Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewegetarianka

wegetarianie są mniej inteligentni niż ludzie jedzący mięso

Polecane posty

Gość niewegetarianka

a już najmniej inteligentni są wegetarianie którzy stołują się w mac donaldzie czy kfc hehehe

Gość niewegetarianka
wegetarianie ktorzy nie jedza miesa ze wzgledow ideologicznych, a jedza w kfc czy w maku, sa idiotami do kwadratu albo i szescianu, poniewaz co z tego ze nie zjedza miesa w tym kfc, ale wspieraja korporacje ktora zwierzeta zabija

Gość gość
Leonardo da Vinci, Albert Einstein, Benjamin Franklin i wiele innych wegetarianów... Oni też byli "mniej inteligentni"?

Gość gość
Jestem wegetarianka, skonczyłam SGH w Warszawie, jestem świetna finansistka i mam licencję Maklera Papierów Wartościowych :) jestem mało inteligentna? Zeby zostać maklerem gieldowym musialam zdać potwornie ciezki egzamin i miec ogromna wiedze. Jakos moj wegetarianizm mi w tym nie przeszkodzil i nie odebral inteligencji.

Gość gość
ale wspieraja korporacje ktora zwierzeta zabija - chyba przesada. Bo w takim razie nie mozna tez kupowac w zwyklym sklepie w ktorym sprzedaja tez szynke...a w kazdym sprzedają. I w ogole w takim razie odpadalyby wszystkie restauracje poza barami wegetarianskimi ktorych jest mało. To by nie przeszlo,byloby raczej niewykonalne. mysle że wystarczy nie jeść mięsa,jajek najgorszej jakosci (chów klatkowy),uwazac na kosmetyki zeby nie byly testowane na zwierzetach..ale nigdy nie uda sie chyba w 100 % kupować coś na pewno "czystego". bo nie ma tej pewności...no nie jest to takie proste. Ale kupienie sobie szejka w maku raz na miesiac to nie zbrodnia ;)

Gość gość
Chodzi o to, że idea wegetarianizmu jest całkowicie pozbawiona sensu - czemu tak sądzisz?

Gość gość
ludzie którzy wierzą w takie bzdury sa mniej inteligentni niż tacy którzy wiedzą że to ściema....

Gość gość
no wiadomo bo w mięsie są cząsteczki IQ i im więcej jesz mięsa tym więcej tych cząsteczek przyswajasz i jesteś inteligentniejszy.