Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małopolska92

Facet niemal idealny czy to tylko moje błędne myślenie ?

Polecane posty

Gość Małopolska92

Poznałam jakiś czas temu faceta. Powiem tak... Młody (25 lat), pomimo tego młodego wieku już dobrze na siebie zarabiający, niezależny, sam się utrzymuje dzięki swojemu wykształceniu, naprawdę niegłupi, obyty, jeśli chodzi o wygląd może nie jest typowym modelem prosto z okładki z mięśniami większymi niż on sam, ale spokojnie niejednej kobiecie może się podobać, po prostu ma coś w sobie co ciągnie do Niego o wiele bardziej niż do niejednego wyżelowanego przystojniaka, ogólnie moim zdaniem przystojny plus do tego ten naturalny urok (trochę niegrzecznego chłopczyka) i już podoba się niejednej. No, ale przejdźmy do sedna. Czy to nie jest dziwne, że taki facet szuka jakiś seks układów ? Niby nie chce związków. Ok... ale jeśli by chciał mógłby spokojnie niejedną zbajerować, upolować. Obraz niemal idealnego faceta, a szuka chętnej na stały seks :P Coś mi się tu nie godzi po prostu... Gdzieś tu jest kruczek ?

nie chce zobowiązań, miłości, kwiatków, rocznic, łez, gderania, psów i wspólnej kołdry i problemu na kark - niezalezny. ;)

Gość jhkuhifg
albo chce seksu na zawolanie albo ma jakies kompleksy lozkowe ze nie moze znalezc partnerki moze kiepski w lozku ?;p

Gość idealny? chyba wygodny
po co sie meczyc by bajerowac zawsze inna laske? moze mu na taich pustakach, na ktore wystarczy pstryknac czy piwo postawic nie zalezy? stala kochanka to wygodne wyjscie, dziewczyna nie ma co liczyc na zwiazek, on bzyka kiedy chce, pogada kiedy chce, czasami gdzies wyjda razem, ale zadnych zobowiazan, ze musi, ze powinien, ze rocznica, ze obiad u mamusi w niedziele na 12sta koniecznie w garniturze. zwykly uklad.

Gość juhygt
Ma do siebie na tyle szacunku, żeby nie wyrywać kurwistrzałek po klubach, tylko znaleźć sobie po prostu kochankę.

Gość juhygt
To samo co kurwiszon. ;)

Gość Małopolska92
Tak tylko... Ten facet, którego opisuje teraz nie ma jakiś tam większych wad. Po opisie można stwierdzić, że niby fajny facet. Tylko, że nie jest trochę tak jak piszecie, że nie szlaja się po klubach i nie wyrywa, nie bierze co popadnie. No, bo jest trochę odwrotnie, wcześniej korzystał z burdeli (teraz podobno nie, bo nie chce dziwki -.-), do klubów chodzi i nieraz opowiada mi jak to kogoś poznał i dopiero rano dowiedział się jak wybranka ma na imię, a co mnie to obchodzi ? Poza tymi wybrykami stwarza sobie obraz takiego doskonałego, odpowiedzialnego faceta ? I gubię się jaki on naprawdę jest ? Bo chyba coś nie tak z Nim... Jakby dwoje facetów było w jednym.

Gość juhygt
A co Cię to w sumie obchodzi, jaki on jest? Jesteś nim zainteresowana? Szczerze to ja nie chciałabym takiego faceta, bo z tego co piszesz to wygląda na cwaniaka.

Gość Małopolska92
jest piłkarzem i zarabia 70tys miesięcznie

Gość Małopolska92
Podszyw ;/ Nie jest żadnym piłkarzem. Jako facetem do związku nie jestem zainteresowana, po prostu się kolegujemy, a to on głównie szuka częstego kontaktu. I zaczynam się zastanawiać głębiej co to za facet jest ? Gada mi o swoich podbojach, o tym, o tamtym, a co mnie to obchodzi ? ;/ Właśnie niby z jednej strony fajny, a z drugiej tak jak napisałaś może typ cwaniaka. To mnie zaczyna nurtować.

Gość a ty chcesz mu koniecznie wsko
czyc do łożka autorko i zeby od razu brał slub? On może ustatkuje się koło 40stki, a do 40stki będzie sobie bzykał. Dla mnie facet co to odwiedzał burdele, to już jest skreslony albo taki, który nie wie z kim idzie do łóżka! ATobie najwyraxniej zalezy wyłącznie na jego kasie.

Gość Małopolska92
A najlepsze jest to, że ostatnio zaczął mi się chwalić jakie to on ma rozmiary :/ :P automatycznie zaczęłam myśleć czy z Nim wszystko w porządku ?! -.-

Gość juhygt
Jakiś idiota, szkoda czasu na niego.

Gość Małopolska92
Pisałam wcześniej, że jako facet do związku ze mną go kompletnie nie widzę !!!!!! NIE !!! O kasę już w ogóle nie chodzi (niby zwykłe koleżeństwo a też zauważyłam jak zaczął szpanować przede mną kasą ;/ że może mi kupić co tylko chce itd.;/ to nie odzywałam się przez tydzień) W dupie mam Jego kasę. Mi chodzi o samo Jego zachowanie... Albo gra przede mną albo ma rozdwojenie osobowości.

Gość Małopolska92
Też podejrzewam zwykłego ruchacza mimo, że stara się przede mną ukazać kogoś innego, może żeby mi to imponowało. ;/

Gość hgughjg
pewnie chce cie na ta stala kochanke ;] jak na wiekszosc tematow dobrze sie dogadujecie to mysli ze bedziesz odpowiednia do takiego ukladu bo pobzyka sie, pogada milo spedzi czas i jest rozowo.

Gość lillllka00
a czy taki ruchacz moglby o dziewczynie pomyslec powaznie czy tylko widzi w takiej przedmiot do posuwania ?????????????? ruchacz to tez czlowiek chyba nie ?

Gość bhjhjhkh
chce cie bzyknac mala ;p