Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkaaajeddddna

piatek wieczor...

Polecane posty

Gość takkaaajeddddna

co robicie? ja siedze sobie i mysle nad wieloma sprawami. wykonczylam sie w zyciu polityka i zastanawiam sie czym jest tak naprawde taka wielka polityka. znaczy jak to mozliwe np ze polska dostala sie do UE w 2004. tym mnie wykonczono - zwyciestwem Polski. tylko jak to doszlo do skutku. dzis tak siedze i mysle, ze nic tylko ta jedna laska - powiedzmy znajoma??? no nie moja takiego jednego syna jednej gwiazdy to spowodowala. z takiego a nie innego panstwa i tak wszystko sie stalo. i tak zaczely sie??? moje klopoty. chociaz i tak same klopoty mialam w polsce. tak mysle bo pasuja jej 2 rzeczy i wszystko gra. takie cos :(

Gość takkaaajeddddna
jasie nie dam bo ja to docenilam i ja to wiedzialam juz w roku ... no ostatnio juz to rozumialam - moze rok temu. i tak sie dowiem cos tam cos tam... no ja sie nie dam. acha wiem juz o co chodzi. ale co mnie to obchodzi? ja tego nie wymyslilam. a to wszyscy poniewieraja, ale co zrobisz? co zrobisz? i tyle :( co takim zrobisz. i teraz musze sie zastanowic nad 1 rzecza jeszcze... a aaa bedzie co bedzie i tyle.

Gość takkaaajeddddna
no coz... a wczesniej pan nie zyje. no coz... takie zycie me. ja juz ide z kafe bo to nie jest normalne forum. nie ma tu niczego normalnego pi razy drzwi. jak w calym tym kraju. i tyle. tak sobie mysle a nie inaczej... pozyjemy zobaczymy co bedzie dalej. jutro sobota , a dalej? no i tak jestem obrazona za 3 dni ciemnosci na zawsze i koniec. i nie ma mnie. bo co ja tu robie? bez sensu i koniec :(

Gość takkaaajeddddna
ja tylko chce napisac, ze to co mi zrobili to lepiej juz w polsce w tym dzbanie chodzic by bylo czy rece i nogi miec uciete chociaz... no ale takie cos? nie wiem czy komus bilo czy walilo i w ktorym miejscu. moze z tego sa operacje zmiany plci? kto wie? i tyle :( calkiem mozliwe :(

Gość takkaaajeddddna
no ale to jest prezent od niemcow. nie ode mnie. od niemcow. i nie tylko to. wiele innych prezentow jest od nich. takie wspaniale panstwo to jest. mozecie sobie ich wszystkich zjesc. a polske tez. godni jedni drugich - naprawde :(

Gość takkaaajeddddna
no i tak pewna pani zrobila cos by tego nie bylo - cos zrobila. no bo co miala niby jeszcze zrobic? takie cos komus zrobic :( nie wiem. ja jestem juz ponad papieza przez to... i tak dalej... taka historia i zawsze wszystko tylko nie polska. i tylko tyle. nic poza tym. choc no ale... skad ci ludzie sie znalezli gdzie znalezli i tak dalej. a pewna osoba jeszcze? a to jest inna historia i znowu - byle nie polska. bo czy warto sie jeszcze czyms ludzic. zawsze mozna... ze dziecko uspisz i zaczniesz nowe zycie. tyle :(

Gość takkaaajeddddna
albo ze wtedy zaczniesz zyc. naprawde... :(

Gość takkaaajeddddna
ja tylko chcialam napisac, ze no nie wiem ... to kucharzenie to wszystkim tak spasowalo. ale nie rozumiem po co ktos w tych garach i pozarze jeszcze wydawnictwo zakladal. a ja mialam ukradziona rosline tez i wiele schiz z tego powodu. i z wielu innych. no ale... i tak dalej. to co zrobila ta corka katechetki z tego forum to tak uwazacie ze to jest normalne? mnie?ona miala rosline miec a nie walic sobie krzyzem , woda swiecona i tarotem po kim popadnie. tyle :( no i napisac, ze mamusia byla katechetka w polsce. mogla sie pochwalic. ucieklabym z tego forum dawno. bo po co ja tu pisze -zeby ja szlag trafil i taka prawda:( tyle :( tyle mi wystarczy :(