Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak dno.

spałam z innym...

Polecane posty

Gość 3456789
jak to utrzymujesz jego i jego mamę????!!!! Gdzie mieszkasz z tym swoim nieszczęsnym przygłupem?? Dobrze, że zrywasz jak można się tak zeszmacić i grać na komputerze spać do 14 jak laska na niego zapier**dala. Laska, jak najdalej od niego nic dobrego cie z nim nie spotka..... nawet seks masz do bani. Coś ty w nim widziała, bo nie idzie tego wytłumaczyć.......:-/

"Coś ty w nim widziała, bo nie idzie tego wytłumaczyć.......:-/" no co ? istnieją jeszcze takie baby

Gość ale się narobiuło78787
Skoro twój obecny facet jest taki beznadziejny to czemu jesteś z nim te 3 lata? Mogłaś z nim zerwać i wtedy pójść do łóżka z managerem. Nie usprawiedliwiaj swojej głupoty tym, że Twój facet jest okropny. Odnoszę wrażenie, że mimo tego iż byłaś niezadowolona ze swojego pożycia z obecnym partnerem nie rzuciłaś go bo bałaś się samotności, a teraz wraz z przelotnym seksem po pijaku poczułas się 'warta czegoś więcej', poczułaś się pewniej i dopiero teraz gdy masz na czym stanąć chcesz go zostawić. Tak się nie robi. Jeśli byłaś z nim nieszczęśliwa to mogłaś go zostawić wcześniej, a nie dopiero teraz gdy pojawił się ktoś inny. Tylko nie pisz tutaj, że go kochasz bo gdyby tak było to nie dawałabyś dupy pierwszemu lepszemu który wykazuje Tobą zainteresowanie. i napiszę Ci coś jeszcze - właśnie po tym co zrobiłaś jesteś warta jeszcze mniej niż byłaś przedtem. wywłoka.

ale ja nawet nie chcę być z tym menadżerem... nie pomyślałabymo tym, sama tego chciałam, on był wolny. Ze swoim byłam nie wiem... nie chciałam być sama. Menadżer ma swój obiekt którym jest zainteresowany i nawet nie biorę pod uwagę, że bedzie ze mną może i mnie wykorzystał, może ja wykorzystałam jego... a nie utrzymuję jego i mamy tylko ja i mama utrzymujemy jego

Gość drugie dno
Ale dno.

Gość 3456789
a ten jej nieudacznik którego musi utrzymywać to co nie jest wywłoka?? Nie jest nic nie wart??? Co z tego że poszła z innym. Miała rację, dupkowi się należało. Jak można spać po całych dniach i grać na komputerze, mając jak wnioskuję dwadzieścia kilka lat....?? I czekać aż laska zadba o żarcie?? Przynajmniej niech dziewczyna ma co wspominać. Dobrze że w ogóle wreszcie przejrzała na oczy. Masz rację dziewczyno pogoń kota śmierdzielowi. Jeszcze w ciążę zajdziesz bo zdarza się mimo dobrego zabezpieczenia i będziesz udupiona tym utrzymankiem na zawsze.

Gość rtyrytry65765
a do kogo??:)

Gość 3456789
ile masz lat autorko?

Gość gdzie mieszkacie ?
u ciebie , u niego ? pogań pasozyta smierdzacego przeciez tracisz przez niego piekne lata młodosci , do kogo był opis jak nie do ciebie ? nie daj sobie wmówic idiotom zazdrosnikom ze jestes nic nie warta po twoich wpisach łatwo ocenic jaka jestes osoba , fajna normalna laska tylko nieszczesliwa

Mieszkamy u mnie.... Do niej ona skomentowała "Our favorite saying;):*" Łatwo jest zinterpretować coś takiego po takim wydarzeniu, że tyczy się do mnie :) ale tak jak pisałam wierdziałam od początku, że on nie chce nic ze mną

