Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline89Oleśnica

Ksiądz nie chce ochrzcić mi Dziecka POMOCY !

Polecane posty

Gość dziewczyno po co Ci klecha?
?? i to jeszcze taki chamski, ktory ma czelnosc Cie obrazac. Zaplacilabys mu jeszcze za to, ze z laski by Ci dziecko ochrzcil? Jak tak strasznie chcesz je utrzymac w tym przybytku rozpusty, jakim jest KK, ochrzcij je sama. Nie potrzebujesz do tego jakiegos durnia, ktory jest duzo bardziej grzesznym czlowiekiem niz Ty. A moze pomysl, ze to znak od Boga, ze jednak masz tego nie robic... Po co dziecko ma sie potem wstydzic przynaleznosci do zbrodniczej organizacji i chodzic za apostazja? nie rob mu tego klopotu.

dokładnie, z tego wniosek że wszelkie podziały są zbędne. Wystarczy być dobrym człowiekiem, żeby osiągnąć spokój po śmierci. Kościoły to sztuczne twory, stworzone nie przez Boga, lecz ludzi 🖐️

Teolog, a jakby ksiadz ci dziecko molestowal tez bycs udawal ze nic sie takiego nie stalo , bo taka wola Boza?a parafia tez by uwazala ze to nic strasznego?? pomysl kobieto co ty tu piszesz

Gość strona 708
do ona teolog najwyraźniej nie rozróżniasz WIARY od KLERU, współczuję, bo nie ma sensu dyskusja z tobą... Ja wierzę w Boga a nie w kler - podobnie jak sporo innych nie jestem wyznawczynią ojca pożal się Boże Rydzyka

Gość ona Teolog
DO ZENONA Jezus jest postacia historyczna, zyl w konkretnym miejscu i czasie, tak jak np. Napoleon. Pozostaje tylko kwestia, kim On jest dla ciebie: zwyklym oszustem czy tez Bogiem? Bo zaprzeczyc Jego istnieniu nie mozesz. Powtarzam, to Jezus zalozyl Kosciol, a jego pierwszym papiezem byl swiety Piotr. Nie rozumiem co ciebie tak smieszy?

Gość Yrena Cipecka
sama sobie czytaj jakies pisma swiete hahaha juz mode na sukces lepiej obejrzec. Papiez jest glowa kosciola tak jak prezydent jest glowa panstwa, co ty mi tutaj wciskasz za kretynizmy, ja wierze w to co widze a nie w to co jakas alkoholica sobie we lbie wymyslila. Chrystus jest bogiem wg tej religii, zalozycielem kosciola ale na pewno nie jego glowa bo dawno juz umarl kretynko

ona teolog a podasz historyków, którzy wspominają o tej postaci? Jedno, dwa źródła to za mało

Gość ona Teolog
do Funiak Powtarzam, komu wiecej dano od tego wiecej wymagac beda... Inaczej Bog osadzi tych, ktorzy urodzili sie w rodzinie katolickiej i ta wiare odrzucili, a inaczej tych, ktorzy urodzili sie np w Afryce i o Bogu nigdy nie slyszeli

Gość ona Teolog
do Koobra A czy ja napisalam cos o molestowaniu dzieci? Ksieza rozniez bywaja zli i jak najbardziej powinni za to odpowiedziec

Gość zenonnon
"Pozostaje tylko kwestia, kim On jest dla ciebie: zwyklym oszustem czy tez Bogiem? " x a ty co, ksiazke o mnie piszesz co poprostu nie masz z kim pogadac? Nie twoj zasrany interes w kogo wierze, ale wiara nie ma nic wspolnego z kosciolem, ty myslisz ze jestes lepsza od innych bo popierdalasz na msze i dajesz na tace hahaha swieta katoliczka. Wsadz sobie w dupe te swoje prymitywne madrosci

Gość ona Teolog
do Funiak Napisane tak jest w Pismie Swietym, slowa te wypowiedzial Jezus

Gość ona Teolog
Funiak swiadectwa pozachrzescijanskie mowiace o histirycznosci Jezusa, to m,in, Pliniusz Mlodszy i Jozef Flawiusz oraz Talmud

Gość ona Teolog
tak jestem glupia starucha, lize ksiedzu odbyt po mszy, daje koperte i wtedy przynajmniej spie spokojnie, ze mnie pochowaja jak bedzie trzeba

Gość ona Teolog
cipa mnie swedzi ale moj partner nie jest moim mezem i nie moge uprawiac z nim sexu, mam 36 lat i jestem dziewica, myslicie ze on mnie zdradza?

Gość ona Teolog
Zenon a skad pomysl, ze mam sie za lepsza? Zauwaz, ze ja nikogo na tym forum nie wyzywam, staram sie pisac tak grzecznie jak tylko umiem.

Gość ona Teolog
biblia rano i przed snem, masturbuje sie pod to

Gość ona Teolog
Zalosni ludzie!!! Przestancie sie za mnie podszywac!!! Niedorozwoje!!!

