Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoku1987

Jak ubrac na spacer?

Polecane posty

Gość Ubieranie dziecka nie jest
jeszcze czapka ale to chyba oczywiste :)

body z kr rekawkiem + gruby pajacyk na to skarpetki , kobinezon zimowy + czapa a jakze! i max 10 min na zewnatrz :)

gratka , o rany :D mogla jeszcze temu biednemu dziecku termofor z goraca woda wsadzic do wozka :P koszmar

Gość z takim malenstwem
nie powinno wychodzis sie na spacer jesli temp.przekracza minus 6 stopni

Gość Z takim maleństwem
jak najbardziej można wychodzić w taką temp na dwór tyle że temperatura w wózku musi być wyższa i ochrona przed wiatrem też bardzo ważna. Jak wózek jest zabezpieczony przed wiatrek (wieko z wysoką osłoną plus buda z osłonką od góry ) to nie ma się co martwić, wystarczy włożyć rękę dośrodka by poczuć że jest dobrze , ciepło i bez wiatru. To tylko w pl (już nie chcę się czepiać ale tak jest) panuje ta przesada co jest efektem że polskie dzieci należą do najczęściej chorujących i najsłabiej zahartowanych. Myślę że autorka bardzo mądrze robi że wychodzi na spacer w taką pogodę.

Z tego co ja wiem do -10 można. Na większy mróz bym się nie wybierała chyba, że nie miałabym wyjścia. Jagoda dla Twojej wiadomości termoforów nie wolno stosować u niemowląt.

Jagoda dla Twojej wiadomości termoforów nie wolno stosować u niemowląt. " 1 1 Gratka , wiesz co? twoja inteligncja powala :( slowo.