Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona piwonia

Wyrzucic z mieszkania pare z malym dzieckiem? Sama jestem mama, ale...

Polecane posty

Gość pytam tak
mamamlodego, jak jestes taka wielkoduszna to przygarnij sobie jakas mamusie z domu samotnej matki, zamist tu sadzic slodkopierdzace teksty o milosierdziu

Gość smutna ja :(
Radzilabym się ich pozbyć, gdyby byli uczciwi wzgledem ciebie, gdyby sytuacja dziewczyny była tak ciężka, nie ryzykowaliby w ten sposób. Bo liczyli że to się nie wyda, niestety przeliczyli się, cwaniaczki. W dodatku manipulują tobą. Podejrzewam że dziewczyna jest kłótliwa i obrażalska, nie wiadomo o co poszło z rodzicami, ale wątpię by wyrzucili ją z wnukiem- pewnie sama sie wypieła i zwiała do chłopaka. Ja bym nie ufała takim ludziom.

a tak się składa kochana że zapierniczałam 60 km do domu samotnej matki tylko po to żeby oddać im wszystkie rzeczy po córce ..nawet mąż specjalnie busa wziął żeby się mieściło.....a wy pewnie najmniejsze śpioszki to na allegro sprzedacie!!!! Sukienke komunijną po córce oddałam.....za darmo...i w tym akurat mi nie ubliżysz bo staram się pomagać jak mogę...a tu nie chodzi o darmowe wynajmowanie...ale o pozwolenie na mieszkanie matce z noworodkiem

To chyba masz na myśli darmowe mieszkanie matki z noworodkiem, co? W sytuacji gdy ojciec dziecka powiedział, że nie ma więcej pieniędzy i już zalega z czynszem? Sytuacji potencjalnie niebezpiecznej dla właściciela mieszkania. Jest duża różnica między oddaniem zbędnych rzeczy a udostępnieniem obcej osobie, która cię oszukała, własnego mieszkania w sytuacji kiedy może stać się to niebezpieczne (zaległości z czynszem, zawiłości prawne). Moim zdaniem to pierwsze jest łatwiejsze i nie ma co porównywać.

Gość aniiaaaa
mamamlodegoD to jak według Ciebie powinna być ta sprawa rozwiązana? Dla dobra dzieciatka. Ma ta matka mieszkać tam za darmo?

Gość hadafasza
_gratka_ " nie wiem jak to było u tej dziewczyny, może rodzice ją utrzymywali do porodu a po urodzeniu się dziecka stwierdzili, że nie będą łożyć na jego utrzymanie i koniec." x Wobec czego obca kobieta ma wziac na utrzymanie owa nieudacznice wraz z przychowkiem? :D Smiesza mnie te dobre i milosierne kobiecinki.....ale z cudzej kieszeni oczywista :D I dobroc w postaci oddania starych szmat powala mnie wrecz na kolana :D Dlaczego zadna z was ani razu nie zadala autorce pytania "skad jestes, bo moze ja wezme ta dziewczyne z dzieckiem do siebia jak jestes taka niedobra autorko" :D Dlaczego? Chcecie pomagac cudzym kosztem? Na zasadzie "dajcie mi ludzi a ja wam pokaze jak sie pomaga" :D:D:D:D:D

Gość goonies
a najbardziej takie dobroduszne to te, ktore same biede klepia i siedza na garnuszku innych i nie maja pojecia jak to jest zyc za swoje:O

Gość xcvbmnjkaxnds
dziecko ma ponad miesiac wiec noworodkiem już nie jest - to tak czepiajac sie szczegołow

Gość pytam tak
nie rozsmieszaj mnie kobieto jakąs zenującą gadką o używanych ciuchach jak to sie ma do autoki problemu? torba uzywanych ciuchów konta utrzymywania trojki darmozjadow sciemniajacych i klamiacych w zywe oczy?

aniiiaaaa no jak to jak???? Pozwoliłaby im tam zostać....umowy nie zmieniać....żeby nie było że ona mieszka tam legalnie skoro autorka tak się boi....zmianę w umowie zrobić tylko co do kwoty...powiększyć ją o koszta które wzrosną....a po pierwsze to POROZMAWIAĆ Z NIMI NA SPOKOJNIE I POWAŻNIE!!!!!!!!!!!!!!! A do rodziców skoro ma telefon którym się tak odgraża zadzwonić i spytać czy dofinansują syna bo nie da rady płacić za gaz bo tak powiedział.....skoro autorka twoerdzi że to całkiem kulturalni ludzie i na poziomie.....niech im się wyżali, powie jak się sprawa ma, ale niech nie wywala matki z noworodkiem w grudniu!!!!!!!!!!!!

