Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz Guru

Boję się zakładać nowe tematy na forumie odkąd wrociła ta psychiczna

Polecane posty

Gość wasz Guru

bezdomna i bezrobotna, zauważcie że wpieprza sie w niektore tematy i pozniej nikt oprocz niej nie pisze :o nie ma sensu jak wyrzuca posty z szybkoscia karabinu maszynowego

Gość czarnolupka
ja też :) czasami włączam wtedy fejsika

Gość takajeeedna
chuj wam w dupe

Gość takajednaosoba
ja przez to forum tak sie podpusuje i moge wie pan bo jesli pan tu pisze a ja przez to mam cale zycie miec rozwalone to panu zniszcze pana ...nie wiem jak tonazwac. niech sobie pan sam powie czym jest dla pana to forum. i tyle. i koniec. bo zebym jeszcze komus tu uwlaczala czy cos w tym stylu - po prostu sie zapytalam po co sie pani tyle uczy. to wszystko :( i milego pisania bo co fakt to fakt i tyle :( ale ja ludzi po ip nie szpieguje i zycia sobie nie ustawiam nikim a takze nie okradam nikogo z niczego i tak dalej... nie jestem dzieckiem polskiej katechetki. nie obrazajac moze kilku osob chociaz? i tak dalej :(

Gość takajednaosoba
ps. a szpiegowanie ksywek cudzych w sieci tez uwazam za chore na leb. niestety. a reszte prosze sobie skomentowac samodzielnie - czemu nie? no i jak zwykle - gdzie moja przesylka? tyle :( a reszta? reszty w ogole nie bylo - w ogole :(

Gość zawisła
dostalas juz te rente?

Gość takajednaosoba
ja jeszcze chcialam napisac, ze jak to moglo nikomu nie przeszkadzac co ja tu pisalam. ban i koniec. nie - zniszczenie w zyciu. no coz... takie metody? niezle :(

Gość takajeeedna
a to ze mam dziecko z księdzem nie dyskrymunuje mnie w ogóle

Gość wasz Guru
no jacie pierdole...:( właśnie o tym mówilem! wypierdalaj stad, założ swój temat

Gość wasz Guru
Zaraza!

Gość takajednaosoba
nie nie dostalami sie jej domagam.to wszystko. bo to wszystko jest przez to forum - ze chce moja rente tez i tyle. wszystko -no nie do konca ale... i tyle. tu gdzie mieszkam oczywiscie tez. ale dno calkowite to to forum bo tak i juz :(

Gość takajednaosoba
no dziecko zksiedzem to zostaje moi drodzy nerhgali waszej i tyle. tyle jej zostaje. bezdomnej i bezrobotnej bo tak pasuje. ale ja nie mam takiej ksywki. ale tak to wyglada sie dowiem. no to jeszcze ZDEMOLOWANEJ ale to juz historia bo takie cos? oklamana, zdemolowana, nie wiadomo co - sponiewierana. to za malo. taka ksywka? ani polowa prawdy. i tak dalej. a to tez dalej nie jest prawda i do widzenia. sami se zalozcie watek swoj.

Gość wasz Guru
NIE NO NIE MOGE NIE WIERZE SPADAJ STĄD MALPO NIKT CIĘ TU NIE CHCE DLACZEGO DLACZEGO NISZCZYSZ MÓJ TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takajednaosoba
do mnie moga byc tylko pretensje ze tam poszlam - ja wiem... ale coz... co mialam zrobic? tak wyszlo. teraz zle, kiedys... i tak dalej. jacy oni sa. jedno klamstwo. ale ja tego nie wiedzialam. a poza tym ... no coz... dowiem sie ze taka nie bylam. no ale coz... nic nie mam na swoja obrone sie dowiem. nie taka bylam i 1 blad. no wiem, ale nie o to mi poszlo. a o co? to moja sprawa i koniec i to wszystko. tu o klamstwa, a gdzie indziej i tak dalej... moze za bardzo. pozniej o to , ze wszystko jest klamstwem. takie cos... i tylko tyle. dlatego ide sobie. :(

Gość Dupa Wołowa sp.
Ej, to w psychiatryku mają stałe łącze??

