Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię.płatki

Dziwne sny, dlaczego ??

Polecane posty

Gość lubię.płatki

Mam lat 16. Mam chłopaka już 7 miesięcy a w przeciągu dwóch tygodni miałam mnóstwo różnych snów. trzy najbardziej mnie zaniepokoiły. Mam erotyczne sny z dzewczynami. A raczej .. Śniło mi się, że ciocia robiłą mi palcówkę, śniła mi się przyjaciólka z klasy jak pieściłam jej piersi oraz seks z niznaną mi kobietą, wszystkie 3 sa brzydkie ! mają małe piersi, okropnie sie ubierają. Kocham mojego chłopaka, nie jestem bi a tym bardziej les. Oprocz tego śniły mi się osoby z klasy, były chłopak, brat oraz kilka nie znanych osób w dziwnych sytuacjach (nic erotycznego, ale dziwe sytuacje i połączenie osób) Co o tym myslicie ? Dlaczeg tak jest ?

Gość SZCZERA Dupcina
Sny odzwierciedlają ukryte pragnienia. Zawsze tak jest, nawet gdy nie zdajesz sobie z tego sprawy. Szkoda chlopaka.

nie zawsze. mi się śniło że mnie zabili na krześle elektrycznym, a to raczej nie jest moim pragnieniem

Gość lubię.płatki
no właśnie, to , że ktoś mojemu psu obcina ogon (bo takie rzeczy mi się też śnią ) również nie jest moim pragnieniem tak jak to z kobietami !!!

Gość UCZULENIE NA GŁUPOTĘ
Jak widać jest puści ludzie.

Gość do Dareios
widze ze reklamujesz tu swoja strone. zarabiasz na tym?

Gość ulvdenhin
Też mam takie sny. Mam 16 lat i faceta od 2,5 roku, starszego o 9 lat. Wydaje mi się, że to ten wiek. Mam różne sny, czasem straszne, a czasem fajne i przyjemne. Choć teraz z moim zrobiliśmy małe przemeblowanko - przestawiliśmy łóżko w inne miejsce i powiem Ci, że teraz wysypiam się - co dziwne(?), a także nie miewam głupich snów. Spróbuj, pozdrawiam!

Gość lubię.płatki
niestety nie mam jak zrobic przemedlowanie. Mam malutni pokój i łóżko może stac tylko przy jednej ścianie, bo gdybym dala na druga stronę to nie otworzę balkonu..