Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dora1111111111

Farba do włosow blond

Polecane posty

Gość dora1111111111

Witam wczoraj kupilam farbe palette ultrapopielaty blond ,dzis zrobilam i kolor wyszedl piekny ! popielaty jak po wizycie u fryzjera gdzie placilam ponad 100 zl . Polecam trzymac farbe tak jak w instrukcji a bedziecie zadowolone kolorem :) :)

Gość k,chxz
i nie zrobilas probyuczuleniowej?

Gość k,chxz
" WomanInTheFog Tylko o ile bardziej masz zniszczone włosy niż po wizycie u fryzjera?" a ty myslisz ze u fryzjera farbowanie to nie niszczy wlosow? :D

Gość dupa jarosz pieprzy za grosz
Palette to najgorsza farba jaka może byc na rynku :O

Nie myślę tak. Napisałam o ile bardziej... Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie jestem zwolenniczką fryzjerów, można samemu farbować i mniej sobie szkodzić niż gotowymi farbami, które mają kiepskie odżywki itp.

Gość k,chxz
mi bardziej zaszkodzilo farbowanie u fryzjera, wiec twoja teoria i tak jest gowno warta 🖐️

Widzę, że nadal nie czytasz co napisałam :P A co do fryzjera, to skoro poszłaś do kiepskiego to Twój wybór. Jak farbowałam to sama i sama sobie robiłam odpowiednie mieszanki ze sklepów z artykułami fryzjerskimi. Po palette to miałam siano a nie włosy na głowie.

Gość k,chxz
i tu sie mylisz, bo bylam w "renomowanym salonie", takim kurwa renomowanym ze z wlosow mialam siano pozniej :O

Dobry nie oznacza renomowany :) Moja koleżanka chodzi od lat do jednej fryzjerki, włosy farbuje często i naprawdę jestem pod wrażeniem tego w jakim są stanie.

Gość mała łasiczka25445
Ja też chodzę do fryzjera takiego osiedlowego, pan ma koło 50 lat ale taki mi blond zawsze robi na włosach że marzenie i włosy nie są zniszczone. Nie żałuję żadnej złotówki wydanej u niego :)

Gość Same dyrdymały
Coś podobnego!!!! Co za pierdoły tu czytam. Muszę tu kogoś oświecić, że Palett jest bardzo dobra.No chyba że ktoś ma chusteczkowe włosy to nic się nie poradzi na to! Jedynie ściąć na łysa glace.

Gość przez dwa lata
farbowałam pallette selux migdałowy blond kolor jest niesamowity ale uwaga po farbowaniu wygląda nieciekawie dopiero po każdym kolejnym myciu robi sie piekny naturalny słoneczny blond mozesz przy nim miec odrosty na pół ucha a kolo cudo , teraz używam bezowy blond loreal od około roku i włosy są tak samo zniszczone jak po palette , powtarzacie głupoty które sieja fryzjerzy ze palette zły i najgorszy co nijak ma się do rzeczywistości robia tak bo to fsrba o najlepszej trwałosci zadna fryzjerska nie tzryma sie tak długo

Gość Same dyrdymały
Zgadzam się z przedmówczynią.Ostatnio kupiłam inna farbę którą często reklamują w mediach! Nie dość że droga to jeszcze do kitu! Nie zamienię już mojej sprawdzonej farby Palett na żadną inną.Pozdrawiam przedmówczynię:D

Gość dora1111111111
Wlosy moje co dwa miesiace przechodz rozjasnianie odrostow u fryzjera i byly bardziej zniszczone niz po palette:) oczywiscie po rozjasnianiu maseczka na wlosy przez ok 20 min i jest super