Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazjaaa_

Ale Kolezanka Wpadla

Polecane posty

Gość Anastazjaaa_

Ale historia! Na 1szym roku poznala chlopaka ktorego zakrecila sobie wokol palca. Po paru miesiacach zostawila go. Zrobila to troche chamsko bo napisala mu na facebooku, przez rok zwodzila, mowila ze moga zostac przyjaciolmi, chlopak prosil czy moglby sie z nia spotkac, czy moglaby mu dac 2ga szanse. Ona powiedziala ze moze kiedys, ze DA MU ZNAC w przyszlym tyogdniu kiedy sie moga psotkac(tak! przez rok tak mowila ze przyszly tydzien). Z tego co wiem to chlopak przez 2 lata popadl w ostra depresje. Ta kolezanka lubi imprezy i czesto sie na nich puszczala i gadala glupoty o tym biednym chlopaku. On byl zawsze skryty, nikt nie wiedzial za bardzo o nim jednak miesiac temu dostal od rodzicow samochod za 800.000 pln. tak za tyle!! chlopak ma 22 lata i takim autem jezdzi. Jak ona to zobaczyla na FB to wpadla na genialny pomysl! pokreci sobie jeszcze troche nim bo rodzice chlopaka to milionerzy (czego ona nie wiedziala wczesniej). I wiecie co? spotkala sie z nim, pieniadze spowodowaly ze chciala do niego wrocic. Nie wiem jaki byl plan, ale wiedziala ze on zrobi dla niej wszystko. Spotkali sie w jego apartamencie w Warszawie(mieszka pod warszawa rodzice maja apartament w wawie), on mowil zeby zrobila mu loda, spuscil sie jej na twarz. Nastepnego dnia otrzymala SMSa od niego ze zdjeciem jak mu robi loda(skubany mial kamere) i napisal: "Z tyloma sie puscilas a nawet loda dobrze nie umiesz zrobic DZIWKO (duzymi literami)". Historia jak z filmu ale zdarzyla sie naprawde!!!

Gość uuoo kuzwa
To ostro chlopak pojechal. Dziewczyna chba sobie zasluzyla

Gość I dobrze!!!!
i dobrze jej!

Gość ikrmtr
Zuch chłopak!

Gość Anastazjaaa_
Sama niewiem czy ona zasluzyla az na cos takiego. Mogl ja olac, dasz kosza jakos ale cos takiego

@Anastazjaaa_ : chłopak i tak okazał klasę,że nie rozpowszechnił tego zdjęcia (chodź może powód był bardziej prozaiczny,a mianowicie że sam był na tej focie widoczny w stopniu umożliwiającym rozpoznanie).

Gość ikrmtr
Oczywiście, że zasłużyła! Sądzę, że i tak obszedł się z nią nad wyraz delikatnie.

Gość Anastazjaaa_
delikatnie??? co jeszcze gorszego mogl zrobic!!! przeciez nic gorszego od czegos takiego juz nie ma!

Uwazam ze dobrze zrobil. Popieram. Ona okazala sie dziwka ktora leci na kase a on odplacil pieknym za nadobne. Szkoda tylko ze nie puscil tego w obieg

Gość Anastazjaaa_
No i na FB wkleil dzien wczesniej tekst piosenki: Bitches I hope you know I wont stop 'til I hit that hoe Baby come say hello Ciekawi mnie czy odnosil sie wlasnie do niej

Gość Anastazjaaa_
Bitches I hope you know I wont stop 'til I hit that hoe Baby come say hello And get your drunk ass over here lets bone Bitches I hope you know I wont stop 'til I hit that hoe Shorty come say hello And get your drunk ass over here lets bone Dokladnie to cale wkleil na Fb dzien wczesniej

Gość BUAHAHhahahahahahahaahaa
Boze wez mi daj namiaru na tego chlopaka!!! musze go poznac hahaha!!

Gość jkghlholohj
Prowokacja a wy jak zwykle łykacie wszytko jak młode pelikanki...oj :D

Gość Anastazjaaa_
Nie jest to prowokacja, opisalam prawdziwa sytuacje w ktorej znalazla sie moja kolezanka

@Anastazjaaa_ : naprawdę chcesz wiedzieć,jak "niedelikatnie" mógł się z nią obejść?To jak Ci to NIEDELIKATNIE wyjaśnię: mógł rozpowszechnić tą fotę (sam bym tego nie zrobił,ale ja mam swoje zasady); mógł rozpowszechnić informację,jaka z Twojej kumpeli blachara (tak,news dnia: Ty masz stępiony osąd,bo to Twoja kumpela,ale dziewczyna zachowała się jak zwykła blachara). Dowodem klasy chłopaka jest też to,że ograniczył się na FB co najwyżej do aluzji,zrozumiałych dla wąskiego grona wtajemniczonych.

