Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftrhjthuui

macie telefon dotykowy czy zwykly? jakie sa wady i zalety jednych i drugich ?

Polecane posty

Gość gftrhjthuui

ktore wolicie?

ja mialam juz kilka smartfonow, nie byly zle tylko wolne... teraz mam galaxy 2 i wymiata... podpisuje sie pod wypowiedzia powyzej ten telefon nie ma wad.. a zwykle telefony... nie cierpie ich szczegolnie pisania smsow...

Ja mam od lat telefony dotykowe. Kwestia przyzwyczajenia. Ja i moj telefon jestesmy nierozdzielni. Sluzy mi do prawie wszystkiego...

Jak kiedyś miałam dotykowy to zablokowałam sobie pin, bo mi sie wciskały cyfry obok :O wróciłam do normalnego i nie chcę już dotykowych, smsa na początku pisze sie godzinę :O

Gość gftrhjthuui
Ja też :) ekran dotykowy reaguje lepiej niż moja łechtaczka :)

ja mam dotykowy z wysuwaną klawiaturą qwerty. generalnie jezeli chcesz korzystać z internetu w telefonie to bez dotykowego ekranu się nie obejdzie. ja mam xperie mini pro ale androidem jestem już zmęczony i myslę o przesiadce na win8

to jeszcze zależy od rozmaru ekranu. generalnie aby swobodnie korzystac z dotykowego ekranu, pisać i przeglądać net to niestety telefon musi być rozmiaru mydelniczki, która nie zawsze jest poręczna. x x Np taki Galaxy Note jak dla mnie to po prostu patelnia, nie miałbym nawet gdzie schować coś takiego

Ja 2 tygodnie mialam Iphona i wczoraj dotarl moj tekefon z androidem :-)--dzieku Bogu bo sie do niego przyzwyczaiilam.