Gość glistaludzka
Skoro żal ci dziecka i, jak taktownie poinformowałaś, wydajesz 20 tys. miesięcznie to może tobie nie robiłoby różnicy gdybyś miała niepewnych lokatorów z biednym 'dzieciątkiem', ale to nie znaczy, że każdy ma się unosić absurdalną dobrodusznością i udostępniać mieszkanie ludziom, którzy nie mają ani na tyle przyzwoitości żeby powiedzieć szczerze o sytuacji ani na tyle kasy, żeby ponosić koszty życia w które się wplątali.

dobra , gadajcie sobie dalej same zdrowo...dla mnie ktoś kto postąpi tak jak autorka planuje nie jest wart bycia matką...i tyle w temacie.... naraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość xcvbmnjkaxnds
POROZMAWIAĆ Z NIMI NA SPOKOJNIE I POWAŻNIE -- nie no jasne. porozmawiac mozna ale z zastosowaniem sie do ustalen jak sadze lokatorzy moga miec problem - juz raz pokazali jacy sa

Gość pytam tak
jasne, bo ty akurat idiotko wiesz:O uwielbiam takie umoralniajace wszystkich wariatki, co same najwiekszy syf maja we wlasnym domu, ale innych pouczac pierwsze leca bez odbioru pustaku z szafa UZYWANYCH szmatek:Otylko sie nie posraj z dumy jak bedziesz te wyblakłe ciuchy komus dawala:D

Gość a ja mam wrazenie ze
mamamlodegoD jest chyba takim samym pasożytem jak ta rodzina z historii autorki

Gość xcvbmnjkaxnds
kolejna pieprzona matka polka :O

Ja nigdzie nie napisałam, że autorka ma pozwolić jej mieszkać tam za darmo do cholery czytajcie ze zrozumieniem :/

Gość laleczkachucky
A moze autorka nie ma ochoty na matkę z dzieckiem w mieszkaniu? Trudno pojąć?

Gość bvbvbvb
mama mlodego to przykład matki której mózg rozciagnął się razem z dresem. ohhh ja urodziłam, dajcie mi nobla!!! mnie się wszystko należy!!! moje dziecko jest najwazniejsze!!!! noworodekkkk, macierzynstwooo, karmienia piersiaaaa oh ah. NIE POSRAJ SIE KOBIETO.

Gość bvbvbvb
mama mlodego oddalas schodzone i sprane uzywane szmaty i myslisz ze jestes nie wiadomo jak dobrotliwa, a na dodatek wydaliscie na benzyne bo twoj mezulo OSOBISCIE zawiozl to AZ 60km!!!! pewnie po tym wszystkich sie onanizowałas z podniety?? i sobie ołtarzyk wystawiliscie w domu, co??? jest roznica miedzy oddaniem starych szmat (i tak bys je wyrzucila albo by ci je mole zżarły) a między sponsorowaniem 3 osob i dokladaniem do rachunkow!

Gość wy jestescie wszystkie
pojebane chore pazerne kurwiszony.

Gość bvbvbvb
poj**ane chore pazerne k**wiszony. xx nie zmieniaj nicku mamomlodego hahahahaha

Gość Tomomba
Mama młodego chyba jeszcze gimnazjum nie skończyła, tam uczą znaków interpunkcyjnych.

nie jestem mamomlodego debilu nie mam nawet czarnego nika na tym forum chore babszytle orgazmu dostajecie slyszac ze jacys ludzie pod most pojda bo sie jakas pojebka boiji ze rodzina z dzieckiem jej zaszkodzi. przeczytaj 1 strone. autorka nawet nie probowala dojsc do kompromisu t tymi ludzmi. napisala ze jak ona podwyzszy koszta to oni na pewno placic nie bedza . skad ona to wie. wielka bohaterka :-O wynajmuje mieszkanie a boji sie matki z dzieckeim, wszystkie jestescie chore psychicznie kurwy i nic wiecej. od takich jak wy to z daleka. dzieki Bogu nie mam z takimi ludzmi nic do czynienia bo mieszkam za granica gdzie czlowiek jest szanowany a nie traktowany jak smiec. i dodaje ze :nie mam dzieci SAMA ZA SIEBIE ZARABIAM I PLACE PUNKTUALNIE CZYNSZ! tylko mi nikt na chate nie zachodzi i prbuje mnie wyjebac bo ktos tam u mnie zamieszkal a jakby tak to normalnie sie rozmawia i ustala nowe warunki. proste. ale takiego czegos nie znacie w Polsce pazerne szmaty ktore chca tylko komus dojebac.

Gość vfvfvffrde
z takim rynsztokowym językiem i brakiem elementarnej wiedzy ortograficznej nie dziwię się że jestes za granicą bo w Polsce jedyne co to kopanie rowów by ci zostało!!! a skoro juz zaowiedzieli ze przez 3 miesiace nie moga placic calosci to wadome ze kasy nie mają!!! daj swoj adres za granicą, niech przyjedzie ta matka ze swoim zakichanym bękartem do ciebie!!!!!!!!!!!

po 1 nie bekart tylko dziecko a co do reszty twojej agresywnej wypowiedzi to powiem tyle ze mam wyjebane na takich ludzi jak ty. jestem szczesliwa ze zyje W LUDZKICH WARUNKACH W SPOKOJU i tyle w temacie. idz sie leczyc. mieszkam od 25 lat za granica i zapewniam cie ze rowow kopac nie musze. a na Polske sram i takich ludzi jak wy.

Gość do oslicy wyzej
a ja sram na twoja stara ze takie jebane szmacisko wysrala z dupy

Gość laleczkachucky
Widzę, ze niektorzy z Was w ogóle nie rozumieją, że taka matka z dzieckiem wpędzi autorkę w kłopoty. Juz nie mogą płacić - potem przestaną w ogóle. Przecież to normalne, ze ludzie nie lubią kłopotów. Przecież trzeba być chorym na głowę, żeby sponsorować takich ludzi. :) Oni już są problematyczni !