Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bb.

Prosze pomóżcie..

Polecane posty

Gość bb.

Mam chłopaka od 1,5 roku.. Kochamy się .. Ufamy.. już wiele przeszliśmy.. gdy jego rodzice pili opowiadał mi o tym , a ja go wspierałam.. jesteśmy dobrą , kochającą się parą.. On mnie zawsze wspiera.. i jest przy mnie gdy jest naprawde źle .. naprawde mi na nim zależy a jemu na mnie.. mimo tego że jesteśmy jeszcze młodzi.. chcemy być razem na zawsze.. Odkąd zaczą przyjeżdźać do mnie do domu.. jakoś w te wakacje .. zaczeliśmy się do siebie zbliżac .. coraz bardziej , bardziej.. aż w końcu doszło do tego że ja dotykałam jego członka .. a on miesiąc temu zrobił mi minete.. nie wiem czy dobrze robimy.. nie wiem czy nie jestem na to za młoda.. co o tym myślicie ..? Prosze pomóżcie.. ps. NIe szukałam kogos kto mi powie że jestem k**w..ą .. Bo nie jestem i nią nie zostane.. każdy był kiedyś w moim wieku.. każdy popełnia błędy.. Tylko nie wszyscy mówią o nich otwarcie i udają najmądrzejszych. Tu szkam kogoś kto mi pomoże , zrozumie .. A nie bedzie udawał kogos kto się zn na wszystkim i jest idealny.. i co do nauki.. Otóż .. zajmuje się nauką .. Ucze sie najlepiej w szq.. także nie jestem kolejną naiwną , puszczalską nastolatką , która każdemu obciąga i ma same pały w dzienniku.. -,- Po co wg ldzie siedzą na forum na którym ktoś Naprawde szuka pomocy.. jeżeli chcecie tylko wszystkich obrazić i wyzywac od kure. w .. to sory. ale to nie jest na to miejsce.

Gość bb.
y. spoko ?