Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudzieńńńń

izba wytrzeźwień

Polecane posty

Gość grudzieńńńń

parę dni temu,przywieźli do mojego mieszkania narąbanego jak bombowiec brata tz policja go przywiozła stwierdzili że brat nie chciał jechać na izbę tylko do siostry czyli do mnie zabrali go z jego domu bo robił awantury nie wiem co miałam zrobić bo była prawie 2 w nocy więc zabrałam go i wygoniłam spać rano zrobiłam mu awanturę i wygoniłam nie wiem jak to jest ale czemu go do mnie przywieźli co ,to jakiś pijany teraz sobie wybiera gdzie mają go zawieźć ? przecież jak robi awanture po pijaku w swoim domu to i u mnie zrobi czy tam gdzie go zawiozą bo twierdzili że musi to być rodzina żeby go tam odwieźć czemu nie wożą pijanych na izbe ?

Moze policja poszla na reke bratu ? powinnas sie chyba cieszyc, ze brat spedzil noc u Ciebie a nie na izdebce.. a moze po prostu juz nie bylo miejsca na izbie :P chociaz z tego co mi sie kiedys obilo o uszy to takie pomieszczenia sa powoli usuwane.

Gość zdesperrrrowanaaaa
Moze maja przeludnienie???

Gość grudzieńńńń
owszem,ale on po pijaku jest agresywny ma małpi rozum więc wolałabym żeby go zabrali na izbę,żeby miał nauczkę że ma siedzieć cicho jak popije no ale cóż ......... zabrałam go zapytałam go rano czy by on mnie zabrał gdyby mnie policja przywiozła napitą do niego w nocy :p ale toto nic nie pamiętał i zdziwiony że co u mnie robi dureń .....

Widac,ze ma problem z alkoholem. Moze pogadaj z nim powaznie bo na dluzsza mete to tak nie pociagnie...tym bardziej jak jest agresywny przy tym..