Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideał.mężczyzny.książkowy

Jaki bohater książkowy jest Twoim ideałem mężczyzny? :)

Polecane posty

Gość tiftiftit
no np. był zbyt zaborczy i zazdrosny o pierdoły a jak przyszło co do czego poważnego (bella całowała sie z jacobem) to nawet sie nie obraził a powinien narzucał czasem belli swoje zdanie i traktował ją jak dziecko (nawet jak zachowywała sie jak dziecko to i tak nie podoba mi sie taki stosunek do partnerki jak do córki) ogólnie to niby taki troskliwy i super ale jednak miało być tak jak on chce. No i czasem był zbyt rozhisteryzowany...jak uroił sobie że bella sie zabiła to od razu on też leci sie zabić a nawet nie mógł mieć pewności że zginęła. Robił coś czasem niby "dla dobra" Belli a tak naprawde tylko sobie wmawiał że to dla jej dobra. Zachowywał sie czasem jakby miał te 17 lat albo niewiele więcej a jak na tak wiekową istotę powinien być niebywale mądry i doświadczony no ale to można wybaczyć bo autorka na pewno nie jest tak mądra żeby mogła wczuć się w sytuację tak długo żyjącej istoty Może tylko ja to tak odbieram,nie napisałam na pewno tego tak dobrze,jak bym to zrobiła świeżo po przeczytaniu bo parę sytuacji już mi sie rozmywa,każdy tom przeczyta%C

Gość baasv
do zadnego. naprawdę nie mam żadnego

Ale dziwnie tak, że nikt tu się nie wyśmiewa, że zmierzch czytałam, bo w moim środowisku to jest to czysta hańba :D

bo on taki miał być! pierdoly ludzkie uznawal za wazne, bo ich nie rozumial, a ten pocalunek i cala weiz kumal z racji tego, ze byl uczuciowy, czytal w myslach Jacoba i kumal

Gość Adrenanina
Barbie z "Pod kopułą" Kinga. Ogólnie King tworzy w swoich ksiązkach bohaterów z którymi mogłabym sie związać w życiu.

Gość obstaje przy
Wokulskim. Jestem realistką i taki typ w dzisiejszych i nie tylko - czasach - to skarb

me do not, u nas też wg wszystkich tov wiocha w chuuuj ale kto czytał? malo kto, kto widzial WSZYSCY:classic_cool: a jednak, zmierzch jako czytanka jest zajebista choc ostatnia ekranizacja naj. bo naj sie dzialo.

Gość obstaje przy
byl powazny i odpowiedzialny

Gość wnuczka Pocahontas
Winnetou

Gość powiało kulturą
Gilbert {Ania z zielonego wzgorza{

Gość Ruda z Wyboru
nie wiem czy podpada pod kategorię, ale w sumie na podstawie serialu napisano książkę, więc... Sully z Dr Quinn. 100% mojego ideału faceta.

No tak, czyta się przyjemnie. Ostatniej części jeszcze nie widziałam, bałam się kogokolwiek zapytać, czy pójdzie ze mną do kina :D

Gość Adrenanina
Przeczytałam 1 czesc zmierzchu. Ledwo dotrwałam do końca - zraziły mnie ogromne niedociągniecia w fabule i mdłe, jednostajne postacie. Daleka jestem jednak od wyśmiewania bo to moje czepialstwo o techniczną stronę książki jest swoistym zboczeniem zawodowym :)

Damon z pamiętników wampirów!! Ten to jest zajebisty dopiero :D Ale do tego, że czytałam wszystkie części to się nigdy w życiu nie przyznam :D

Gość Ruda z Wyboru
a jeszcze jeden film... Leopold z Kate&Leopold

pamietniki wg mnie beznadzieja a sama nie dotrwalam kina ino zaraz na kinomaniaku obejrzalam:D

Gość bjhbjhnkjm
Staś Tarkowski z Pustyni i w puszczy hehe, ideał faceta. A mam obecnie 28 lat :)

Gość jkfjkjfskd
Jan Piszczyk

Gość ze Starej Baśni
Doman

Gość no to dorzucę
od siebie: Zbyszko z Bogdańca

Mnie tam się pamiętniki przyjemnie czytało, choć nie wiem co w głowie miałam jak latałam kupować te książki jak jakaś niewyżyta nastolatka :D Haha, aż głupio się przyznać ile we mnie takiej gówniary jarającej się wampirami :D

me do not, pamiętam jak po ęgilsku spiewałaś nam. ja mowie o serialowych pamietnikach, lektury jeszcze nie mialam, zatem, skor odczuwam Cie jako inteligetna persone, radzisz, ze warto przeczytac pamietniki??

Ach też pamiętam jak śpiewałam :) W tym momencie odczuwam ogromną presję, ale pamiętniki są takie typowo nastolatkowe, z kolejnymi częściami coraz bardziej fantastyczne. Ale ogólnie bardzo przyjemnie się je czytało. Nie odnajdziesz w tej powieści sensu życia, ale myślę, że zaspokoi potrzebę poczytania czegoś lekkiego. Oesu jak ja to oficjalnie jak na siebie napisałam :D

czyli pamietniki jak zmierzch jesli chodzi o czytanke?? me do not, kochałam twoje śpiewki, po pijaku śpiewałam razem z Toba!!!\ tesknimy, powróc!

Gość onli ridge i brooke
Ridge ze scenariusza Mody na sukces

Gość ten Ridge z nienormalnie
umięsnioną twarzą? Sztuczny, kochliwy, nieodpowiedzialny

Gość tiftiftit
serial jest ZUPEŁNIE inny od książek. Właściwie mam wrażenie że to dwie odmienne historie w serialu są inne wątki część postaci inna niż w książkach ja lubie i serial i książki ale jednak wole książki wiec nie mozna pamietników oceniać po serialu bo to inna bajka jest i tyle ja tam przyznaje sie do tego co lubie jak ktośz tego powodu uzna mnie za idiotke to chyba sam jest debilem śmieszy mnie ta nagonka na zmierzch uwzięli sie ludzie po prostu a jakoś w kinie tłumy byłam na ostatniej części i nawet facetów nie brakowało