Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thats why i love you

Czy fakt ze kochacie swoja dziewczyne sprawia,ze jest ona dla was najpiekniejsza

Polecane posty

Wczesniej zle sformulowalam pytanie. Zalozmy, ze bardzo podoba sie wam z wygladu. Ale np zawsze preferowaliscie inny typ urody. Czy moze jest tak, że tylko na poczatku zwiazku nie widzi sie innych kobiet, a gdy mija to tzw zauroczenie to zaczynacie zauwazac, ze inne sa duuzo ladniejsze. Jak to jest z wami?

facet czy dziewczyna? i dlaczego ''hahahahah''?

wlasnie zakonczylam zwiazek w ktorym zle sie czulam przez jego ciagle zaintresowanie innymi i spotkania, wiec jestem pewna jak to jest naprawde

Gość Goppi
chłopak cię zdradza?

* wiec chce wiedziec jak to jest naprawde. Chyba pozna pora mi nie sluzy hehe

goppi- spotkal sie z inna, caly czas go interesowaly inne typy dziewczyn, z tamta wlasnie podobno kontak urwal a gdy rozstalismy sie na kilka miesiecy po powrocie dowiedzialam sie ze znowu maja kontakt. Nie wiem czy zdradzil i juz sie nie dowiem. Kiedys sie z nia spotkal, bylo jakies dotykanie, a teraz nie wiem :( Ona jest wlasnie w jego typie- blondynka i go tak ciagnie do niej

Gość Goppi
"wiec chce wiedziec jak to jest naprawde. " naprawdę jest tak iż jeżeli podstawą związku jest chuć a nie miłość to prędzej czy później się rozwali

co to jest chuć? Jestes mezczyzna? Jesli tak to odpowiedz a pytanie zawarte w temacie prosze ;)