Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz Guru

Boję się zakładać nowe tematy na forumie odkąd wrociła ta psychiczna

Polecane posty

Gość takajednaosoba
gdzie jest mojaprzesylka? kafe to zlodzieje!!!! i nie tylko :(

Gość takajednaosoba
ja tu pisalam wylacznie o wierze. to znaczy jeszcze mialam rozne inne topiki, ale rozne ksywki i co dalej? i za zemsta w zyciu. a po co to komu bylo czytac? to sie pomaga takiej osobie. a czemu ja dostalam takiej nie wiem... jak to nazwac - ja wszystko zwale na te laske tutaj i tyle. obecnie stara dupe , dziecko 7 lat. wziela sie za mnie -moja MATKA. i tyle. bo skad ta matka - ja matka? takie cos tam... skad to poniewieranie. a ona co - do pracy fizycznej za granice niech sie wybierze. no widocznie cos nie pasuje czy pasuje - co mnie to obchodzi. i tyle :(

Gość takajednaosoba
ja jej wzyciu niczegonie zrobilam. ot raz sie tam zapytalam. a dalej co- do niej cos pisalam? co wy sobie nie wyobrazacie? no coz... wykanczac ludzi to umiecie i to wszystko. ach czemuz nie zrobilam sobie 2 paszportu. jedyny powod - zlodziejstwo i klamstwo i tyle. bezdomna i bezrobotna. no coz... okradziona, oklamana.... itp. itd. tam se dopiszcie. bo powinnam tak sie podpisywac taka prawda? taka prawda? TAKA PRAWDA? to ani 1% prawdy nie jest. a takie cos - woda swiecona, krzyz, wrozba to co to jest - to jest prawda? o czym? o kim? i tyle :(