Gość takajednaosoba
niszcze twoj temat bo to forum zniszczylo mi w zyciu to i tamto i ludzi i niszczy ludzi, urzadza sie nimi, poniewiera, popiera wrogow, zmawia sie. dlatego moge ci troche popsuc watek. czy to taka twoja krzywda? to naprawde masz idealne zycie. i to wszystko :(

Gość oddajcie owcy rente
jak w tytule

Gość takajednaosoba
mam nadzieje ze zamkna to POLGLUPIE i OHYDNE forum. jak zycie. i tyle :( jak zycie z takim forum i moj apel do ludzi nie przylazcie tu bo wszystko wam zniszcza. tacy sa. to ich hobby. niszczenie i poszywanie sie. tyle :(

Gość opop
jak zniszczyli Ci zycie ?

Gość takajednaosoba
figura katechetki.dlatego ostrzegam przed nimi tu i ide. zapytasz sie cos i taki koniec. wszystkiego dobrego - tak wszystkim zyczylam i ...tak skonczylam. a moja przesylka bo jak rozumiem SNILAM O TAKIM ZYCIU - z przesylka. niesamowite i tyle :(

Gość takajednaosoba
przeciez jeszcze rok czy dwa temu moglam wyjechac z polski na zawsze. czemu nie? co to sie stalo? i tyle. po co ja sie uczylam? zeby tak skonczyc? zwariowaliscie wszyscy? no zwariowaliscie i tyle. to beze mnie. sami sobie idzcie do psychiatry. ale zycie i tyle. nic nie robic, siedziec i tak dalej i jeszcze nie moja wlasnosc w sumie. ale moze cos daloby sie zrobic. kto wie? chociaz... i tak dalej. no ale przesylka powinna dojsc. ja nie dam tego zniszczyc, unicestwic. co wy sobie nie wyobrazacie? ja nie jestem corka katechetki polskiej jeszcze i tyle :(

Gość takajednaosoba
a kto to jest ten wasz Guru? znacie go tu? czemu czarny nie jest przynajmniej. kiedys to sie liczylo... a teraz? wszystko za plecami,tak?i tyle :(

Gość takajednaosoba
:( :( :(

Gość opop
od ilu lat siedzisz na kafeterii ?

Gość opop
ile lat Jestes ?

Gość dolonna
osz kurf :O, wróciła masakra, chyba z 2 miesiące jej nie było i znowu nawala tymi postami

Gość opop
ona jest w psychiatryku ?

Gość takajednaosoba
no coz... to ma byc smieszne wszystko? ide z kafe choc to jest sprawa do sadu jak pewna corka katechetki z figura postanowila wziac sie za moje zycie... jak to napisac ... od tylu? czyzby cos nie tak? a czemu w taki sposob. bo chcialam napisac, ze doceniam ten watek a nawet filmik ktory juz tu ogladalam i byl zenujacy dla mnie jak i obecnie. ale wole to niz to co zrobila corka katechetki polskiej Z RODZINA. no coz... a jakbym ja cos takiego zrobila? i jeszcze sie dowiem - za cos wylecialam w koncu z tej szkoly. no wlasnie... i tak dalej. takich wartosci nie mialam to wylecialam. 2 wojna swiatowa i potopem takze taki filmik tez przezyje choc niezbyt to przyjemne. ale nikt nie powiedzial ze to forum jest przyjemne. od a do z. takze moge spokojnie isc chociaz... i tak dalej. co wymysli dalej ta pani? bo jednak slusznie sie jej zapytalam po co sie uczy. i chyba dostala hajny, no ale skad to mialam wiedziec? moze ktos powinien byl mnie ostrzec? i coz... zycze jej takiego samego konca. w koncu - chyba mi zawisci czy o co jej chodzi i nie tylko jej? i tyle :(