Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideał.mężczyzny.książkowy

Jaki bohater książkowy jest Twoim ideałem mężczyzny? :)

Polecane posty

Może te chore pojeby w jakiś pojebany sposób wiedzą, że Cię to bardziej zaboli, nie wiem, nie nadążam za tymi ludźmi...

nie mnie, mojego boli, bo przywiazany do rodziny. ale sami wiemy, ze to ktos chcacy zrovic nam strachu/obaw debilny znajomy. DLATEGO wpadnij!niech Twoja spiewka bedzie dobrze a noz widelec uwielbialam Cie:)

To jest chyba w tym najgorsze, że wiesz, że to ktoś kto Cię zna. Ach wpadnę, też mi tęskno. Zaraz jak tylko się wyśpię :)

me do not mnie kazdy tu zna, kazdy ma linkdo fejsa a mojego nie ma! !! nigdzie znalazl die kretyn co zna nas oboje i udaje rodzine

Gość jaqjajaajjajajagoda
zastanawialam sie kiedy padnie imie bohatera zbrodni i kary. co ten face t w solbie ma? tez sie podoba ale moim idealem jest ned stark.

Było coś takiego. Ogólnie to nie zagłębiałam się, ale wiem, że była nagonka na Nox, wiele osób się z nią kłóciło

teraz sie z nia przyjaznie, wiele spotkan mamy za soba. uwielbiamy sie, przyjaznimi, wspomagamy ale orange zawsze swoje! podobno ja Noxa manipuluje!

No popatrz jak miło. Kafe byłaby wspaniałym miejscem gdyby nie zawistne pomarańcze. Fajnie, że się zaprzyjaźniłyście, naprawdę. Ja nawet nie pamiętam kiedy ostatnio siedziałam na kafe. Ale postaram się nadrobić. Jestem potwornie zmęczona i zaraz idę spać, ale jak się wyśpię, to się odezwę :)

Zaśpiewam jutro specjalnie dla Ciebie :) cieszę się, że przyszłam dzisiaj na kafe i mogłam z Tobą porozmawiać, jesteś kochana 🌻

Gość ppp1233
Kostia Sauszkin z patroli Łukjanienki- wampir buntownik, kochający na zabój, mroczny i bardzo niebezpieczny (Louise, a tym bardziej Edward, to przy nim zbuntowane nastolatki) przy tym niesamowicie prawdziwy i ludzki. Jan Smuga z Podróży Tomka, A. Szklarskiego - człowiek honoru, niezawodny przyjaciel, niesamowity erudyta i niestrudzony podróżnik. Dwa zupełnie inne typy, ale każdy w sam raz.

zaspiewaj coś rockowego! ale z melodią! kurwa. nie znam cie, ale Twoje ;;spiewanie'' kocham! choc kiedys mozec to ''nni'' ignrowali

Gość Lady Diva 67
Моим идеалом мужчины является Родион Романович Раскольников. Почему- не спрашивайте, догадайтесь.