A czy jakieś uzasadnienie mogę liczyć? Na co te jajka szkodzą? Ile tygodniowo może spokojnie zjeść?

Gość nie mająca pojęcia
Wypowie się jeszcze ktoś?

Gość ewftt
jajka są bardzo zdrowe

Gość nie mająca pojęcia
Mój syn bardzo lubi jeść jajka. Tak, ze 3x na tydzień zjada 3 szt. Ma 16 lat, bardzo urósł (jednocześnie jest szczupły). Nie chcę zabraniać mu jajek, bo mają mnóstwo odżywczych substancji i mnie się wydaje, że ich spożywanie wzmocni kości mojego patyczaka :D Gdybym wiedziała jednak, że te jajka rzeczywiście mogą mu zaszkodzić-kazałabym mu je ograniczyć...:O

Gość pasi-konik
ahaa ha ha ! mozna sie usmiac ,jakis chory doktor, chyba psychicznie,- wiesz ty coo- idz do innego-i tego tez doktora i wypytaj dokladnie sie, zapewniam cie ze nic takiego nie uslyszysz ! zrob jej obciach na cala rodzine, bedziesz miala spokuj juz,nie bedzie ci wciskala ciemnoty glupia baba-sorry, moj chlop nie jada miesa, zato zjada chetnie jajka i to codziennie , bo potrzebuje bialka itd. gdzies czytalam w gazecie akurat- w niemczech-ze wlasnie jajka trzeba jesc i to jak najwiecej,

Gość Gość

Kościół powszechny uczył w szkołach że onanizowanie się jest grzechem śmiertelnym, co jest bzdurą. Nie ma czegoś takiego jak grzech śmiertelny, natomiast w nauczaniu słowa Bożego jest to grzech. Powszechnie się mówi, że spożywanie dużych ilości jajek przez młodych mężczyzn powoduję wysoki przyrost testosteronu co skutkuje u nich chęcią masturbacji. Nie mówi się o tym na głos gdyż jest to wstydliwy temat. Fili

Gość OsiemJeden
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Kościół powszechny uczył w szkołach że onanizowanie się jest grzechem śmiertelnym, co jest bzdurą. Nie ma czegoś takiego jak grzech śmiertelny, natomiast w nauczaniu słowa Bożego jest to grzech. Powszechnie się mówi, że spożywanie dużych ilości jajek przez młodych mężczyzn powoduję wysoki przyrost testosteronu co skutkuje u nich chęcią masturbacji. Nie mówi się o tym na głos gdyż jest to wstydliwy temat. Fili

A kogo obchodzi slowo Boze...

Gość OsiemJeden
10 minut temu, Gość Gość napisał:

A kogo obchodza jakies wymyslone bzdury?

Gość racja
3 minuty temu, Gość OsiemJeden napisał:

A kogo obchodzi slowo Boze...

własnie jak można kazac się do siebie modlic

to przecież 

grzech pychy