Mógł rozpowszechnić fotę a ona by to zgłosiła na policję.

Gość Anastazjaaa_
Nie do konca, bo on na pewno nie chce zeby np jego siostra sie dowiedziala o tym. Ona jest 2 lata mlodsza i maja duzo wspolnych znajomych wiec jakby to puscil to ona szybko dowiedzialaby sie i jestem pewna ze nie bylaby z tego zadowolona. Stracilby rowniez w oczach dziewczyn ktore nie beda chcialy sie umowic z nim np. Mojej kolezance wyslal bo wie ze ona nikomu tego nie pokaze bo to jest niezle upokorzenie.

Gość Anastazjaaa_
Co mu policja zrobi jesli ma kasy jak lodu

Gość ui89uj98
anastazja, a ska ty to niby wiesz?? przeciez upokorzona dziewczyna na pewno by sie tym nie chwalila:D

Gość Anastazjaaa_
To moja dobra kolezanka, znamy sie od wielu lat.

Gość Anastazjaaa_
Ona jest spoko, mozna zawsze na nia liczyc jednak ma troche niewlasciwe podejscie do facetow za co zostala skarcona. Lubie ja, jest mila przynajmniej ja moge zawsze na nia liczyc.

Gość Anastazjaaa_
Ona jest spoko, mozna zawsze na nia liczyc jednak ma troche niewlasciwe podejscie do facetow za co zostala skarcona. Lubie ja, jest mila przynajmniej ja moge zawsze na nia liczyc.

Gość Anastazjaaa_
Nieeee to nie ja jestem bohaterka tej historii:) Gdyby tak bylo to pewnie siedzialabym w koncie i plakala a jak mam byc szczera to samopoczucie mi dzisiaj dopisuje :D

"Mojej kolezance wyslal bo wie ze ona nikomu tego nie pokaze bo to jest niezle upokorzenie." Anastazjaaa_,ale Tobie pewnie pokazała,prawda?Tak,to Twoja "dobra koleżanka" i dlatego z postó przebija ton "jak on się mógł z nią tak brutalnie obejść",a nie "ale z niej..."; tymczasem neutralnym obserwatorom od razu wyrobiły się nieco inne niż Twoje odczucia względem Twojej kumpeli... Iftar: gdyby rozpowszechnił w zamkniętym gronie,to najpierw niebiescy musieliby dorwać kogoś z tego grona i udowodnić mu posiadanie takiej foty.Ciężka sprawa...

Gość ale cudny kit
Klamiesz w zywe oczy. Koleżanka chodziła z chłopakiem, znała zapewne jego nazwisko, inni jej znajomi też go zapewne znali i co, nikt nie wiedził,że jest synem milionerów??? Moja droga, takie wieści szybko sie rozchodzą i nie ma opcji,że ona nie wiedziała o milionach jego rodziców. Kiepska historyjka, rodem z harlequina. 0/10

Gość Jestem kobietą i
jak nic puściłabym takie foto w obieg na jego miejscu :D. A jakbym 'straciła' w oczach znajomych, to bym stwierdziła, że ktoś mi się musiał do kompa włamać i wykraść :D. Zgłosić na Policję? A z jakiego artykułu kodeksu karnego mieliby gościa ścigać niby :D? Takie sprawy tylko do Sądu Cywilnego, bo Policja do tego nic nie ma. A Sąd, jak to Sąd, zapewnie nie dopatrzyłby się szkodliwości społecznej, skoro nawet Katarzyna W. na wolności chodzi :D.

Gość Anastazjaaa_
Nie rozchodza sie jak dba sie o to aby tak nie bylo. Myslisz ze wszyscy byli u niego w domu? ja go znam od paru lat i nie mam pojecia jak jego dom wyglada, nigdy nie widzialam zeby przyjechal jakims dobrym samochodem. Co prawda nosil dosyc drogie ciuchy ale bardzo waska grupa osob tam naprawde wiedziala troche wiecej o nim.

Gość drugie dno
Anastazja, ale ty masz bujną wyobraźnię, o tym jakie ty masz koleżanki nie wspomnę. Ale tak przy okazji to przygotuj się bo w poniedziałek masz trzy klasówki. Więc koniec pierdół i do książek.