Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkljkl

Co myślicie o perfumach FM

Polecane posty

Gość jkljkl

tak jak w temacie :)

Gość lalika
moja koelzanka ma, dobrze podrobione i nawet trwale:)

Gość niematosiamto
Ja się skusiłam ostatnio i nie żałuje, trwałe są, opyla się ogólnie za tą cenę

Gość jkljklw
to chyba też się skuszę :D

Gość pralkafrania
a do mnie te podróby zupełnie nie przemawiają, taki zapach w ogóle się nie rozwija, jest zupełnie płaski. zdecydowanie wolę rzadziej robić zakupy perfumowe, ale kupować coś wysokiej jakości w takich miejscach jak douglas. swoją drogą, czy ktoś może korzystał z tych konsultacji wizażowych w douglasie? teraz akcja trwa w legnicy, zastanawiam się czy się nie umówić jak dotrą do mojego miasta..

Gość lenina
jak za tą cenę to trzeba przyznać, że są naprawdę przyzwoite ;)

Gość ghsnna
Zapachy podobne, ale tylko tyle. Na dłuższą metę zupełnie nie to, trwałość też daleka od oryginałów. Wolę odłożyć i kupić porządne.

Gość lenina
fakt...na pewno do oryginalnych jest im bardzo daleko...tyle, że kosztują dziesięć razy mniej, więc o czym mowa..? Każdy sam decyduje co woli kupić...

Gość vanessska2012
Z trwaloscia roznie bywa i to nie do konca zalezy od tego czy oryginal czy nie, ale od samego zapachu tez. Do niedawna kupowalam zapachy fm i uwazam, ze za te cene jakosc jest naprawde ok. Natomias teraz w okresie przedswiatecznym zrobilam sobie prezent i kupilam oryginalne perfumy armani diamonds i jestem zawiedziona tym jak nietrwaly to zapach:(

Gość wilki_dwa
no ja też jakoś nie jestem przekonana, wolę inne zpachy. Ale też nie są najgorsze, a co do tej akcji Douglasa to moim zdaniem super w tym tygodniu w Poznaniu w Starym Browarze, wiecie oprócz konsultacji makijażowych można kupić taniej kosmetyki m.in Collistar i sobie paznokcie do free pomalować.

Sa bardzo trwale i plus taki ze opakowania proste bo tym bardziej sa tansze te zamienniki. Mialam nr.001 zamiennik: Givenchy Ange ou Demon

Gość pani domu
jestem zdania że FM sa trwalsze od oryginałów mam te i tamte więc jest porównanie

Gość lesia254
Polecam perfumy FM są na tych samych skladnikach co Szanel,Dior itp.wszystkie komponenty są kupowane u jednego producenta,tylko Fm ma tańsze opakowania i nie wydaje na drogie reklamy. Każdy może się zarejestrować za darmo i kupować co chce i jakie chce. Obecnie marka FM GROUP jest znana i ceniona w kilkudziesięciu krajach w Europie, Ameryce Północnej i Południowej, Australii, Afryce oraz w Azji Produktem flagowym FM GROUP Polska są wysokiej klasy perfumy i wody perfumowane, tworzone przy współpracy z firmami PREFAND oraz DROM Fragrances. Zapraszam na tanie zakupy w sklepie FM- zarejestruj się za darmo kupuj po cenie producenta kosmetyki,chemia,perfumy itd .http://rejestracja.perfumy.fm/ podaję . nr.sponsora 669936 Aleksandra Stefańska jeżeli masz problem z rejestracją napisz lub zadzwoń