Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaosoba

polski - najbardziej uzyteczny jezyk swiata....

Polecane posty

Gość takajednaosoba

naprawde. numer 1 w przydawalnosci i tak dalej. od czego to sie zaczelo? smierc orszulki kochanowskiej - od razu z grubej rury. jak to w polsce - co mozna napisac o dziecku w polsce. ze umarlo. zyje do dzis i tyle:(

Gość jezyk polski juz dawno
powinien zostac wycofany z uzycia, powinismy przyjac niemiecki badz rosyjski.

Gość takajednaosoba
ze wzgledu na ilosc passow usa jezyk angielski proponuje i ze wzgledu na uklad - co wy sobie nie myslicie. ale w sumie 2 jezycznosc sie tu nalezy i tyle :( ale co mnie to obchodzi? a moze nawet i francuski - czemu nie? i tyle :( coz jeszcze mozna napisac w piatek po poludniu z obolala glowa. skad ta grupa w niemczech miala krzyze KP. skad oni to mieli. od adrenaniny . z tego forum. i tyle. miejmy nadzieje,ze adrenanina blysnie zlotym piorem i cos nam napisze - zeby pozostalo po niej cos wiecej niz... miejsce na cmentarzu.niz syn ADAM. Slodowy... :(

Gość REJ ufka
a może zaczeło sie od czego innego... Tańcowały dwa Michały Jeden duży, drugi mały

Gość 5436456435
Jeżyk polski jest piękny, coś pośredniego między paskudnym rosyjskim i dziwnym czeskim :D Inne nacje nam zazdroszczą. :classic_cool:

Gość takajednaosoba
ja tylko chcialam napisac ze dla mnie forum to forum a zycie to zycie. i to wszystko. a co kto tu mysli to ja nie wiem.nie rozumiem tego. tez sobie zniszczylam zycie wrozami tu. ale nie tu sie zaczelo. juz wlekly sie wroze za mna i takie tam rzeczy. pozdrawiam.

Gość takajednaosoba
no polski - najwazniejszy jezyk swiata... dlaczego nie? moze bedzie. a moze juz jest? nie wiadomo. powinniscie dawno miec angielski i zrezygnowac z polskiego. taka szwajcaria. cos w tym stylu. francuski albo niemiecki na slasku i ogolnie angielski oraz polski. takie 3 jezyczne panstwo. powodzenia.