Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka125125

Chce odejsc od męża ...

Polecane posty

Gość Myszka125125

Witam Zacznę od tego ze znamy z mężem 6 lat, jesteśmy 4 lata po ślubie i mamy 2 letniego synka, mąż jest bardzo zamknięty w sobie jeśli chodzi o kontakt ze mną , przy znajomych jest dusza towarzystw! Praktycznie miesiąc pi ślubie zaczęło sie psuć! Mąż bardzo dobrze zarabiał ale w sumie to nigdy nic nie robił tylko pokazywał palcem i wymagał od pracownikow, niestety tak sie stało ze dziś ( już od 2 lat nie pracuje) załamał sie siedział w domu i pił piwo , kiedy ja zasowalam do 9 miesiąca ciąży w swojej firmie gdzie mógł mi pomoc!! Mąż tylko wymaga, ale nic od sobie nie daje ! Nie ukrywam ze bardzo dobrze zarabiam , on od czasu do czasu cos zrobi żebym nie marudzila, za to ma wielkie wymagania, sex nie znam takiego słowa w naszym życiu prawie nie istnieje, a jeśli tak to tylko na warunkach męża dlatego sie sprzeciwiam, mąż potrafi przez tydzień nie zadzwonić jak go niema w domu( to chyba nie jest normalne) i pyta co sie czepiam go, uwielbia otaczał sie kobietami i brylował, mi za to wmawia ze mam niska samoocene, obraza w towarzystwie , praktycznie wogole ze sobą nie rozmawiamy on niechęć ...co robić mam dosc

witaj .Z tego co piszesz od samego poczatku bylo zle i w miare uplywu czasu sukcesywnie pogarsza sie.Jestes mloda kobieta, niezalezna , zdrowa- to czemu masz zmarnotrawic czas i mlodosc na takiego Pana.Z twego opisu wynika , ze jest kompletnie nie do zycia w malzenstwie .Seks jest bardzo wazna sfera w zyciu zdrowego czlowieka .Z pewnoscia wykorzystalas metody persfazji, rozmow i negocjacji z nim.Jesli nie skutkuje -zostaw go w diably.Dasz sobie rade z tego co piszesz .Dziecko juz masz odchowane z najgorszego przeciez .A z kazdym roczkiem bedzie tylko lepiej . Powodzenia :-)

Gość Myszka125125
Dziękuje za słowa pocieszenia...od 2 lat próbuje zrobic wszystko żeby było dobrze ale wszystko na marne,on niechęć sie zmienić , myśli ze jak jeden dzien będzie miły to mi przejdzie..zawsze powtarza droga wolna jak chcesz to wiesz gdzie są drzwi:( nikogo nie słucha ani zniczyim zdaniem sie nie liczy ( jest zakochany w sobie) szkoda ze nie we mnie

Normalnie w takich sytuacjach radzi się rozmowę, może wspólną wizytę u terapeuty, ale z tego co mówisz to jemu nawet nie zależy żebyś została.

Gość w pierwszych słowach
mego listu, pozdrawiam matkę, ojca, siostry i braci. Pozdrawiam sąsiadów, bliższych i dalszych znajomych. Ciekawi mnie bardzo czy latoś świnie obrodziły, a może to chodzi o śliwki. No i jak tam nasza autorka ? Czy dalej ma nasrane w głowie jak dawniej ? Bo tu w mojej wsi to wszystkie wróble ćwierkają, że jej szajba odbiła i rozpisuje się w internecie jaka to ona nieszczęśliwa. A sama zapomniała jak się nachlała i zrobiła z siebie świnię. Bo cała zarzygana leżała pod płotem bez wstydu. A mąż to ja zaniósł do domu, umył i położył do łózka. A ona teraz nie chce go oglądać. I chce odejść od niego. Kochani. Proszę napiszcie jak tam z nią jest, bo tu gadają, że powinni ją zamknąć w wariatkowie. Ale może tylko rozmowa z psychiatrykiem jej wystarczy. Proszę odpiszcie szybko. Najlepiej na Berdyczów.

Gość Myszka125125
Jak mąż zarabiał tez tak sie zachowywał, także nic sie nie zmieniło, myśle ze gdyby nadal miał prace to dawno by odszedł bo to taki tym , szkoda ze dopiero teraz to zauważyłam...mąż nie pracuje od 2 lat i ma jakieś 3mln długu ( także takie tam małe pieniądze )

Gość Myszka125125
Jeszcze jedno do "w pierwszych słowach" dlaczego mnie obrazasz i dlaczego tyle wulgaryzmu w Twojej wypowiedzi ?? Pozdrawiam