Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlaMaKotaaaa

Czy ktoś z Was pracuje w domu? Jeśli tak to czym się zajmujecie?

Polecane posty

Gość AlaMaKotaaaa

Może ktoś z was mi podpowie jaką pracę można wykonywać w domu? Np przez internet. Nie chodzi mi o składanie długopisów. Skończyłam studia na kierunku administracja publiczna, mam odbyty roczny staż w instytucji zajmującej się rynkiem pracy. Jestem z małej miejscowości i mam nieco ponad roczne dziecko więc przy obecnych cenach paliwa przejeżdżę wypłatę, a do opiekunki będziemy musieli z mężem dokładać. W najbliższym większym mieście (-------> 30 km ) pensja na początek to bieda z nędzą ok 1000 na rękę. A przecież nie będę jeździć do roboty dla samej idei pracy.... dlatego najbardziej optymalnym dla mnie zajęciem byłaby forma zarobku w domu. Proszę o porady osoby które coś wiedzą na ten temat.............................................................................................................................. PS: A to do tych, którzy wchodzą na każdy wątek tylko po to aby siać zamęt: PROSZĘ O WYPOWIEDZI OSOBY KTÓRE COŚ WIEDZĄ NA TEN TEMAT

Gość gaciaaaaaa
erotyka z kamerką

Gość AlaMaKotaaaa
podbijam, często jakiś kobiety z tego forum piszą że pracują w domu... W jakim charakterze?

Gość jestem tłumaczem
:)

Gość ja zamieniam hobby w biznes
robię torty artystyczne

Gość fuksja 3003
Załóż działanosc gospodarczą na siebie lub męza 2 lata masz nisku zus i handluj ciuchami, nowe i uzywane, za katowicami giełda jedziesz raz w miesiącu kupic parenascie sztuk sztuk roznej odziezy i robisz sobie spokojnie w domku, 2, 3 tys masz w kieszeni na czysto.

Gość AlaMaKotaaaa
Tak jak myślałam naczelny troll gutekszoł pojawił ze swoją konstruktywną opinią mimo, że nie życzyłam sobie mend na moim temacie. A nawet zdziwiłabym się gdybyś noxelio napisała coś sensownego. Można inaczej napisać np odbyłam ale forma której użyłam też jest poprawna. Także idź goń dalej swój ogon, albo ugryź się w policzek.

Gość vmfdgnsrtnn
Grafika komputerowa.

Gość czsssssssssssssssssssssssssaaa
oprócz pracy w szkole pisanie prac

Gość AlaMaKotaaaa
podbijam

Gość from Heartbreak to Hate
operator sms

Gość grggggg
załóż własna strone internetową, rozreklamuj... dodaj reklamy i sama bedzie na siebie zarabiac :) tyko to musi byc cos z głową

Gość kierowca bombowca
idź w księgowość

Gość AlaMaKotaaaa
nie, księgowość to bardzo zawiły temat, musiałabym się od kogoś uczyć co najmniej rok albo więcej. Poza tym wciąż trzeba się doszkalać

" A przecież nie będę jeździć do roboty dla samej idei pracy" no to bardzo źle. Bo luka w CV nie maleje.

Gość AlaMaKotaaaa
podnoszę

Gość asxcvbnnnnnnnnnnnn
ja lepię pierogi

Gość inkanja
to ciekaw co ma zrobic kobieta, ktora nie ma szansy na wyslanie dziecka do zlobka, tylko musi czekac az bedzie wieksze....co ma napisac matka w cv?..dziecko sam sie nie wychowa, maz nie zawsze jest chetny zaienic sie w nianke i nie kazdy ma bacie, ciotke czy stryjenke, ktore zajelyby sie dzieckiem....najlepiej to urodzic w pracy i nanastepny dziec przyjsc do pracy jakby nigdy nic, zeby czasem nie miec luki w cv...