Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytuvygibhonijm

dlaczego nie tolerujecie grubych ludzi?

Polecane posty

Gość cytuvygibhonijm

wymieniajcie dlaczego nie tolerujecie ich bo ja: . sa leniwi skoro o siebie nie dbaja . nie wyobrazam sobie jak wyglada ich seks . nie wyobrazam sobie ze oni pozniej beda mogli byc rodzicami wspolczuje dzieciom

toleruje , tylko nie znosze, nie podobaja mi sie ale znosic w imie tolerancji ich obecnosc musze. i to jest ok.

Gość a dlaczego nie tolerujecie
niskich ludzi ??

Gość a ja toleruje
niektorzy sa grubi przez chorobe np, lub leki

Gość ljobaaaaaa
a po co chcesz sobie wyobrazać jak wygląda czyjś seks? np. grubych ludzi?? masz jakies zboczenia?? nie martw się to się da wyleczyć !

Gość daj przykład grubasa
Bo odkąd zobaczyłem panienkę na widok której kutas mi sam stawał, a kumpel uznał, że to grubas, to już sam nie wiem gdzie się zaczyna granica między człowiekiem normalnym a grubym.

Gość lubię cyycki
ja sobie wyobrazam tylko seks karlow, czuje sie przez to nietolerowana przez spolecznosc polska

Gość cytuvygibhonijm
kazdy wie chyba kto jest gruby a kto nie. podawajcei powody dla ktorych nie akceptujecie nie tolerujecie takich osob.

Gość przykład skrajnego grubasa
http://j.wpimg.pl/r,id,d14zNzE7aF4yNDk7dV5odHRwOi8vaS53cC5wbC9hL2YvanBlZy8yOTA1MC9ncnljYW4zNzEuanBlZztxXjAuODttXnRydWU7dF5qcGc7c15ub2NvdHk7ZnReMQ==.jpg

Wiekszosc grubych ludzi nie jest gruba z powodu lekow czy choroby. Jest to wina lenistwa zaniedbania i obzerania sie czy popadnie. Nie raz widze na miescie tlusciocha z hamburgerem. Dla mnie ohyda. Mogliby sie postarac cos zmienic i wygladac lepiej. Nie mowiac o tym ze nadwaga powoduje wiele chorob

Gość anayta24
Zajmij się sobą i swoim życiem. Mam parenascie kg nadwagi i mi ani mojemu mężowi to nie przeszkadza a seks jest superr mój partner ma duuuzego także możesz mi tylko zazdrościć

Gość anayta24
Pablitka zamiast się oglądać na ludzi z ulicy zajęłabyś się swoim wychudzonym dupskiem

Gość ljobaaaaaa
mnie takie coś bawi. Staram sie nie oceniać ludzibo nikt nie jest idealny. Dlatego bawi mnie jak chuda osoba mówi np. "boże jak obrzydliwy grubas, jak mu to może nie przeszkadzać?" podczas gdy ów chuda osoba ma np. łupież albo garbaty nos. W cudzym oku źdźbło kole a w soim belki nie widzi. Najlepiej wytykac wady innym ludziom. Poza tym nie mamy prawa nikogo oceniać i mowić komuś że bycie grubym jest niezdrowe. A może ktoś właśnie tak chce? najbardziej mnie rozwala jak obyciu grubym i chorobach z tym związany mówi chudy palacz. Przykre jest nie to że ktos jest gruby ale że są na świcie ludzie którym tak łatwo przychodzi ocenianie innych.

Gość Pitu pitupp
jestem tolerancyjna nic nie mam do ludzi ogolnie nie zwracam uwagi na ich wyglad:) poki mi nie zajda za skore jestem przyjaznie nastawiona do wszystkich:)

Gość cytuvygibhonijm
up, na temat prosze.

Gość huhuhui
No tak, przeciez wszyscy szczupli ludzie odzywiaja sie mega zdrowo, nie sa leniwi, codziennie uprawiaja sport i sa w ogole idealami:O🖐️

Gość cytuvygibhonijm
nie wiem czy odzywiaja sie mega zdrowo ale ja nie wpierdalam codziennie fst foodow jk grubasy. nie cwicze bo nie musze. ale skoro oni sa grubi to powinni. to chyba normalne.

