Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljobaaaaaa

czy moge prosić o ocene moich zdjęć?

Polecane posty

Gość ljobaaaaaa

napiszcie co myślicie o moich zdjęciach i czy mam szanse na znalezienie faceta. W folderze są 4 foty. proszę o szczerość. http://www.voila.pl/229/2t80o/

Gość samotny24/a
"czy mam szanse na znalezienie faceta" co to za pytanie oczywiscie ze masz :) jesli chcesz szczerej oceny to jestes bardzo ładna

ciekawa twarz , madra , ładniejsza od tych wypacykowany ze wzrokiem tęskniacym za chujem i piniendzamy laluń.

Gość samotny24/a
i na dodatek masz normalny wyglad a nie jakis plastik

Gość twarz raczej
przeciętna, jak wiele innych, a czy mądra... na podstawie zadanego pytania "czy mam szansę' - sprawa dyskusji

facet myslacy będzie szukał ładnej a takowa jesteś o mądrych oczach , w ktorych się maluje myśl i charakter .

Gość mataszaaaojj
Gutekszoł facet myslacy będzie szukał ładnej a takowa jesteś o mądrych oczach , w ktorych się maluje myśl i charakter . :classic_cool: co za melina umysłowa :D

Gość dnsijhbfuyew
A masz może na imię Monika?

Gość ljobaaaaaa
ciekawe opinie, raz mam ryj jak pies a raz jestem ładna....:)

Gość ljobaaaaaa
nie mam na imie Monika, a skąd Ci to przyszło na mysl?

Gość dnsijhbfuyew
No to masz sobowtóra, który ma na imię Monika. Identyczna z twarzy.

Gość ljobaaaaaa
nie chodzi mi o dowartościowanie się, chce po prostu dowiedzieć się co o mnie myślą ludzie. Przecież nie bede ludzi na ulicy zaczepiała i pytała "przepraszam co Pani o mnie sądzi?"

Gość mam prośbę
pokaż fotkę, na której jesteś nie wymalowana. Będzie sprawiedliwiej i rzetelniej

Gość ljobaaaaaa
ooo fajnie, możesz zapodać jakieś foto mojego sobowtóra?? nie pytam o swój charakter i o to czy jestem mądra bo siebie znam...

Gość mam prośbę
"nie pytam o swój charakter i o to czy jestem mądra bo siebie znam..." - nie ma nic lepszego dla człowieka jak posiadanie dobrego mniemania o sobie

Gość dnsijhbfuyew
Nie, zdurniałas? Tylko takie tępe siksy jak ty wystawiają swoje zdjęcia na publicznym forum. Tym bardziej nie będę wystawiać cudzych zdjęć :)

Gość ljobaaaaaa
nie mam bez makijażu. :(

masz nos jak diabeł pytę do mieszania smoły moim zdaniem łatwo ci nie będzie

Gość ljobaaaaaa
zdjecia zaraz usune, czy Ty na prawde jestes tak tępy że sądzisz iż zostawie je tu NA wieczność?? a że pokazuje publicznie?? no dobrze że fejsbuki są anonimowe, tam to nikt nie wystawia się publicznie. Skoro uważasz że jestem tępa.....hmmm jeśli Ci ulżyło to ciesze się że Ci pomogłam....:)

acha i masz rozbudowana zuchwe szeroka. mawiają , że osoby prymitywne taką mają ale nie sądze. abstrachujac od Twego charakteru wiadomo , że duży penis i gleboko wsadzony w Twoją buzię się swobodnie zmieści.

Gość dnsijhbfuyew
No oczywiście, zaraz usuniesz i już nigdy więcej nikt ich nie zobaczy. Z opcji "pobierz" nikt nie korzysta :D Idź się lepiej poucz, dziecko, albo coś :) Rodzice wiedzą, że swoje fotki na necie wystawiasz? :)🖐️

Gość jola nieproszona22222
szczerze jak kobieta Ci napisze ze tragedii nie ma ale masz bucowatą urodę, na wieś sietnie bys pasowała wstawac o 4 by na 6 dojechac gdzies do miasteczka do biedronki na kase. wzrok szukający rozumu.. wybacz ale miny i to ze wogóle takie zdjecia sobie robiłas swiadczy o tym jaka jestes płytka. szczerzea chyba o to chodzi!

Gość ljobaaaaaa
ale że co? wielki, krzywy, garbaty? bo wybacz ale nie widziałam nigdy pyty diabła....

Gość na ulicy nie
zauważyłbym Cię na pewno. Nie gustuje w dużych nosach i czarnych oczach

jej zdjęcia zobaczy ten co chce zobaczyć, bo nie sądzę żeby nawet najbardziej zdesperowany prawik - onanizował się pod taki ryjec...

ynelygentna autorko kazdy juz mogl sobie po piec razy zapic twoje zdjecia i nic mu nie zrobisz, nawet ja je moge miec zaraz u siebie na koncie po czym za 5 minut twój wizerunek bedzie mial konto na facebooku. hmmm? :)

nie jest garbaty.jak na moje oko - przypomina kinol byłej pierwszej damy... z szacunku dla zmarłych nazwiska nie podam:classic_cool:

nos duzy i długi i jego końcówka jakas taka śmieszna jak u renifera. garbaty nie ejst przeciez aha i dziurki w nosie masz obrzydliwie wielkie :(