Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljobaaaaaa

czy moge prosić o ocene moich zdjęć?

Polecane posty

Gość faktycznie tylko
ludzie z małą wyobraźnią i krótkim rozumkiem zamieszczają w kafeterii swoje wizerunki chyba, że sobie je "wypożyczyli" od kogos

Gość ljobaaaaaa
ale spoko, pobierz sobie jak Ci sie podoba. ja nie widze w tym problemu, fotki można pobrać z kazdego miejsca w necie, z fejsa, z nk, nawet moge podejść na ulicy do człowieka i walnąć mu fotke więc nie widze w tym nic nadzwyczajnego. O a propos wieku to na ile wyglądam? ale pytam poważnie, nie zgadujcie mojego wieku na podstawie tego czy waszym zdaniem jestem mądra, głupia czy co tam jeszcze se wymyślicie tylko na podstawie samego zdjęcia.

Gość dnsijhbfuyew
17, może dlatego, że ta Monika ma 17.

Gość jola nieproszona22222
ok szczerze wygladasz na 27 lat napewno nie mniej. takie moje zdanie

Gość dolonna
ale jablko jest z hodowli GMO, nieładnie

Gość sggl;lh55
23

uwielbiam takie focie pod dziwnym kątem, na których widać tylko jakieś fragmenty twarzy. na takich ujęciach z totalnego brzydactwa można zrobić kogoś ładnego. dlaczego nie dasz zdjęcia en face? za dużo by pokazało, prawda? :) stara zasada się sprawdza - jak nie pokazuje całej twarzy = ma coś do ukrycia. przeważnie to coś, to nieładna twarz...

Gość najlepiej ocenimy
jak dasz zdjęcie z nieumalowaną twarzą, bo wg mnie na tym możesz mieć i 18 i 30

Gość ljobaaaaaa
gdybym się bała że ktoś pobierze moją fotke i zrobi mi konto na fb to bym nie wstawiała zdjęć. co ciekawe zauważyłam że większość opini negatywnych jest wulgarnych czy obraźliwych. Oczywiście wypowiedziało się pare osób negatywnie ale z kulturą np "nie zauważyłbym Cie na ulicy nie podobaja mi się duże nosy i czarne oczy" - całkiem rzeczowa opinia. Czyżby szanowne grono leczyło własne kompleksy?? Dawajcie dalej ile moge mieć lat - ciekawe.... potem napisze ile mam :)

Gość errrgt6
25

Gość najlepiej ocenimy
jak dasz zdjęcie z nieumalowaną twarzą, bo wg mnie na tym możesz mieć i 18 i 30

Gość ljobaaaaaa
gdzie niby nie widać mojej twarzy?? chodzi o to że nie widac kawałka lewego profilu to znaczy że cos ukrywam?? zapewniam Cie że mój lewy policzek wygląda tak samo jak prawy

dziewczynko, kpisz, czy nierozumna jesteś? nie widać całej twarzy, każde ujęcie jest częściowe, pod kątem. to stary numer, nie ty jedna na niego wpadłaś. a potem są wątki - umówiłem się z poznaną przez internet dziewczyną, super wyglądała na zdjęciach, a przyszło brzydactwo zupełnie do tych zdjęć niepodobne.

Gość mataszaaaojj
czarna zła dziewczynka Facet na damskim forum udajacy dziewczyne :classic_cool: ja pierdole...

Gość na zdjęciu
z jabłuszkiem - 20, na różowym -16, na sepiowym ponad 20, na ostatnim - 30, razem 86

Gość ljobaaaaaa
może Ty jesteś nierozumna. Nie widze powodu la którego miałabym cos ukrywać. jak widać na zdjciach nie mam noisa poniżej ust ani brody zamiast czoła więc jeżeli uważasz że robienie zdjęć pod różnymi katami jest oszustwem to chyba w takim razie musisz to wiedzieć z autopsji. Czyli nawet zdjcie w dowodzie jest "oszukańcze"??? bo tam przeciez tez pokazuje się bardziej jeden profil.

Gość ljobaaaaaa
czemu sie tak nawzajem obrażacie??? myśle że w realu nie miałabys odawgi obcej osobie powiedziec idiotko. Czemu tylko w necie wszyscy maja takie niewypażone gęby? a jak przychodzi co do czego to ani me, ani be.

Gość mataszaaaojj
No tak przecież ona pisała to z własnego doswiadczenia

Gość na zdjęciu
Czemu tylko w necie wszyscy maja takie niewypażone gęby? - NIEWYPARZONE, NIEWYPARZONE - RZ

nie masz nic do ukrycia? to przestań sobie robić focie pod kątem, pokazujące część twarzy (i koniecznie cycki) i wrzuć takie en face - na takim nie ma żadnych wątpliwości. jak nie rozumiesz, co oznacza zwrot en face, sprawdź w słowniku. ja nie robię sobie zdjęć pod kątem, nie muszę. i na szczęście mam na tyle dużo rozsądku, żeby nie wrzucać ich na forum z pytaniem "czy mój wygląd daje mi szanse na chłopaka"... ręce opadają. x mataszaaaojj - kolejna kretynka :D czytaj, co napisałam, aż zrozumiesz. obawiam się jednak, że zajmie to duuużo czasu.

Gość ljobaaaaaa
masz racje, niewyparzone !

Gość ljobaaaaaa
wiesz zrobiłam sobie takie zdjęcie bo takie mi sie podobają. Sorry ale nie bede sobie robić zdjęć takich jak mi każasz bo Tobie się tak podoba. Poza tym przypuszczam że dla Ciebie każdy jest kretynem, brzydactwem czy nie wiem czym tam jeszcze. Nie znasz się na kulturze wypowiedzi i będziesz tu pouczać i rad udzielać. Nie bądź śmieszna.

Gość ljobaaaaaa
eeee słabo Ci idzie. To sprzedaj nam jeszcze pare chwytów. Coś w stylu "jak stane bokiem to wyglądam normalnie a jak stane prosto to okazuje się że jestem ITI i mam rogi, i zieloną cere"

Gość sggl;lh55
ljobaaaaaa na pewno brzydka nie jesteś, ale miss świata to tez nie :D Powiem, że jesteś nawet ładna. To ile masz tych wiosen?? ;)

Gość jakies 27 lat ?
to prawda z tymi ujeciami czesciowymi tez tak robie bo jestem niezadowolona ze swojej facjaty która nie jest brzydka ale jakas taka..... , nie cierpie swojego ryja

Gość ljobaaaaaa
23. Aha rozumiem, czyli taka przeciętna, dzięki za wypowiedzi :)

Gość na ostatnim widac
niezbyt ciekawy obraz ciebie , po jaka cholere nosisz babciowe koronki ?

Gość ljobaaaaaa
słabiza pisac z pomarańczy...........