Tak dla jasności to ćwiczyć muszą nie tylko grubi. Po drugie ja też jestem gruba, a nie wpierdalam codziennie fast-foodów. Jestem wegetarianką. Odżywiam się zdrowa, a i tak mam kilka kilogramów nadwagii. Przez wiele lat trenowałam piłkę ręczną, byłam nawet w kadrze Śląska więc NIE WSZYSTKIE GRUBASKI I GRUBASY WPIERDALAJĄ BEZ OPAMIĘTANIA I CAŁY DZIEŃ LEŻĄ DO GÓRY BRZUCHEM.

ja toleruje, bo to ich sprawa jak wyglądają. aczkolwiek kazdy może mysleć co chce.

ja toleruje, bo to ich sprawa jak wyglądają. aczkolwiek kazdy może mysleć co chce. - no wiadomo. ja tylko napisałam, że mi się to nie podoba i czemu. różni ludzie na tym świecie chodzą. żeby nie było niedomówień że whedif dyskryminuje grubasów;)

Gość lona124
a dlaczego nie tolerujecie szczupłych?

wieć pytanie powinno być dlaczego nie akceptujecie grubych ludzi. x x wg mnie każdy powinien dbać o wygląd. jezeli ktoś ma zaniedbany wygląd to tez świadczy o jego charakterze

Ja przy wzroscie 172 cm waze 62 kg. Odzywiam sie normalnie bez fast foodow i slodyczy. Do pracy mam 8 km. Jezdze rowerem. W mojej rodzinie wszyscy maja nadwage i sie obzeraja wiec powinnam miec to w genach. Niewiele trzeba zeby dobrze wygladac. Po latach takiego trybu zycia sport i zdrowe odzywianie to dla mnie juz norma. A druga rzecz jezeli chodzi o otylych,glownie kobiety. Razi mnie strasznie jak dziewczyna z kilkunastoma lub wiecej kg nadwagi ubiera sie w obcisle ciuszki kilka num za male i caly tluszczyk wylewa sie faldami. Czy one nie maja luster? Przeciez nawet z nadwaga mozna tak dobrac ciuchy zeby wygladac fajnie

Gość maja.kkkk
Najbardziej zabawne to powiedzonko że człowiek gruby to zaraz zaniedbany,wiecie bo mi nic bardziej nie przeszkadza jak niemyjący się cuchnący ludzie czy to chudzi czy grubi.

nie mylmy dbania o siebie z higieną. dla mnie zadbany człowiek to nie tylko czysty, ale też dobrze ubrany, dbający o sylwetkę itp. nie wiem dlaczego utarło się że jak ktoś się myje to już jest od razu zadbany

Gość @zielona
ja tam lubie ludzi grubych, sa sympatyczni i spokojni, tyle ze niespecjalnie urodziwi, tak wogole to im wiecej czlowiek ma defektow urody tym bardziej stara sie nadrobic zyczliwoscia i dobrym sercem, ladni z reguly mysla ze wszystko im sie nalezy oczywiscie byc grubym nie jest ani przyjemnie ani zdrowo, ale mowimy tu o relacjach z innymi ludzmi, sama mam nadwage (168, 58 do 60 kg) i wiem jak trudno schudnac nawet na ostrej diecie i wyczerpujacych cwiczeniach

Zeby schudnac i utrzymac wage nie mozna katowac sie drastycznymi dietami i wyczerpujacymi cwiczeniami. To moze zadzialac na chwile ale po uzyskaniu zadanej wagi odpuszczamy sobie i nastepuje efekt jojo. To musi byc zmiana trybu zycia. Zdrowa dieta. Nie glodowka! I codzienny chociazby szybki spacer. Lub rower. Lub kijki. Cokolwiek. Ale to musi byc styl zycia.

Gość dupeirosss
Dareios powiedział facet który goli kazdy włos na ciele, namiętnie się opala także w solarze i uzuwa samoopalacza fuuuu