Gość 3456789
jesteś w moim wieku. Młoda z ciebie kobitka, stać cie na kogoś lepszego. Kto się "odrobinę " bardziej postara dla ciebie będzie lepszy. A więc większość wolnych facetów.....;-) jak można tak długo być z kimś kto liczy tylko na profity nie dając nic od siebie. Zobacz sama, nie dba kompletnie o waszą przyszłość wyobraź sobie że masz dzieci z nim i musisz zapiep*rzać na 2 etaty żeby utrzymać rodzinę sama. Co to za miłość sama sobie odpowiedz. Dałabym mu tydzien na wyprowadzkę, albo nie! 2 dni, bo widzę ze sie wahasz, jeszcze Cię przekabaci. Zrobi piękne oczy, będzie płakał i obiecywał.....

Gość 3456789
weź parę dni wolnego i udawaj że straciłaś pracę, nie masz już kasy..... i powiedz że teraz liczysz na niego:-)

Gość gdzie mieszkacie ?
idz do domu i wygoń tego dziada a kase która tracisz na niego bedziesz miała na ciuchy i pierdołki dla siebie ,jak będzie stawiał opór a bedzie napewno przecież skonczy mu sie zródło dochodu powiedz ze przespałas sie z innym gwarantuje ze pójdzie jak zmyty

Gość a ja mam pytanie do
tych którzy czytają wątek: co myślicie o tym menadżerze??:) takie trochę nie w temacie ale może autorka mi wybaczy ;) może on jest zaintersowany tyylko wie, że autorka zajęta i boi się itd z tamtą już nie jest zachował się bardzo w porządku :)

Gość ryryryr
menadżer jest wporządku ale raczej nie chce :) Myślę, że ją szanuje mimo tego co się stało - to mnowoczesny facet i seks na jeden raz nie robi z kobiety kurwy :)

Gość 3456789
nawet jeśli nie będą razem, to co z tego. Wielu osobom przytrafiają sie takie przygody. Bez przesady znali się przecież to nie nowo poznany dupek z dyskoteki. A że było im przyjemnie, a autorce wreszcie otworzyły się oczy to wszystko na +. Zdrada? Jednorazowa nie jest wcale tragedią, porównując zachowanie jej "faceta" na codzień. Ja bym nie miała najmniejszych wyrzutów sumienia. I tak wytrzymała dłuuuuuugo

Gość corbalidon
masz moralniaka i usprawiedliwiasz swoje kvrestwo. i tu się sprawdza ,że baba pijana ,dupa sprzedana.nie patrząc na to jaki jest twój facet,jesteś zwykłą szmatą i tak też myśli o tobie menadżer ale wiadomo nie powie ci tego.wykorzystał cię,kążdy by tak zrobił ale zabezpieczył się mówiąc ,że chciałby wrócic do angielki ,żebys wiadomo nie chciała się przyczepic dziwne ,że na forum szukasz usprawiedliwienia kvrestwa,może mamie powiedz:D

Gość ryryryr
oj przestańcie ma chujowego faceta przynajmiej orgazm miała

Gość ryryryr
on nie uważa jej za kurwe ;))

Gość tfu
Kobieto zostaw go! Co w nim widzisz? Sama mówisz ze sie rozstył, więc ani przystojny, bez pracy, leniwy i jeszcze żadnego seksu... Nie zastanawiaj się ani minuty!! Nie miej też wyrzutów sumienia. Poszukaj sobie kogoś fajnego,normalnego. Wiem że to niełatwe, sama nikogo nie mam, ale chcesz się z nim meczyć do końca życia? serio? do końca życia go utrzymywać, robić wszystko za niego i nic z tego nie miec, nawet seksu??

Gość ja jestem menago
A takie blachary biorę 4 nago. I pieprzę je w nocy, a w dzień przesyłam im miłe uśmiechy. Jakie macie ładne bluzki.\ A myślę po cichu że w nocy znowu je będę rypał za free

Gość fbhfvjk
Hahaha, ale mu zrobiłas prezent na Mikołaja :-D

Gość drugie dno
Blachara zerwała z menadżerem, a facet jak się dowiedział że dała dupy na boku powiedział adieu/ No i proszę jakie to wszystko proste prowo