Taaa,wszyscy tak obstawiacie ze Bog to jest ten Katoilicki do jakiego sie modlicie a jak tu sie okaze ze zadnego waszego Boga nie ma ,ale za to Allah??wtedy tez zostaniecie osądzeni prze allaha dlaczego do niego sie nie modlililiscie i nie przestrzegaliscie jego Islamskich praw ,i wasza wiara jak i przestrzegania przykazan Chrzescijanskich,w tym modly koscielne i jakies zbiorki wiernych pojdzie sie..... jebac Bedzie fajny psikus jak traficie pod skrzydla Allaha bo waszego Boga i Jezusa nie bylo i nie ma

Gość szkotka uk
moja kolezanka chciala ochrzcic dziecko w szkocji u polskiego ksiedza ale robil problemy bo jej siosta ktora miala byc matka chrzestna mieszkala bez slubu z partnerem... poszla do szkockiego ksiedza i ten powiedzial, ze oczywiscie nie ma zadnego problemu i bardzo sie dziwil ze ten polski ksiadz tak jej powiedzial. A najlepsze ze pytal sie czy w ogole ktos z ich 4 (rodzice czy rodzice chrzestni) jest wyznania katolickiego? czyli wychodzi na to ze nawet jakby wszysby byli innego wyznania to i tak by im dziecko ochrzcil.

aha, w piśmie świętym Jezus powiedział: ci którzy urodzili się w Polsce i odrzucili wiarę katolicką trafią do piekła, a na tych z północnej Afryki przymknę oko :o

Gość ona Teolog
zesralam sie i mam klexa na gaciach ide zlizac a podem biegne do kosciola poswiecec

koobra, dokładnie...są starsze religie od katolickiej, czemu mielibyśmy sądzić że są one niewłaściwe i zakłamane?

Gość ona Teolog
Ja nikogo nie obrazam, ten wpis niedorozwojach oczywiscie nie jest moj. Ja juz sie pozegnam, a podszywom dziekuje. Pozdrawiam,

Gość asdew
Każdy ma prawo do swojego wyznania, ale fakt - Jezus żył, chodził po świecie, pytanie tylko, czy dla Ciebie pozostanie zwykłą postacią historyczną, czy Bogiem? Ja jestem chrześcijanką, wierzę, że Pan Jezus, jest Synem Bożym, a zarazem Bogiem w jednej osobie, wierzę w Niego, a mimo to NIECHĘTNIE chodzę do Kościoła. Dostrzegam mnóstwo obłudy zarówno wśród księży, jak i tych, co w pierwszej ławce siedzą, a mają swoje za skórą i obgadują Cię, jak się na msze ubrałaś;/. Wolę się pomodlić do Boga sama, w ciszy, w domu. Nie powiem, że nie chodzę do Kościoła, bo chodzę, mamy z mężem ślub Kościelny, innego bym nie uznała. NiesteTy dostrzegam też zakłamanie księży. Co do Pana Jezusa, to jego istnienie uznanie nawet Islam. Wielu ludzi uważa go tez za przywódcę ruchu oporu przeciwko okupacji rzymskiej. Każdy ma prawo, wierzyć w co chce, w to, co zgodne jest z jego sumieniem. Do Autorki: ksiądz ma obowiązek ochrzcić Twoje dziecko, to nie jego wina, że ma ch*ja, a nie ojca, Twojej winy też nie ma w zachowaniu męża. Powinnaś zdobyć numer telefonu do kurii i tam zadzwonić i opowiedzieć o swojej sytuacji. Pozdrawiam.

Gość zenonnon
"Powtarzam, to Jezus zalozyl Kosciol, a jego pierwszym papiezem byl swiety Piotr. Nie rozumiem co ciebie tak smieszy?" x a no smieszy mnie sposob w jaki sie wypowiadasz. Jezus to nasz bog a nie glowa kosciola, bo to jest poprostu fizycznie niemozliwe. Zalozyciel a glowa to zupelnie co innego

Gość strona 708
ona teolog a czy ty nie widzisz ile krzywdy wierze katolickiej i bogu zrobili właśnie księża i ten cały kler!!!! te załamania wiary i odsunięcie się od kościoła to ich mozolna przez stulecia praca, jeszcze raz powtarzam że Bóg i kler nie maja z sobą NIC wspólnego a wręcz przeciwnie jak widać ty jesteś gorącą wyznawczynią właśnie kleru! Współczuję i modlę się za twoje oświecenie.

W moim miescie na mojej dzielnicy chodzi chory facet na schizofrenie co sie oglasza ze jest zeslannikiem Bozym, czyta biblie na glos ,zaczepia ludzi i uwaza sie za drugiego Jezusa w naszych czasach i jest swicire przekobany ze tak jest, jak umrze to zmartwychwstanie kazdemu zapowiada,, tylko ze kazdy wie ,ze on choruje na schizy No ale w daawnych czasach lud w chorych psychicznie ludzi wierzyl to co gloszą czy im sie przewiduje, lub jak sluyszą glosy, bo nie wiedzial ze istniej takie cos jak schiozofrenia czy paranoja

Gość a po co ksiądz?
nie chciał głupek zarobić, wolał Cię obrażać. Jeszcze masz jakies wątpliwości? Kobieto, miej godność i nie pozwalaj pluć sobie w twarz zakompleksionemu chłopaczkowi tylko dlatego, że chodzi w sukience.

Gość strona 708
jezus był filozofem, podobnie jak budda, tylko buddyści czczą swego budę jak boga ale nie nazywają go bogiem, bo wiedzą, że nim nie był i nie dorabiają do tego ideologii, by sponiewierać i zastraszać gniewem bożym pokolenia